- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Deskdiver #123343 üzenetére
Köszi. Könnyen szórom a pénzt, ha szabin vagyok.
Átgondolom. Mert ugye kell egy Radi a Getat-tól, tetszik a Braun kvarc is, Mondaine is és néha egy-egy Seiko is megkísért. Pedig mind felesleges a Fortis mellett.
Hónapos állás után elővettem, napok óta egyenletesen jár, tartja a pontos időt. Csak mosakodásnál és bicajozásnál veszem le. Az a +2mp van benne, amit első nap összeszedett. Kell ennél több egy 2836-ostól?
Ereshkigal : Megköszönném. Amit eddig láttam, azt nem láttam. Nem volt tök sötét. Írd meg, mit vigyek zálognak
.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Deskdiver #123339 üzenetére
Ettől én is tartok, ráadásul nincs összehasonlítási alapom. T100-zal szereltek meg vagy nagyon drágák, vagy/és nem tetszenek külsőre. Végül is visszaküldhetem, ha nem jön be, bár ilyet még nem csináltam. Gondolom, az eladó sem tudja feltétlenül, mi a gyártási éve a csöveknek, hiába is kérdezném.
-
Takuun
aktív tag
válasz
Deskdiver #123336 üzenetére
Ezen az órán Super Luminova Vintage Old Radium van, míg az Ocean GMT-n C1. Nem tudom, hogy mekkora a különbség a kettő között. De a C1 az hirtelen veszít az erejéből és nem sokáig tart. BGW9 már jobb egy fokkal. Ilyen téren visszasírom a Nighthawk-ot, az kitartott reggelig.
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
Deskdiver #123129 üzenetére
Ezzel a listával kiegészítve az előzőt kiderül, hogy a Breitling az első háromhoz képest tényleg fasorban sincs az eladott darabszámmal, a Cartiernek nem csak a kavicsok miatt van dobogós bevétele, ezzel szemben a Rolex hasonló eladott mennyiséggel kétszer akkora bevételt tud prezentálni, mint az Omega. Azért kíváncsi lennék egy acél vs. nemesfémre lebontott darabszámra is.
-
ronin s8
senior tag
válasz
Deskdiver #123153 üzenetére
De, ahogy láthatod, keveset gyárt (a R-hez és az O-hoz képest), és az árbevétele is alacsony, ezért csúszott le a 19. helyre, a 3.-ról...
A Patek is keveset gyárt, de azokat a darabokat méregdrágán, ezért van ő a 4. helyen. A Swatch meg olcsón gyárt rengeteget - ezért van a 9. helyen...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Deskdiver #122057 üzenetére
Viszont ha nem kapja el a gepszij akkor jó lehet. Vissza olvastam a kollega postjait, olyan Vostok kronót amit kinézett, emberi aron nem kap csak kvarcban. Ha nem ragaszkodik a jellegzetes kinezethez en a Citizenek kozt néznék szét.
freddirty
Asszonynak én is kizárólag kvarcot vennék még omegaban is. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Deskdiver #121772 üzenetére
Most hogy kiszivárgott és sokan csorgatják rá a nyálukat, csak nem.
Lavie
Jó kis óra ez, robosztus férfias tokkal. Legutóbbi talin tüzetesen átnéztem. Kicsit elgondolkodtam mi lett volna ha tavaly telen atveszem Revertingét. Valószínűleg nem lett volna januárban OVM. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Deskdiver #121563 üzenetére
Kvarckorszak kellős közepe.
Akinek van valamelyik, éjjel fel 2 körül vegye fel. Mcfly countdown
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Deskdiver #121517 üzenetére
szerintem a rios oldalán az a gond, hogy mikor képre kattintasz és elkezded léptetni oldalra a színek miatt, akkor összevissza sorrendben jönnek a színek és mint az alábbi szíjnál is az egyik szín többször is felbukkan míg egy másik egyszer sem. Flegmán odafigyelés nélkül vannak összevissza a képek.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Deskdiver #121214 üzenetére
Nem próbáltam bőrszíjjal. (Meglehetősen fémszíjas vagyok egyébként, bőrszíjat szinte csak vintage órához veszek fel.)
Én is dilemmában voltam rendelés előtt. Egyrészt a szín miatt, mert nekem alapból a fekete számlap jön be, de ennek ellenére egyre gyakrabban választok fehéret, valahogy többet mutat meg az órából; másrészt a finom-elegáns vonalat szeretem, és már van annyi belőlük, hogy mérlegelni kell, nem lesz-e a következő túl hasonló valamelyikhez.Szóval kicsit félve rendeltem meg a fehéret, de szeretem, nem bántam meg.
A tok mérete nekem pont határeset a vékony csuklóm miatt, de még rendben van. Így aki vastagabb csuklóra keres elegáns órát, annak is megfelelő. A számlap szép. Ami érdekessége a barázdált felületnek, hogy a fényviszonyoktól függően máshogy néz ki. Kevés fényben egészen eltűnnek a barázdák, jobb megvilágításnál pedig ahogy megjelennek, úgy kezd el körcikkekké "feldarabolódni" a számlap. Szerencsére nincs tele feliratokkal. A dátumablak harmonizál a rakott indexekkel. A tradícionális dauphine mutatókkal egy elegáns óránál nem nagyon lehet melléfogni. Talán egy pici GS hangulata van az órának, de lehet, hogy csak én képzelem bele.A szíj közepe és szélei szálra húzottak, a köztes rész és az oldala polírozott. Egy ilyen árú órához képest szerintem rendben van. Szerintem egy szélesebb szíjjal talán picit jobban mutatna az óra. Járáseltérése kb. 5-10 mp. Engem nagyon nem izgat, egy mechanikus óra legyen pontatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- HP Rack és Tower szerver bazár
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest