- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz
Nandivagyok #272652 üzenetére
Itt megkeresed, hogy melyik a tied. (lehet rosszul szűrtem, pontos tipusszámmal könnyebb keresni).
és valamivel az itt látott árak alatt fogod tudni eladni itthon.
Főleg ha azt is nézzük, hogy itt több új van, hivatalos kereskedőtől, amihez garancia is jár. -
fagyalllo
őstag
válasz
Nandivagyok #257868 üzenetére
Létezik hozzá nem olcsó, de a többi termékét ismerve valószínűleg nagyon jó minőségű President szíj: [link]
És ha már Uncle, átraktam a 7C43-ra a GL831-et:
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Nandivagyok #255142 üzenetére
Nekem még nem lazult le egy órámon sem. Vosztokról már többször vettem le meg vissza. Ahogy előttem írták, pontos csavarhúzó és nem megtépni. Hátlapnyitás labdával célszerű, ha nincs túl erősen ráhúzva. És ügyelj rá, h ne potyogjon semmi kosz a nyitott szerkezetbe. Összerakásnál helyén legyen a tömítés, ne csípd ki.
-
Quartz51
tag
válasz
Nandivagyok #255142 üzenetére
Nem reménytelen. Ha még nem csináltál ilyet, akkor tegyél rá egy darab fóliát, ami bő ráhagyással lefedi a hátlapot, hogyha megcsúszik a nyitó, akkor ne szántsd fel az órát.
A csavarhúzó illeszkedjen a csavar nútjába minél pontosabban, ha túl vastag, akkor le kell köszörülni méretre, ha túl vékony, akkor keress vastagabbat. Ésszel húzd meg, nem kell megtépni. Tömítést lehelletnyit zsírozd meg, hátlap lehúz, kész. Sok sikert! -
zoarden
tag
válasz
Nandivagyok #240188 üzenetére
szerintem sokaknak van órás ismerőse a topiclakók közül, de aki valódi szaki-vagyis lelkiismeretesen leszervizelné, az nem tud gombokért dolgozni.
-
Quartz51
tag
válasz
Nandivagyok #240182 üzenetére
Egy Seiko 5 szervizelése már 50 éve is gazdasági totálkár volt. Ezeket az órákat úgy tervezték, hogy 15-20 évet elketyegjenek gond nélkül, aztán beteheted a fiókba, és veszel olcsón egy újat.
Ha találsz is olyan órást(szervizt), aki olcsón elválallja, a következőkre számíthasz:
1. kinyitja az órát, fúj bele egy kis wd40et, becsukja.
Vagy ha kicsit jobb kedve van
2. kinyitja, kiveszi a szerkezetet, belemeríti tisztítóbenzinbe, wd40, becsukja.
Valószínűleg még így is el fog menni 1-2 évet az óra, ha meg nem napi használatban lesz, akkor többet is.
Vagy találsz egy hobbistàt, aki nem ebből él, tehát nem piaci árakon dolgozik. Nem lehetetlen, de nem is egyszerű...
Vagy veszel pár szerszámot meg egy olcsó órát a piacon, amin gyakorolsz kicsit, és szervizeled magadnak. (és rájösz, miért nem lehet egy automatát leszervizelni 3000 Ft-ért.) -
hallador
addikt
válasz
Nandivagyok #240182 üzenetére
A Seiko szerviz szerintem még egy baráti áron dolgozó szerviz. Szerintem olyan órást érdemes nézni, aki foglalkozik Seiko-val mert van ahol annyira nem csípik a Seiko órákat szerviz szempontból. Én ha ilyen helyzetben lennék, akkor végigtelefonálnék pár órást, akik tényleg szervizelnek is, és megkérdezném, hogy vállalnak-e Seiko-t, úgy is ha látják és leszedik a hátulját, akkor tudnak bármit is mondani rá. A Seiko szerviz sztem a legjobb választás. Sajnos a 7s szerkezetek is 25 - 30 000 Ft-os javításokkal dolgoznak.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Nandivagyok #227216 üzenetére
Ajánlottam volna egy Victorinoxot, de ahogy nézem, az is már kifutott, de hátha tetszik és találsz még belőle. 241350 a fehér számlapos ref. száma, a kék így néz ki: [link]
-
condy
senior tag
válasz
Nandivagyok #131921 üzenetére
Ha van rajta pecsét, te is kitöltheted. Annyit fog érni Magyarországon, mint egy kitöltetlen.
Az órának meg nem lesz baja (még egy esetet sem ismerünk, ha te leszel az első, akkor meg bekerülsz a PH történetébe és már ezért megérte.)
A vízzel nem lesz gond. Amit a habtested elvisel, azt az óra is bírni fogja (kivéve, ha képzett fakír vagy).
Szaunába ne vidd! -
fagyalllo
őstag
válasz
Nandivagyok #124342 üzenetére
Van itthon márkaszerviz, rutinmunka, emiatt ne aggódj. Gondolom nyitni mint a hasonló órákat, a lünetta lepattintása után az üveget rögzítő menetes gyűrűvel kell. Válaszd a free shippinget, használd a c75 kuponkódot.
MDRobertB: grat, élőben tényleg sokkal jobban mutat
-
Misi1979
őstag
válasz
Nandivagyok #124342 üzenetére
Mire odakerülsz, hogy kondicsere, már rég nem lesz meg ez az óra
-
fagyalllo
őstag
válasz
Nandivagyok #116029 üzenetére
Az skx013 már kifutott, a Citizen NY2300-at ajánlom hasonló méretben, a pepsi lünettás, fekete számlapos még sok helyen kapható.
-
Takuun
aktív tag
válasz
Nandivagyok #100985 üzenetére
Hát az a fotós véna még mélyebben van, mint a nyúl ürege
-
fagyalllo
őstag
válasz
Nandivagyok #98289 üzenetére
Magamra értettem, ott vagyok a háttérben
-
fagyalllo
őstag
válasz
Nandivagyok #98282 üzenetére
A szabadon forgó korona teljesen normális jelenség. Legközelebb szólj fotózás előtt, legalább egy zakót felkaptam volna...!
teratti: ráadásul a vaterás is külföldről rendeli és a dfi-n jelenleg elfogyott
-
busman
veterán
válasz
Nandivagyok #98282 üzenetére
Szép óra, használd egészséggel!
-
Ra3
őstag
válasz
Nandivagyok #94018 üzenetére
Skywatches-re nem mondott senki kuponkódot, legalábbis én itt még nem láttam, szerintem a DFI-s kódokkal kevered.
-
ktg3
őstag
válasz
Nandivagyok #91914 üzenetére
Simán rendelheted.
Paypal-lel fizess és regelni sem kell.
Az oldalon nem nagyon tudsz magyar címet megadni. -
condy
senior tag
válasz
Nandivagyok #74057 üzenetére
A jomának, van saját oldala is. Nincs velük gond!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- PS Plus előfizetések
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest