- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@mriya@
őstag
válasz
bigmasterg #258798 üzenetére
Ez műanyag.
-
prime77
aktív tag
válasz
bigmasterg #258593 üzenetére
Köszönöm szépen a linkeket!
És tényleg létezik, viszont az általad linkelt oldalakon már nem olyan szép, sajnos.
Annak idején ráakadtam egy órára, a neve Edox Grand Ocean volt.
Nem tudom ismered-e?
De ott is, azon a típuson belül is rengeteg óra van.
Most találtam egy állati szépet, de ezt már sajnos sehol sem kapni, ahogyan nézem.
Ő az!
[link]
De, ha te ezt is megtalálod elérhető, megvehető formában, akkor te vagy a google-király, de tényleg.
Amúgy ezek is szépek nagyon!
[link]
[link] -
Veron
addikt
válasz
bigmasterg #258610 üzenetére
és igazad van!
nekem le sem esett, hogy az az óramutató vége.
de valóban, konverziót végez. okos húzás, tetszik.
köszi, hogy fény gyújtottál az agyamban. -
válasz
bigmasterg #258510 üzenetére
Köszönöm a kupon tippet, meg is rendeltem az órát amit linkeltél, mert egy ideje kinéztem magamnak.
-
fagyalllo
őstag
válasz
bigmasterg #258562 üzenetére
Epson PX82 kinetic szerkezet, csak tokozásnál lespórolták róla a járástartalék gombot.
-
válasz
bigmasterg #258562 üzenetére
Biztos hogy ez hamisítvány!
-
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #258443 üzenetére
Továbbá váratlanul vettem egy új órát. Olyan áron volt, amiért kár lett volna otthagyni.
Délután jött szembe, még aznap helyben le is ment az adásvétel.GMW-B5000PB-6 "Twilight Tokyo"
majd jövök rendes képpel is, gyors telósok
Alapból ilyen egészen sötét lila, ha direktben rásüt a nap akkor látszik inkább:
itt mindkettőnek ki volt csatolva a szíja:
Ezennel megtelt mindkét óra tartó dobozom.A Lidl-ös pedig már elkezdett széjjel menni.
Továbbra sem tudom honnan lehetne értelmes minőségű dobozt venni, ami nem 100ezer Ft.
-
GlitterJohan
csendes tag
válasz
bigmasterg #258407 üzenetére
A második, negyedik női, a harmadik az új 38-as család amivel gondok voltak mert csak most kezd szállingózni a boltokba pedig 1 éve lett bemutatva. Ez az új 38-as az OP sikereit akarja meglovagolni, ezért mentek rá a színekre.
-
dzsi23
addikt
válasz
bigmasterg #258407 üzenetére
"A gömbölyűbb a női modell lenne?"
Szerintem igen, nagyon nőiesnek tűnik. Érdekes, hogy az indexek formája mennyire más karaktert ad az órának. -
Caldera
senior tag
válasz
bigmasterg #258350 üzenetére
lug=tokfül
-
Magnum_
nagyúr
válasz
bigmasterg #258192 üzenetére
En teljesen egyetertek ezzel
-
Tufa_
aktív tag
válasz
bigmasterg #258172 üzenetére
Ez egyebkent valoszinu azert mert Adrian Buchmann, head of product CWnel, Czapeknel is dolgozik egyszerre
-
Tufa_
aktív tag
válasz
bigmasterg #258184 üzenetére
Szvsz azt leszamitva hogy a szamlap nem annyira huuu mint pl egy Royal Oak , az egyeduli problemanak azt mondanam hogy a pillango csatra nem a logot tettek hanem a markanevet irtak ki.. Belsosegeket leszamitva, ha valaki erre ratesz egy Zenith, Czapek, stb markat, siman elhinnem hogy 10-20x annyiba kerul mint amennyi...
Kivancsi leszek a titanium verziora, abbol nem volt sajnos minta peldany sem
-
dzsi23
addikt
válasz
bigmasterg #258172 üzenetére
Na jó, így már az indexek és a mutatók sem annyira egyediek a CW-n.
-
dzsi23
addikt
válasz
bigmasterg #258171 üzenetére
Az a baj, hogy ebben a CW-ben pont az nem tetszik, ami talán kicsit egyedi: az indexek és a mutatók.
Viszont tetszik a GP Laureatora hajazó ráma.
-
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #258171 üzenetére
Sorry for spamming.
Másik irányból megközelítve a dolgot:
-
fagyalllo
őstag
válasz
bigmasterg #258161 üzenetére
Az új titánból készül, az üvege domború és a tok formája is más.
-
@mriya@
őstag
válasz
bigmasterg #258161 üzenetére
másodperc skála
-
bigdady
nagyúr
válasz
bigmasterg #258148 üzenetére
Ilyen jobb oldali szijat hol lehet szerezni? Ez nylon?
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #258151 üzenetére
Nekem is kettő kell. Viszont a G-STEEL olykor még aktív app esetén is, - azaz ott van az értesítési sávban - van, hogy nem pontosítja az időt, még manuálisan elindítva a jobb alsó gombbal, ha jól vettem észre. A GBD-200-asom mintha jobb lenne, az ha közel van a telefonhoz, akkor párosodik, a kijelzőn folyamatosan világít a bt jel. A GST-nél nincs folyamatosan aktívan, mivel értesítéseket nem jelenít meg, jelez, csak az idő pontosítást végzi bt-n keresztül, meg persze, ha az app-on belül akarok beállítani valamit.
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #258148 üzenetére
Ha jól vettem észre a gshock app-nak aktívnak kell lennie, az értesítési sávban szerepelnie kell. Illetve a GBD-200-asom leírásánál írva vagyon, hogy meglehetősen közel kell lennie a telefonnak az órához, hogy párosítva legyenek, az óra tudom szinkronizálni.
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #258139 üzenetére
A csat is elég érdekes... Nem értem mi értelme volt annyi tükörpolírt használni pont a csaton, ahol a legnagyobb mértékben karcolódik az óra. Pár nap használat után undorítóan fog kinézni.
-
dzsi23
addikt
válasz
bigmasterg #258144 üzenetére
Jól fogalmaztál, teljesen érhető volt, hogy mire gondolsz, a szíj csatlakozásnál és az aránytalan oldalnézetnél is.
Előbbire reagáltam azért, mert oldalnézetből az órák 90%-a lekonyuló szájra hasonlít.
Amúgy egyenes a szíj csatlakozás, csak kicsit alulról van fotózva, és mivel domború a tok, onnan nézve lefelé konyul, de ha pont szemből néznénk, akkor egyenes lenne.
Itt látszik, hogy egyenes:Oldalnézetből viszont tényleg aránytalan lett az óra. Persze, ennek is megvan az előnye: nem nyomódik annyira a csuklódba, mint pl. a fenti Omegának a hátlapja.
-
dzsi23
addikt
válasz
bigmasterg #258141 üzenetére
Ez komoly?
Akkor oldalról szerintem egyik órát se nézd meg...
Szerk.: A mutatókat is csak 10:10 vagy 1:50 körül. -
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #258139 üzenetére
-
evilskati
aktív tag
válasz
bigmasterg #258088 üzenetére
Köszi, remélem lesz róla bővebb anyag, míg a Seriouswatch-on rendelhetővé válik.
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #258088 üzenetére
Aha, láttam a fb-os csoportban. Nekem az ott látott képek alapján annyira nem jön be. A kissé unalmasabb kék, midnight blue ill. a tegnap linkelt narancssárga (kép és videó alapján) viszont nem rossz.
-
dzsi23
addikt
válasz
bigmasterg #258071 üzenetére
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #258080 üzenetére
Nekem is, ez rémlett. Ezt a cikket találtam: [link]
"The production of watches is also international. The watches are mainly manufactured in Hong Kong and China. They are then sent to a warehouse in Singapore, where Tang closely inspects them before being sent to the customers."#258078 "_Maverick_"
Mire gondolsz pontosan? Milyen szíj illene hozzá jobban? -
dzsi23
addikt
válasz
bigmasterg #258067 üzenetére
Gyönyörű ez az Omega... nato szíjon. Felfoghatatlan számomra, hogy rakhatnak rá a gyárban ilyen bazári fémszíjat... mintha valami 2 dolláros hajtogatott gagyiság lenne.
Az meg külön poén, ahogy a végszemből folytatódik a szíj.
-
válasz
bigmasterg #258067 üzenetére
#memmaao
igen, ez így van, mind tud kopni. Saját tapasztalat (és lehet, hogy sokan alá is tudják támasztani) a Fortisnál sokkal könnyebben karcolódik, kopik a külső AR réteg. A képet az első Fortisomról készítetzem, kb 6 éves volt akkor.
Van 15 éved Omegám, rendszeresen hordtam (talán még többet is, mint a Fortist) és halvány jele sincs az AR kopásának.
#soad19
A fehér számlapos órák (főleg, ha matt), sokkal kevésbé reflektálják a fényt
-
zola96
senior tag
válasz
bigmasterg #258008 üzenetére
-
zola96
senior tag
válasz
bigmasterg #258008 üzenetére
Köszönöm!
Persze, délután csinálok! -
Empsepo
senior tag
válasz
bigmasterg #257941 üzenetére
Ez a Cartier de finom.
-
Veron
addikt
válasz
bigmasterg #257941 üzenetére
Nekem a top 2-ben van a Santos, hihetetlen a stílusa. Viszont hatalmas fekete pont a szíj miatt, mivel a csaton nincs mikroállítás és félszem sem jár.
-
arn
félisten
válasz
bigmasterg #257937 üzenetére
Az uj reversok nagyon szepek lettek… az en listamon is fennt van, de nem tudom mennyire passzolna hozzam. Ez nagyon oltonyora, egy datejustot barmihez felvennek.
Meg a fene essen bele, hogy amiota elkezdtem ezeket a klasszikus kisebb designokat nezni, 38as maxbillt is nagynak latom, pedig amikor megvettem megneztem a 34est. Most bementem megint, mar nem latom kicsinek.
-
dzsi23
addikt
válasz
bigmasterg #257937 üzenetére
Ez a Reverso akár tavalyi is lehetne... hibátlan. A Rolexek azért többet változtak.
-
válasz
bigmasterg #257903 üzenetére
Szerintem is!
Viszont jó, hogy a bulova lunar pilot füstbe ment a múltkor c24en, mert most egy hivatalos olasz Bulova kereskedéstől kértem és.kaptam ott ajánlatot. A panda változatra.
Ez az:
514€ szállítással együtt. Ez ennyiért Best Buy! 194e-re jött ki revolut-tal fizetve. A lélektani 200e alatt, amit erre költöttem volna.
Jövő héten érkezik.
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #257896 üzenetére
Az! Össze-vissza van karistolva a csapágylemez. Pfejj!
-
válasz
bigmasterg #257896 üzenetére
Biztos hamis! Szejikó nem is gyárt már mechát.
-
Tufa_
aktív tag
válasz
bigmasterg #257890 üzenetére
Privi
-
válasz
bigmasterg #257794 üzenetére
Én [ezt] rendeltem. Valószínűleg nem nagy minőség. De legalább nem a szokásos PU bőr, hanem furner lap. És egész normálisnak tűnik a zsanér. De kiderül, ha megjött. Ennyiért kvázi ingyen volt.
-
jackal79
aktív tag
válasz
bigmasterg #257781 üzenetére
Szia! Ha a DST azt jelenti, akkor be van. Elég láma vagyok az órához, ti ezt, hogy oldjátok meg?
-
Veron
addikt
válasz
bigmasterg #257709 üzenetére
Nem, ezek amerikai és angol árak. Nyilván jönne rájuk áfa, kivéve, ha csuklón érkezik Ferihegyre. Utóbbi esetben emészthető az árkategória.
-
@mriya@
őstag
válasz
bigmasterg #257709 üzenetére
Bezony.
-
Tufa_
aktív tag
válasz
bigmasterg #257638 üzenetére
Remelem a kovetkezo kiadasra sikerul nyernem vegre....
-
válasz
bigmasterg #257655 üzenetére
-
válasz
bigmasterg #257617 üzenetére
Jaj, istenem. Ennek a bele kívül van???
Nekem nem jön be. -
válasz
bigmasterg #257607 üzenetére
Mi ez az óra amúgy? Van képed róla? Nem vagyok képbe vele.
-
@mriya@
őstag
válasz
bigmasterg #257607 üzenetére
Oké.
-
@mriya@
őstag
válasz
bigmasterg #257602 üzenetére
Akkor benéztem.
Az "ő.r.ü.l.t" valóban érthetetlen a számomra.
-
@mriya@
őstag
válasz
bigmasterg #257598 üzenetére
Ez csak a tombolajegy volt, nem?
Vagy már meg is vetted magát az órát?
-
arn
félisten
válasz
bigmasterg #257594 üzenetére
Mint ora, egyertelmu, hogy nem kevesebb, mint egy grand seiko - a tobbit meg mindenki dontse el maga.
-
SOAD19
addikt
válasz
Na, kezdesz belelendülni!
-
válasz
M.A.D.1 ?
-
arn
félisten
válasz
bigmasterg #257589 üzenetére
Az ember elsosorban maganak vesz orat, de azert szamit vmit, hogy milyen a brand megitelese. Amit magyarazni kell, annak ugysincs olyan respectje.
-
arn
félisten
válasz
bigmasterg #257583 üzenetére
Hat ez nem tul acelos egy garminhoz kepest
-
Tufa_
aktív tag
válasz
bigmasterg #257575 üzenetére
Bel Canto miatt szerintem CW a legtobbet emlegetett marka 2022ben
-
válasz
Csak jelzem, hogy a Yema nem mai márka.
És hopsz! Itt is egy új modell! Frankó szerintem. [link] -
fagyalllo
őstag
válasz
-
No.01
addikt
válasz
bigmasterg #257540 üzenetére
Jezus ez milyen jo... csak lenne egyszerubb a beszerezhetosege... nem is feltetlenul a VAM-al es AFA-val valo vacakolas a gond, hanem kellene hozza egy mar bevalt es kiprobalt forras is mert ugye itt K europa kozepen minden is megtortenhet.
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #257568 üzenetére
Néztem én is, vártam is, de magam részéről maradok a GW-5000U-nál, illetve sportra a Garmin Instinct-nél. Annak azért jobb az applikációja, mint Casio-nak.
De a MiP kijelzőért nagy pacsi a Casionak.
-
Kbali
nagyúr
válasz
bigmasterg #257568 üzenetére
Egy időben beleszerelmesedtem a gbd200-ba, de élőben annyira nem adta, hogy végül nem vettem meg, pedig többször rajta volt az ujjam a megrendelem gombon.
-
zsizsef
senior tag
válasz
Bakancslistámon szerepel: AQ4080-52L megjelenés, sárga számlap, korona 20 mp-nél, eco-drive .
Eco-Drive BM7251-53L és Super Titanium BM7470-84L kell egy olyan is. -
válasz
Na akkor! Mondom!
Kurvaszépek ezek a The Citizen órák ezeken a remek Gnomon képeken. Kékben jöhet minden további nélkül.
No persze volt egy, ami engem is megérintett. Ez a papírpép szerű számlapos . Arany pulykával persze.
Az ellenben nem 1500 dodó. Hanem inkább 10ezer. -
arn
félisten
válasz
Gyonyoruek, de egy tucat brandert nem adnek ennyi penzt, akarmilyen is jo az ora, szamomra a tobb ezer euros casiok is ertelmezhetetlenek. Azert birom a casiot, mert keves penzert ad sokat.
A seiko tudja ezt
a grand seikot nem kell mar magyarazni.
-
Veron
addikt
válasz
köszi a képeket. a Citizen kicsit jobban tetszik, a GS túl üres.
-
fagyalllo
őstag
válasz
bigmasterg #257536 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Ezek a képek felérnek egy közösség elleni izgatással.
Baromi szépek!!
Éppen a napokban döntöttem el, hogy ősszel veszek magamnak születésnapomra egy SBGP003-at.
-
-Ben-
veterán
válasz
bigmasterg #257532 üzenetére
Ebből a fehér a kedvencem.
Nagyon szép óra.
Nyilván élőben lenne jó összehasonlítani, de közeli fotók és videók alapján nekem úgy tűnik, hogy a GS azért szebb. Határozottabb élek, jobban játszik a fényekkel a számlap és az indexek… -
-Ben-
veterán
válasz
bigmasterg #257479 üzenetére
Esélyes, hogy a D1 Milano lesz az…
Köszi
-
-Ben-
veterán
válasz
bigmasterg #257479 üzenetére
-
busman
veterán
válasz
bigmasterg #257433 üzenetére
A 4-es is elég szarul néz ki.
-
válasz
bigmasterg #257433 üzenetére
Aha, nekem is feltűnt a feketén a piros. Nem fogom használni szerintem soha. A NACA logónak saját színei vannak. Az nem zavar.
A piros nyomtatást elkapkodták. Kifejezetten hülyén jött ki 24 órára tolt 20 decimal skála jelzés.
Amúgy továbbra is piszok jól néz ki az óra.
Ez is bejön nekem, de kerek-perec NEM-et mondtam az árra. 800 ejró. Neeeemááááááár!!! Ugyan az a Seiko mecha-kvarc van benne. -
@mriya@
őstag
válasz
bigmasterg #257418 üzenetére
Az az árszint engem màr nem érint.
-
válasz
Nincs azzal semmi gond. De nem forint hanem ejró.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Mondták neki, de úgy volt vele, hogy csak befér 50000 CHF alá.
-
eldoble
aktív tag
válasz
bigmasterg #257352 üzenetére
Persze valahol igazad van, de tényleg millió féle karóra van, és valahol az ember szemében, fejében meg kell húzni a határt, hogy mi az ami már komoly óra, de ez valahol egyéni megítélés kérdése, és ugye a nagy többség ilyen átlagos egyéni megítélését kell figyelembe venni egy ilyen általános kérdés esetében, így az említett órák nem komoly órák talán.
Viszont lehet nem érdemes ezt a minősítést használni, mert tömérdek vitára ad okot.
(Pl. amikor én az Orientemet vettem egy Seiko volt a másik kiszemelt, de az akkor drágább volt, így maradtam az Orientnél, de a Seiko-t "komolyabbnak" tartom az Oriennél.) -
busman
veterán
válasz
bigmasterg #257352 üzenetére
Engedd el ...... visszatért....
-
Talala
senior tag
válasz
bigmasterg #257297 üzenetére
igen, ezt megtaláltam én is, csak innen nem mertem megrendelni (külföldi, gyanúsan olcsó stb), az a kis felár belefér, így is olcsóbb bő 10 000-rel mintha helyben venném meg.
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #257297 üzenetére
És a mai nap nyertese: bigmasterg!
-
Ceree
senior tag
válasz
bigmasterg #257148 üzenetére
Ez nagyon vagány
Ma főnököm, akinek amúgy egy egyedi Bexei figyel néhanap a karján, megdicsérte a kis Detomaso-t rajtam. Meg is lepődtem, de jól esett, tényleg nem nagyon jön szembe másik.
-
eldoble
aktív tag
válasz
bigmasterg #257163 üzenetére
Megnéztem, a 316L (1.4404) ausztenites acél, nagy jó korrozióállóság (nem mágnesezhető), jól alakítható, jól hegeszthetők,
míg a martenziteseknek kevésbé jó a korrozióállósága (mágnesezhető), de sokkal kopásállóbb, jobb mechanikai tulajdonsági vannak, nem hegeszthető, ez jobb lenne óraszíjnak, de gondolom a kevésbé jó korrozióállósága miatt nem ezt használják, meg persze ez kevésbé jól alakítható.
Meg az is gond lenne, hogy a martenzitesnek hiába sokkal jobb a kopásállósága, ha a karcokat olyan mikro homok, kvarc részecskék okozzák, amelyek a martenzites acélnál is keményebbek. -
@mriya@
őstag
válasz
Hogy ez a F.M. mekkora csacskaság!
-
eldoble
aktív tag
válasz
Nem vagyok óra szaki, lehet, hogy az óraszíjak között szinte egyforma keménységű acélok vannak, és akkor lehet mondani, hogy "az acél az acél és karcolódni fog", de egyébként az acélokon belül, hatalmas különbségek vannak azok keménységeik között, nem igaz ez "az acél az acél és karcolódni fog" .
-
oba
addikt
válasz
Persze, ezzel nincs gond, ha tárgyi tévedés van korrigálva. Erre való a fórum, szerintem.
-
fattyu
veterán
válasz
óóó
elnézést megalapozatlanul feltételeztem.ez így még viccesebb viszont így már nem kéne
-
Ulenspiegel
tag
válasz
bigmasterg #257098 üzenetére
A válasszal Te magad szolgáltál a második bekezdésben.
-
Ulenspiegel
tag
válasz
bigmasterg #257083 üzenetére
A Roamernek saját tokgyártó üzeme van (Mendrisio, CH), nem sok köze van Kínához.
Most már unom ezt a Roamer témát, de tisztázni kellett egy-két tévhitet.
@dzsi23
Adósod vagyok egy válasszal. A Roamer Primeline Day-Date Tiffany Bue 981666 41 05 50 nekem nem ér meg 328.000 Ft-ot. Több oka van, de a meghatározó, hogy nem utazom "homage" órákban. -
válasz
bigmasterg #257049 üzenetére
-
@mriya@
őstag
válasz
bigmasterg #257003 üzenetére
Nekem a Saturnus kimondottan tetszik.
Más kérdés, hogy sosem vennék.
De ha ajcsiba kapnék egyet, szívesen hordanám. -
dzsi23
addikt
válasz
bigmasterg #257003 üzenetére
Én is sokallom a MoonSwatch árát, a Lorus Snowflake legalább acél tokos lesz.
A Rolex meg esetleg a Tudorral "kollabolhatna", és tuti, hogy Rolex áron menne.
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #256993 üzenetére
Köszi! Persze, minden megszokható. A Glycine-m nem tűnik kicsinek (nagyobb is a számlapja, ahogy írtam), az csak tükörből tűnik kicsit kicsinek. Ez az óra meg a saját perspektívából is annak tűnik. Azért zavar, mert számomra egy búvár óra az sport/toolwatch, és emiatt nem árt, jól áll neki, ha kicsit nagyobb, kicsit hangsúlyosabb a csuklón, kissé uralja azt.
#256994 Ceree
Ha véletlen mégis jársz errefelé akkor szólj, és szívesen megmutatom, persze, amennyiben még meglesz (esélyes).#256995 fagyalllo
Gyönyörű ez az óra, de azért normál tokkal (nem ilyen párnatokszerűvel) még jobban tetszene.#256997 dzsi23
Tényleg csak megszokás kérdése a dolog. Ott van például kronoméres Viktor is, a datejust-jával, ami ha jól rémlik 36 mm-es átmérős, és hát nem kis ember, nem kis csuklóval. Igaz az az óra sokkal közelebb áll a dress watch-hoz.
Egy műanyag dobozban, akarom mondani hengerben jön egy szövet tatyóban, bár lehet, hogy tudod: [link] (videó)
Nem túl optimális tárolás mindennapi használat esetén. Persze, nem is arra tervezték. Lehet, majd venni kellene egy óratartó dobozt, de valami sportosabb verziót, ha egyáltalán van olyan. Mert a legtöbb bőr, műbőr borítású, nekem kicsit túl elegánsnak tűnik ahhoz, hogy a gshockokat is belerakjam, kicsit furán hatnának benne. A Wolf point ezért lett volna jó, mert azokból volt színes, kicsit sportosabb belsővel is rendelkező."Nem hiszem, hogy ennek köze van az árhoz, szerintem a G-k doboza sem kötségesebb"
Hát biztos, hogy nem költséges, nem gondolták túl. Tipikus egyszerű, de nagyszerű, jó napi szintű óra tárolására: [kép]
Ilyen fa tartók lehet jók lennének: [link] [link]
Ez is jópofa: [link] -
andrew01
tag
válasz
bigmasterg #256935 üzenetére
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #256854 üzenetére
Hát igen, férfi búváróra esetén, azért legalább 39-40mm nem árt, ha van az átmérő. Ugyebár a kisebb számlap miatt kisebbnek hat az óra.
-
zola96
senior tag
válasz
… Imadom ezt az órás közösségekben: “kis óra nem férfiaknak valo, azigaziférfi csak 44+ felett hord órát”
-
kovsol
titán
válasz
Ezen most felröhögtem.
-
@mriya@
őstag
válasz
bigmasterg #256530 üzenetére
-
fattyu
veterán
válasz
bigmasterg #256357 üzenetére
ööö. eszembe se jutott.
most voltam németországban a zenithben.
vasárnap repültem. akkor vettem fel beállítottam.
10 másodpercen belül vagyok azóta is -
fagyalllo
őstag
válasz
bigmasterg #256357 üzenetére
Ugyanaz érvényes, mint magára a repülésre. Amíg nem esik le a földre, nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest