- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
válasz
SnakeHUN #268708 üzenetére
Na igen, valami ilyesmire gondoltam. Valahol mindig csodáltam az ilyen típusú órás arcokat. Ehhez képest az én óraviselési szokásom brutál hektikus.
Volt egy kollégám néhány évvel ezelőtt. A csávó egyszer sem vette le az óráját. De szó szerint. Abban zuhanyzott és abban aludt, 0-24-ben rajta volt. Valami olcsó Lorus automatája volt. Hogy mikor állította utána az időt, az rejtély. -
bigmasterg
addikt
válasz
SnakeHUN #268486 üzenetére
Egy ilyen kis ledlámpával. Van egy ilyen pici uv lámpám is, kb hasonló vele az eredmény.
Valós használat közben akkor van ilyen lume, ha közvetlen fény éri és utána megy az ember sötétebb helyre. Pl kintről, napsütéses időből lépcsőházba besétál az ember.Saját videó róla, itt a napfényen kívül nem volt másképp előkészítve. Ma reggel 7:26os felvétel, még azért nem volt olyan iszonyat erős a nap.
-
i400
senior tag
válasz
SnakeHUN #268486 üzenetére
Amíg 8. emeleti full üveges irodában dolgoztam még felhős időben is nagyon durván fel voltak töltődve az óráim
Más: CNS-ék nem szaroznak, pénteki rendelést ma hozták... nem volt feltüntetve h draken viggen vagy grippen volt e a szállítójármű
nem ehhez a sebességhez vagyok szokva na, királyi posta budapest-sopron távot teljesítette ezidő alatt 1 normál levéllel elsőbbségiként.
-
válasz
SnakeHUN #262352 üzenetére
[Én ebből az amsterdami ékszer és óra butikból vwztem] Családi vállalkozás 1930 óta. Iszonyat szimpatikus a srác, minden kérdésre válaszol. Az Omega óra lepecsételt 5 év garancia érkezett, az AD tàrscég pecsételte, spanyol székhelyű.
2.6M volt tőle a moonwatch 3861 Sapphire szendvics. Budapest Omega butikból akkor 3.4M lett volna. Csütörtök délután fizettem a c24 letéti számlára, pénteken 11kor csengetett vele a DHL express futár Kozármislenyben a kaputelefonon.C24 hivatalos eladó esetén 14 nap elállási jog van, és letéti számlára megy a pénzed, 100% buyer protection! És a kiírt ár helyett javasolhatsz kevesebbet, esetemben 7e€ volt a kiírt ár 6.8e€ adta az órát. 😉
A linkelt irgalmatlan menő zöld (én ezt venném, ha seamastert vennék) mellett még van neki vagy 3 féle most fent.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Rack és Tower szerver bazár
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest