- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szundybence
aktív tag
Miért, tornatanár vagy, hogy állandóan stopperelni kell? A valóságban az ilyesmit egyáltalán nem használja az ember. Jobb lenne helyette a nap neve és a dátum. Persze perpetual üzemmódban. De az meg drágává teszi a mechanikus órákat. És ma-már, mióta mindenkinek ott van az okostelefon a zsebében, már arra sincsen szükség. Maradt az óra-perc kombináció. Ennyi. például ez:
Szolár töltés, zafíros és elegáns. Mi kell még több?
-
ronin s8
senior tag
Szerintem (és ritkán hívok másokat segítségül, de sokak szerint) a 41-es Rolexek mellényúlások. Egyszerűen felborultak az arányok. Érdekes, mert mind a 36-os, mind a 40-es méret esetén tökéletes a harmónia, valahogy a 41-es méret furán mutat. Ez a Rolex kevésbé sikerült válasza a növekedés divatra...
-
condy
senior tag
Ismételt köszönet mindenkinek!
Macyke82: Nem azért!
Sajna amilyen gyorsan és amennyire beleestem anno ebbe a Gycine-ben, olyan hamar el is múlt a szerelem. Olykor-olykor "csak" azért veszem fel, mert meg akarom járatni. Persze ha valami oknál fogva elmegy, az összeg természetesen az SMP alapba kerül.
Vagy megveszem Vintagewatches egyik Breitling műszerét.
Lehet, hogy megütöttem valahol a fejem, de az az arany-acél Chronomat kedvemre való lenne. -
Mr. Deluxe
tag
-
condy
senior tag
Teljesen egyet értek! Én pl. már a forgatót sem használom, mert van abban valami szépség, hogy minden reggel egy másik órát állítok be. Így nem is tudom, hogy egy-két hónap alatt mennyi az eltérės, mert annyit egyik sem jár megállás nélkül.
ronin: Mutatópozicionálás???
akko nem.
-
Deskdiver
senior tag
Azért Steve Brooks, Hugh Quentin-Smith és még egy jó páran nem bánták meg ,hogy az Emergency mellett döntöttek.
(#97935) Famalac Nekem is tetszik a Breitling jó pár órája. Köztük amit linkeltél. Engem sem csapott meg igazan a okos órák szele, még ha neves gyártok állnak is be a sorba egy szelet tortáért. A smart nálam max radio control-t és napelemet jelent.
-
Wg5113
aktív tag
A régi modellekben ,mondjuk Bulova ,Egy egyszerű(1 tranzisztor 1 ellenállás 1 kondenzátor) bi-stabil multivibrátor volt két tekerccsel és felváltva adott nekik áramot 500hz környékén ami elég gyors ( a hálózat pl. 50hz mégse villog a lámpa a szem számára).
A két tekercs billegteti a mechanikát és onnan már óraként jár.Ütödésre nagyon érzékeny ,vigyázni kell vele.Egyébként innen a fórumról atkó 67 társunk most adott el egyet ősszel ráadásul Omega volt full hibátlan tokban. -
Szabikaa20
őstag
Köszönöm!Ezen aztán tényleg folyós a mp mutató!
Mondjuk egy ilyet elfogadnák!
-
condy
senior tag
Ááááá! Semmi gond a színével. Szép!
Már csak az érdekelne, hogy nem viszket a csuklód alatta?
Nehogy elkapj valamit!Bálintka! Ne őriccsé má meg azt a kutya betyár bükkfán fütyülő lánctalpakon sikló patinás rézangyalát a kúrta farkú hét-határon is túl túró választási kismalacát a világegyetemnek! Okoska órácska? Citizen Promaster-ért? Mennyé má!
-
phranxinatra
aktív tag
Azt elárulod, hogy melyik gyártó replikája volt? A szerkezet egyedi volt vagy tokozott ETA? És végülis miből jött rá a kolléga, hogy hamis a baba?
A válasz a költői kérdésre: nincs. De 250 eurós hamisat sincs. Értelme egy rádióvezérelt G-Shocknak van, az lefed minden racionális igényt. A többi csak p.csarázás.
-
SÖ
addikt
Már rég nem követem a replikákat, de anno az olcsó modellekbe Miyotát szereltek, hatvanezer felett ETA 7750 ázsiai másolatott, amiknek az első példányai símán megálltak, mert sorjás volt. Még akkor is ha van ekinek ez hihetetlen. Lemániát, is símán másoltak. Amúgy amiről beszélsz mi volt, mert azért nem mindegy az sem milyen anyagból van a billegő, hrugó, akkor sem ha tökéletes a méretezés. Szerintem Svájból rengeteg óra tervrajz jutott Kínába.
Vadászcsiga
Este megcsinálom
-
g0n21
senior tag
Ez a Zentih gyönyörű!!!
(#95080) SÖ
Én bementem a hangalámondóba (zaj és hangszigetelt, alig pár decibeles szoba), iphone saját headsetjével, levett hátlappal sem tudta a kello bizton mutatni az eltérést. Egyik pillanatban azt jelezte, h 2 s/d, aztán elkezdett felfele menni, fél perc elteltével már 3-4 m/d-t mutatott (s/d second/day, m=minute, gy.k.). Az óra közben napi 3sec körül járt... És ezért visszavonhatatlanul fizettem 5 eurót, vagy mennyit..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest