- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
resool
aktív tag
-
vadászcsiga
félisten
-
tibee77
őstag
válasz
fagyalllo #117233 üzenetére
Nagyon összepasszolnak a szinek, faja!
En ilyen fajta szijat kertem most Mio-tol, az oceant vintage gmt-re.Meglätjuk, hogy hogy fog mutatni a kettö együtt.De szerintem veszek majd egy sötetebb szinüt is mert Bati77 mutatott nekem pär kepet az ö ov gmt-jeröl sötetebb szijjal es ällat volt!
-
g0n21
senior tag
válasz
fagyalllo #117178 üzenetére
A steinhart követ bizonyos koncepciókat...
- a diver részleg Rolex sub család (ocean 1, az ocean two már egyedibb)
- chrono részleg egy része tudor, másik részében van egyedi
- a flieger az flieger, azon kár vitatkozni
- az aviation-ben van egy bell&ross de legalább variálják, és nem same as source
- a military egyértelmű kopp, de legalább kreatívan valamennyire.A Borelais pedig:
- Tudor (asszem pelagos)
- omega vintage smp
- Fura tokban 95%-ban megegyező SKX számlap + mutató szett (Érted, az skx-et koppintani, az menj már)
- a sea dragon egy rusnya Sinn U1 / Doxa Sub
- ettől a számlap mintától még fel is b.sztam magam
- Ez (már elnyomtam, és nem linkeltem be) egy az egyben preatorian (tyúk vagy a tojás)
- és így tovább...Valamiért a steinhartban látni valamit.. Mondjuk, hogy a nagyon nehezen elérhetőt akarja adni, kedvezőbb áron, másképp, swiss made.
Nem a miyotával van bajom, hanem hogy egy skx-et koppintanak... egy 50.000 forintos órát.. -
Mercutio_
félisten
válasz
fagyalllo #117038 üzenetére
Nem jelent meg a kép amit beraktál ezért átsiklottam felette, de az uel alapján rákerestem, és....neeeeem....nem egy barnamacis
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #117031 üzenetére
Szépek. A nagyító is tetszik, amíg oda nem ér a mutatók vmelyike
. Még nem volt küklopszos órám, élőben lehet, nem olyan zavaró. És már én is csak erős napsütésben látom a dátumot szabad szemmel.
Cekapet : A stílust döntsd el, és h ragaszkodsz-e a kronográfhoz.
Alphaville : Ma elvittem melóba járatni Caimanót. Előtte kicsit felhúztam, beállítottam DCF vekkerhez. Este megjöttem és megnéztem az eltérést. Zéró mp.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
fagyalllo #117032 üzenetére
+ küklopsz!.
nem tudom ki, hogy van vele, de 4 éve mikor megvettem a monsterem még szinte semmi baja nem volt a szememnek, szemüveg nélkül olvastam, most meg napról napra szarabbul látok, tavaly óta 0,25 dioptriát romlott. ma már nem látom a dátumot szabad szemmel.
Szar ez így 48 évesen.szép ez a királyi kék
a korona ricnizése sem tetszik és önthetnék úgy, hogy legyen benne valami seiko jelzés vagy marathatnának bele. -
t_a_m_a_s
addikt
válasz
fagyalllo #116861 üzenetére
Hát ezaz... De miért van így? Elvileg azért van ott, hogy értsen hozzá. OK, értem, kis pénz kis foci meg ilyenek, de hamár árulok valamit, legalább valamennyire értsek hozzá, vagy legalább tudjam azt mondani, hogy "bocs, ezt nem tudom, csörögj vissza holnap, addigra utánanézek".
-
szatocs
őstag
válasz
fagyalllo #116786 üzenetére
CB0011-77L-t és CB0011-77E-t is jól adják.
-
-
squir
aktív tag
válasz
fagyalllo #116446 üzenetére
Köszi!
Kinek is állna jól a katonai stílus, ha nem ennek az órának?!
Csiga: lehet igazad van. Most ez volt itthon, de szeretnék beszerezni hozzá egy fehér-fekete, illetve khaki-katonai zöld NATO szíjat is. Majd megnézem azokkal, hogyan mutat. Hál' Istennek, normális 20mm-es kell hozzá (nem úgy mint egyes Seiko-khoz)!
-
-
vadászcsiga
félisten
-
-
-
jolti
senior tag
válasz
fagyalllo #115942 üzenetére
Köszi! Mentem.Akkor marad az:
az Srp599 40.500.- kb,
a legend Skx007 43.300.-
a SRP307 Monster 52.500.-
a Mako Xl 40.00.-Az Skx007 talán, de 6 és 9 óránál az levegőtartály szerű ikon olyan csúnya, még 12 óránál az a laboratóriumi csöpögtető tölcsér hagyján is.
Mondjuk néztem a Dagaz-on lehet venni hozzá mindenféle jó cuccot.
Még agyalok. -
condy
senior tag
válasz
fagyalllo #115835 üzenetére
Igen, tudom! Talán itt is volt már szó róla.
De a polipot is sokan szeretik, a feleségem is oda van érte, nekem még is áll a szőr minden érintett részemen, ha csak rágondolok. Ennyi!
Másrészt nem ugyanarról beszélünk.
Idézném magamat: "Azért vesz hamisat, mert az eredetit nem tudja megfizetni."
A te emberkéid, meg az eredet mellé vesznek egyet és "na melyik az eredeti"-t játszanak. -
WiZARD
addikt
válasz
fagyalllo #115779 üzenetére
Nekem pont úgy nem tetszik egy régi roller, vagy omega fémszíja, mint egy mai gagyi fémszíj.
Persze vintage, meg akkor ilyen volt, de akkor se kell, mert mai szemmel mai órákhoz hasonlítva gagyi.
Ha lenne ilyen órám, akkor inkább hordanám naton, bőrszíjon.Pont így nem nagyon hordom a Fortisomat sem a fémszíján, mert tök gagyi. Pedig tömörszemes, nincs kinyúlva, nem ezer éves...
-
minas
aktív tag
válasz
fagyalllo #115758 üzenetére
Kösz. Utánanéztem, olvastam, talán inkább Orient lesz belőle. Nézem Tutut is.
Más kérdés:
Tud valaki forrást/eladót a neten, ahol kapok a kis Seiko SNK-hoz gyárihoz hasonló típusú 18 mm-es szíjat? Nem NATO/ZULU stílus kellene, hanem a "normál" és fém bújtatós.nbukta77: bár az Orient felé hajlok, még nem vetettem el teljesen a Citizent.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Synology NAS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asztrofotózás
- Formula-1
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xbox Series X|S
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest