Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
Szulita28 #132927 üzenetére
A szíj teljesen rendben van ezen kívül. Csak egy pár éve dolgozom irodában, azelőtt gépi földmunkákat végeztem saját vállalkozásban. A szíj is úgy sérült meg, hogy munkavégzés közben beakadt a csuklóm valahová, és a leggyengébb ponton szerencsére elengedett a "szíj". Utána magam igazgattam meg annyira, hogy újból tudjam viselni. Ha tudnám, hogy egy huszasból rendbe lehetne hozatni (üveggel együtt) akkor annyit még áldoznék rá. Többet nyilván nem szeretnék költeni rá.
-
WiZARD
addikt
válasz
Szulita28 #132787 üzenetére
Azt mondják, hogy ez jobb, feltéve hogy 22es és fekete kell
Napokban jön meg enyém postán, kíváncsi vagyok Obris Morgan-hez képest milyen. Lassan muszáj lesz Isofrane-t is vennem, érdekel miért vannak annyira oda, csak elmebeteg áron adják, főleg amikor a sima fém színű tüskecsat helyett a feketéért +50$-t kérnek...
-
voyi
aktív tag
válasz
Szulita28 #132671 üzenetére
Az én órám (Citizen CB-00010-88E) szerintem ilyen, passzol öltönyhöz,de pl utcai farmeres+pólós/inges viselethez is.
Neméppen automata óra(kvarc),de az én igényeimnek tökéletesen megfelel, teszi a dolgát. Olyannyira jól,hogy a frankfurti adótorony jelének vételét még a téglafal sem akadályozza
-
ronin s8
senior tag
válasz
Szulita28 #132494 üzenetére
Ja...
Tényszerűen, a Patek cseh-lengyel, a Nardin helyesen valami nardan, ahol a második a zárt, és az n-et elnyelik. A legtöbb kivétel idegen eredetű szó esetében fordul elő.
Azon kívül, a svájci nyelv, az hol ilyen, hol olyan. Pl. a Certinát certinának ejtik, és nem csertinának, ahogy olaszul kellene. A Rolexet sem rholé-nak, ahogy egy kellőképpen bebutult francia ejtené...
De ez a tiszot valóban szörnyű... -
phranxinatra
aktív tag
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Szulita28 #130622 üzenetére
cseszte a csőröm, hogy minek írták a számlapra, hogy silicon.
tipikusan félrefordítottam szilikonnak.
a honlapon: "Escape wheel made of silicon"
de így eljutottam, az ötletgazdához
Escape-wheel and lever in siliconés ott ez megtetszett, van mit nézni rajta
kattintásra megnő a kép -
SeatZola
őstag
válasz
Szulita28 #130214 üzenetére
Mennyire igazad van ezzel a szervizelés dologgal.... Tényleg agybajt kapnék, hogy egy ugyan olyan ETA 2824-es werkes órát 15-20-ért szervizelnek, nekem meg ez a werk a Tag-ban szervizelve 60-70k. Tényleg zavarna. Teljesen megértem azon topictársakat akik azt mondják, hogy 250-300-ért már egy in-house werket szeretne, nem egy "katalógus" ETA-t.
-
Rocsesz79
tag
válasz
Szulita28 #128097 üzenetére
Innét: [link]
Megirigyeltem a múltkori fb nyertesét és beszereztem magamnak is egyet.
Szerintem marha jó!Minőségi cucc.
Szépen elférnek egymás mellett az óráim,és nem érnek össze.A szívbaj kerülgetett mikor tettem vissza a helyére valamelyiket és összekoccantak.
Még egy kiadó hely van benne egy jó kis pilóta órának. -
chris-v
senior tag
válasz
Szulita28 #123853 üzenetére
Köszönöm a maximálisan részletes válaszodat!
250 Ft/db áron vettem egyébként, szóval az 500 Ft nem fog a földhöz vágni, de szerintem ez ugyan az amit az ebay-ől is rendeltem volna.
Egyébként a Fossil órámhoz kell, mert rendeltem hozzá egy nato szíjat és a gyári szíjba benne van a rugós tokfűl ilyen kis pöcökkel kézzel kiszedhető verzió. -
fagyalllo
őstag
válasz
Szulita28 #120176 üzenetére
Van az alapjaira épülő, de alaposan átalakított 6R2x különböző változatai járástartalék kijelzéssel, többféle naptárral, 28800 féllegésszámmal Ananta, Brightz, Presage, Preimer órákban, és a 8R48, 28 kronográf szintén erre építve.
Következő lépcső a "visszabutított" GS 8L35 az MM300 és Emperor tuna búvárokban, ill. ennek hi-beat 8L55 változata a csúcson: [link] -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest