- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
resool
aktív tag
válasz
BAti77 #112496 üzenetére
Az OVM-nél és az OVR-nél is belefért a 380 -ba.
Engem egyébként lenyűgöz a Steinhart, hogy fér bele nekik ebbe az összegbe ez a sok dolog amit nyújtanak. Senki más nem tudja ezt hozni, ennél jobb ár/értékű órákat nem tudnék mondani.
A jövőben tervezek is még egyet beszerezni legalább (talán egy ocean 2-t). -
BlacKSouL
addikt
válasz
BAti77 #110690 üzenetére
Az úgy volt, hogy Velencei tó, vízpróba, minden ok volt. Nem tekergettem, istenőrizz. De úgy tűnik az a felkavarodott vízben lebegő apró iszap alá tudott bújni. Este hazamentünk, az órát csapvíz alatt elöblögettem, majd megtöröltem és kicsit szárogattam. Aztán ismerősnek próbáltam magyarázni a lünettán a pötty lényegét, és mikor tekertem volna, olyan jó homokos recsegést válaszolt. Ezután a szívrohamból felépülve még pár percig mosdattam a szerecsent, és óvatosan billegtettem a gyűrűt, mert egy pici holtjátéka volt kezdettől de minden irányba, tehát szerintem az normális. Aztán óvatosan elkezdtem körbetekerni, és végül mintha megjavult volna. Azért picit megijedtem.
(Kicsit a lume fénytartósságával vannak bajaim, mindkét óránál, de ez szerintem az én hülyeségem
)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BAti77 #110676 üzenetére
Azt áruld el nekem, hogy ha az iszap bepofátlankodik a lünetta és a tok közé valahova, és csak a homokrecsegés felel mikor tekerném, akkor mi a gyógyír hogy elkerüljem a széttrancsírozását?
Folyó víz alatt mozgattam óvatosan, meg "billegtettem", több-kevesebb sikerrel. -
BlacKSouL
addikt
válasz
BAti77 #110053 üzenetére
Ja, nem válasz, csak véletlenül erről jutott eszembe.
A legtöbb vízálló óránál leírják a használatiban, hogy felmelegedett óratokkal ne tegyük hirtelen vízbe. Ez vízállósági szinttől függetlenül érvényes? Magyarul ha strandon napozás közben a kezemen van, és mondjuk 40-45 fokosra felmelegszik, és én beszambázok a 22 fokos vízbe, akkor az már problémás lehet? Vagy jellemzően nem, csak leírják, hogy ne lehessen számonkérni az ebből eredő problémákat?
-
skx007
csendes tag
válasz
BAti77 #109834 üzenetére
Nekem továbbra is az első Black Bay a favorit. Élőben láttam egyet, és fém szíjjal az sem tetszett, na meg azt az árat soha nem lennék hajlandó kifizetni érte. Ahogy látom, használtan is nagyon tartja az árát, WUS és más fórum közösségeken belül hihetetlenül felkapott.
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
BAti77 #109137 üzenetére
Egyik cimborám (eddig valami filléres valamit viselt évekig) közölte velem, hogy neki mechanikus óra kell, én állandóan ezzel traktálom, segítsek. (egyébként nem olvassa a fórumot és eddig egyáltalán nem érdekelte a dolog, egyszer csak így ébredt
) Mondtam neki, mutasson olyat, ami tetszik, aztán az alapján segítek nézelődni. Hát nem egyből pont ezt a modellt linkelte?! Mutogattam neki sok divert, de hát egyik sem tetszik annyira, mint ez, pedig nem is ismerte az Omegát, mint márkát, szóval nem az ára vagy a presztízse miatt, csak hát ez tetszik na. Van ízlése a tagnak.
És persze neked is, nagyon príma az Omi.
-
resool
aktív tag
válasz
BAti77 #108908 üzenetére
Grat.
Nagyon szép óra. Viseld egészséggel+ egy kis érdekesség [Tag Mercedes watch]
-
KunEmber
senior tag
válasz
BAti77 #108433 üzenetére
Érdekes ez a 200-as mánia. Nem, nem akarok beleszállni, mert szerintem ez inkább szubjektív, mint objektív. De muszáj kiadnom magamból azt, hogy a tény az, hogy az 50m-es órám fürdés, úszás, egész napos vizes-játék közben sem ázik be. (De nem búvárkodás, azt tegyük hozzá!)
Persze, megnyugtató, ha egy több százezres szerkezeten 200-as jelölés van, de egy átlagos felhasználásra az 50m tökéletesen elég. -
BlacKSouL
addikt
-
SeatZola
őstag
-
icm
tag
válasz
BAti77 #107356 üzenetére
Köszi itt is a választ. Már mondtam privátban de itt is jelzem: szép lett és gratula!
Nagy élmény amikor egy saját projekt megvalósul.Én most azon agyalok, hogy zafír üvegest vegyek vagy van ami alapból fémcsatos de nem zafíros... én fémcsat mániás vagyok - persze lehet utólag beszerezni bármelyiket, ami változtat a projektre szánt összegen is
és utána jöhet a számlap, mutatók cseréje.
-
fagyalllo
őstag
válasz
BAti77 #107356 üzenetére
Nagy gratula az egész csapatnak, a legjobb hozzávalókat sikerült összeválogatni, igazán szép lett!
Közben vége a melónak és lőttem képet az én újdonságomról is.
Casio Oceanus OCW-S100G-7AJFebay-es aukción durván ár alatt jutottam hozzá. Eredetileg a fekete-kék színű volt a listán, ezt első pillanatban túl femininnek gondoltam, de aztán egyre jobban megtetszett, le is győzte a másikat.
EMS Japánból 2 nap, szombaton érkezett Ferihegyre, a megkeresést nem várva egyből küldtem az igazolásokat, ma kaptam meg. Nem a vásárláskori, hanem az aktuális árfolyam alapján számoltak (kicsit jobban is jártam), vámot nem, csak áfát és 2000 pénz ügyintézési díjat kellett fizetni. -
icm
tag
válasz
BAti77 #107158 üzenetére
Mit kell erről tudni?
jól tippelem, hogy összelegózott? Originál Unitas szerkezetes, egyedi számlapos (nem tudok másra gondolni az EOD miatt így hirtelen, avagy tanulatlanságomból adódóan), a tok az Pam vagy copy?
Marha jó a lume egyébként, erről jöhet infó, hogy milyen mutatók lettek felhasználva mert van egy projekt az eszemben, habár az pont egy asia unitas, pam copy tok-ra épül, idővel max unitas szerkezet az amivel maximálom az egészet. -
fagyalllo
őstag
válasz
BAti77 #107165 üzenetére
Te is még csak beetető fotót kaptál és várod a postást?
Dzsana: számlap, vagy werk?
Wg5113, bence0929: Köszi! Egyszer már majdnem elváltam tőle, de aztán jött az átépítés, az új szíjjal pedig sokat komolyodott. A zömök tokhoz képest széles, 20mm-es fültávolság nagyon jót tesz neki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest