- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz
csabulaxi #182583 üzenetére
Több mint korrekt, nagyon egyben van az óra. Minden precízen illeszkedik, nincsenek sorják, de határozottak az élek, a lünetta játéka minimális, pontosan bekattan a helyére, a koronazár finoman működik. Kvazy a tok belső kidolgozását is dicsérte, a nyomáspróbát is kiállta. A szíj hasonlít az új Seiko szíjakhoz, puha és rugalmas anyagból készült, kicsit mondjuk lehetne vastagabb, jobban illene az órához. Egyetlen dolog van, amire már előre felhívták a figyelmem és én is tapasztaltam: a gyári stift nagyon nem az igazi, nem ül tökéletesen a helyén és a szíjat megfeszítve kattan, azaz valahogy elmozdul. Nem ugrik ki, de akkor is bizonytalan érzés, érdemes váll nélküli és vastagabb végűre cserélni.
-
Caldera
senior tag
válasz
csabulaxi #182564 üzenetére
Nekem tegnap érkezett meg a zöld Phoibos PX002A quarz. Egyre inkább elhiszem, hogy a Steinhart tokba van szerelve mert a tok, lünetta, korona, szíj ugyan ilyen. Hibátlan a kidolgozása mindenütt (élek, polír), csak természetesen a számlap, lünetta betét és a logo-k másak (szíjon, koronán).
-
válasz
csabulaxi #180369 üzenetére
#180369 csabulaxi
Néztem ilyen Mondaine-hez hasonló faliórákat is, de ez sajnos nem tetszik a feleségemnek. Mondjuk nem annyira sajnos, mert amiket Mondaine-ként árulnak, azok nem teljesen azok. Nem úgy viselkednek, ahogy a valódi Mondaine pályaudvari órák, és nem is az a minőség. Valódit meg nem szeretnék isten tudja hány ezer Euróért vásárolni, már ha egyáltalán kiszolgálna a gyártója#180375 @mriya@
Köszönöm, ez elkerülte a figyelmem, pedig néztem ezt az oldalt is.#180377 hagel
Akkor ez a feleségem reszortja leszÜdv.:
Norbi -
squir
aktív tag
-
-
fagyalllo
őstag
válasz
csabulaxi #179546 üzenetére
Helyében robusta indexeket raktam volna rá, így nehéz leolvasni.
Amúgy kívülről nézve milyen mókás és a vevőkörére nézve szánalmas, hogy az egyetlen, viszonylag értelmes áron árult és normális, hordható beépítése a kutyának se kell! Eredeti számlapos-mutatós Junghans jó kis Unitas szerkezettel egy korrekt, pont ehhez a werkhez készült vízálló Parnis tokban, az Alfa és WC árak töredékéért.
Örömmel halljuk!
-
-
DrDante666
tag
válasz
csabulaxi #178840 üzenetére
Köszi a javaslatokat.
A Casio PRW-3100T-7 (PRO TREK) a kritériumok szempontjából tökéletes lenne, viszont árban több mint a rászánt keretösszeg duplája, számomra nem reális már az elhanyagolható extrák (iránytű, magasság-, légnyomás- és hőmérő) miatt sem.
Bár én majd csak egy fényenergiás akkujának élettartalma elteltével érem el a 40 évet, részemről az analóg órák számlapjának túldíszítettségével szemben egy digitális kijelző tűnik olvashatóbbnak, ami egy illuminátoros világítással sötétben is kifejezetten jól látható.
Pl. a Casio LIW-M700D-1A (LINEAGE) esetében bár az idő lehet jól látszik, a hét napjának leolvasása szerintem kifejezetten nehézkes lehet (mármint nappal, mivel az a rész ugyebár nem fluoreszkál).Casio LCW-M100DSE-1 (LINEAGE): Szerettem volna 40-50 ezer alatt kihozni, amin ez még mindig túlmutat viszont kifejezetten tetszik, alszom még rá párat. A 100M nálam egyébként nem szempont, még csak fürdeni sem tervezek vele, nemhogy úszni.
Igazság szerint az előbb említetteken túl a hét és a hónap napjának kijelzése miatt gondolkodtam digitálisban, mert ezekkel mindig bajban vagyok. De egy ilyen kombinált megjelenéssel is megoldott lenne.Időközben a véleményeket olvasva, elvileg szinte egész éjjel fluoreszkálnak a mutatósok, úgy viszont már a világítás sem olyan kritikus szempont.
Ahogy látom azért akadnak misztikus vagy negatív tapasztalatok is a fényenergiás és rádiójel vezérlés kapcsán, egyet értek az előttem hozzászólóval, elég lehet az egyszerűbb is, mérlegelem még én is. -
csabulaxi
senior tag
válasz
csabulaxi #178838 üzenetére
bocs az előbb ajánlott lineage sorozat modelje nem világtós, csak én ragaszkodom a min 100M-hez szóval az az elős javaslatom, de ha megelégszel az 50M-el is akkor
Casio LCW-M100DSE-1 (LINEAGE)
56400.- -
dreizwanzig
aktív tag
válasz
csabulaxi #178686 üzenetére
koszi sracok! Igen, ahogy keresgeltem en is azt talaltam, hogy ETA 251.272 van benne es az tenyleg nem olcso. Szerintetek megvegyem ezt a linkelt darabot? Talan ez a legolcsobb megoldas, nem?
Es koszonom mindenkinek meg egyszer, hogy igy utananeztetek, linkeket kuldtetek
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest