- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokamo
csendes tag
válasz
fagyalllo #115401 üzenetére
Néztem már korábban ezt a szíjat is. Valaki linkelte itt a topicban. Nagyot mutat.
Viszont úgy érzem egy oyster vagy egy presdient közelebb áll hozzám. A rizsszemes kicsit túl feltűnő nekem.Oyster vagy president szíjra nincs valami tippetek? Egy megbízható eladó kellene ebayen akiről van személyes tapasztalat.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #115345 üzenetére
9015 az jó ezek szerint? 100 júró nem sok sztem egy Marine-ért, jól néz ki.
Condy : Bocs, úgy értettem, h szerintem színben nem passzol a számlaphoz, mutatókhoz.
Ra3 : Nem vitték el, v régebbi kép? Tutunál már 70 körül van az a gyönyörűség.
Dzsana : MM hátlapnyitóm nincs, üvegen át meg nem tom, mily képet sikerül lőnöm. - Fehér számlapos Tissot nekem is bejönne felújítva. Bár öltönyöm még nincs hozzá.
-
condy
senior tag
válasz
fagyalllo #115302 üzenetére
Megjött a kicci occó kínai NATO-m. Elsőre csak egyet rendeltem - a biztonság kedvéért, de jó. Van olyan, mint a cheapestnatostraps.com portékája. Sőt!
Feladtam az elveimet!
Eddig nem nagyon (volt, és van de hanyagoltam) hordtam sem piros, sem narancssárga szíjakat. De ez nagyon bejön.izmike: Használd egészséggel hosszú ideig!
-
szbalogh
addikt
válasz
fagyalllo #115302 üzenetére
Aha, a csavaros koronában is és a tokcsőben is van rendes gumikarika illetve gyűrű. A hátlapon a szokásos kínai sorjás, majd ezt cserélem ha találok vagy elviszem itt óráshoz. Az üveget meg majd egyszer kicserélem valami szép dómosra.
Egyébként most nagyon elégedett vagyok magammal, mert a mutatók elsőre tökéletesek lettek. A szemcseméreten is finomítottam, a konzisztencia is jó lett és az "ecsetem" is jól működött. -
squir
aktív tag
válasz
fagyalllo #114581 üzenetére
Jogos, benéztem!
Köszi, hogy szóltál! Unitas 6425-ös szerkezetek nézegettem, az volt előttem...
Igen árusítanak egy rakat kiegészítő cuccot ezekhez. Megjegyzem a legtöbb nem Svájcban készül.
Két gondom van vele:
-az egyik hogy az órába plusz mozgó alkatrész kerül, ami nincs másképpen leszorítva, csak a hátlap által. Azért ennél tökéletesen kell illeszkednie mindenhova, hogy ne mozdulhasson meg! A hátlaphoz, a tok oldalához, a számlap aljához. Főleg ha jól látom ez két darabból áll.
De tegyük fel, hogy tizedmiliméterre pontos a méretezése: meg van adva a külső átmérője a tokgyűrűnek, de a netről rendelt tok belső szerkezet felőli átmérőjét nem tudjuk. Tehát ez akkor derül ki, ha megvan a tok és a gyűrű is.Mivel tizedmiliméter eltérés sem lehet, én biztosabbnak látom a szerkezettartó gyűrűt legyártatni, mint venni egy ki tudja hol készültet.
Másrészről tök jó hogy összeválogatta a tokot, számlapot és mutatót, de az ajánlott oldalon egyáltalán nincs a kínálatban semmilyen automata szerkezethez való számlap és mutatószett.
freddirty: a toknál hülyeséget beszéltem, az jó lehet. De tényleg írj M1ó-nak, szívesen fog segíteni, hogy mikre kell figyelni és mit lehet megvalósítani, mit nem.
Ez kicsit hosszabb, mint 1 hozzászólás.
Én most tartok a vele való levelezésemben 97-nél... -
nbukta77
addikt
válasz
fagyalllo #114386 üzenetére
A vizcseppes teszt alapjan zafir. Voltam ma egy ekszerboltban ott is azt mondtak az. Nem ertem. Nem lehet tipus fuggo? Ugye ha jol latom ebbol van jopar tipus. -9e, ee stb...
De ha asvanyi uveg nekem az sem baj. Nem volt meg zafir oram igy nem is tudom a kulonbseget. Mondjuk a timex uvegen ott szetfolyt a vizcsepp pacaban. A citizenen nem. -
minas
aktív tag
válasz
fagyalllo #114339 üzenetére
Köszönöm a javaslatotokat, meg fogom keresni őt. Csodaszépek az óraművek, meg a topiktárs munkái is.
Skeleton hihetetlenül szép, de számlapos "vekker" kell, ott pedig elveszik az igazi szépsége. Nem ragaszkodom a vadiúj óraműhöz, ha a szervizelt megfelelő árban van. -
embe
nagyúr
válasz
fagyalllo #114339 üzenetére
Tulajdonképpen egy Pulsar vagy valami hasonló órát akartam venni. Idejöttem, és nem győzök csodálkozni.
Ez a "művész"régi zsebóra szerkezeteket újít fel, és épít be új tokokba? Gyönyörűek.
Igazán már nem akarok Pulsart....csak a zsebem mélysége berondít a vágyaknak.... -
minas
aktív tag
válasz
fagyalllo #114300 üzenetére
Köszönöm!
Közben találtam én is titán házat zafír üveggel 70 dollárért.
Mindenképpen zafír üvegesben gondolkodom, csak azt nem tudom még, hogy titán, vagy szálcsiszolt inox ház legyen. A tükörpolíros is nagyon szép, de attól kissé ódzkodom a kényessége miatt (most is van egy hasonlóm és mindig fényesítem, mert hamar ujjlenyomatos lesz, ezért kevésbé jönne be).Óraműből meg EZ tetszik nagyon.
-
-
-
-
condy
senior tag
-
ktg3
őstag
válasz
fagyalllo #113540 üzenetére
Az bizony ám, hogy nagyon kék.
(Csak én sötét szobában fényképeztem a gép előtt)
Azért is tetszik annyira. Pláne amikor vasárnap a dátum index még jó kis mélyvörös.Wg5113: Köszi!
Hétvégén vidéken voltam azért a lassú reagálás.
mod.:
RCTiv: Jól írják. Poljot chrono journey. Dzsanának van még ilyen. Gyönyörű az óra. A mutatói fényben egyszerűen sziporkáznak. Tuti megtartós darab nálam.
5-ös kezelő: Oda is köszi
-
madle
őstag
válasz
fagyalllo #113674 üzenetére
ebben az esetben europán belüli rendelésre gondolsz, vagy "harmadik" országból? Ma elmegyek itt Szegeden az óraszalonba és hátha van, felpróbálom ezt az SSC295-öt, összehasonlítom a Vostokkal. Ha nem túl nagy, akkor biztos jó lesz.
Kár, hogy a másik modell ennyire elérhetetlen, az sem lett volna rossz. Csak abban a típusban sem vagyok biztos így képről a színekben. A kékes modell egy két képen túl kék, az már nem tetszik. A feketében meg az a baj, hogy fehérek számok. Jobb lenne teljesen feketében az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest