- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
-
condy
senior tag
válasz
Dzsana #73244 üzenetére
Már nem keresem vissza az akkori hozzászólãsokat, de amikor megvettem a Certit nem egy oldalról jött, hogy hát szép-szép, csak ugye az a nem túl igazi G10... Megoszlottak a vélemények, én meg akkor hallotam először, hogy van G10.
Timecenter írta azt amit most, te, hogy ne aggódjak, mert ha el is romlik - ami nem valószínű - akkor is könnyü és viszonylag olcsó a szerkezet cseréje. De nekem nincs vele gondom. Teszi a dolgát, szeretem. -
Gyuu666
újonc
válasz
Dzsana #73198 üzenetére
OK. Nem várok semmi nagyot... Csak amennyit lehet tudni... Pl ez is jó egynek... Hogy ,,manufakturás,, , és nem kell szembejövővel számolni...ezis valami, bár én nem vagyok sznob....max csak egy picit :-) Mondjuk egy Fero sem több, mint ennek a szerkezete...sztem... Vagy de ? A 15 kő miatt gondolom...
-
Gyuu666
újonc
válasz
Dzsana #73178 üzenetére
Köszönöm! De ha lehet, ennél több kellene :-) Értem, hogy ,,vigyázzak,, , de engem nem igazán érdekel, hogy stiftes, vagy köves... Nekem nem ,,csak,, ez az értéke egy órának... Én érzelmek alapján veszek, nem a piaci értéke alapján... Ha nem megy, nem is fog,mint pl egy Geneva Sport automata, akkor is kell...mert szép. Én nem hordani akarom, és nem is felvágni a ,,terepen,, :-) Pusztán nekem kell tetszen... De köszönöm az intelmet :-) Valamit mégis a gyárról, történetről....? Valaki ???
Kösz.
Gyuu -
vadászcsiga
félisten
válasz
Dzsana #72816 üzenetére
Ja nincs köze a pseuso szóhoz? Akkor semmit
Csak viccelek.Ez nem ütésbiztosított? Gondolom ezt is szószerint kell érteni. Mi történik a szerkezettel ha nekibszom valaminek a kezem?
Sungoo
Bezelt nem tervezed kicserélni?
Egyébként látom mindenki otthon dolgozik. Így könnyű felkapni valamit a gyűjteménybőlEreshkigal
Tiéd, Ronin biztos neked adja -
vadászcsiga
félisten
válasz
Dzsana #72767 üzenetére
Második képen van rajta egy sokkal elegánsabb zakó es tissot is.
Apropó t touch. Rokonomnak van valami koppgtatós tissot, vagy certinája, nem tudom sajnos, talán inkább az utóbbi. Olyan amire 2x rákoppint es a mutatók össze-vissza forognak talán együtt másik idő zónát mutatnak, ezt sem tudom. Bement vele a zuhany alá es annyi lett az órának (vízállóság 50m).
Lehet vele valamit kezdeni? Kiszárították de semmi. Drága ezekbe a szerkezet?
Ha kell megkérdezem a pontos típust. -
Gabor970
addikt
válasz
Dzsana #72584 üzenetére
Ez nem rossz hir. Mármint, hogy nem hamisitják.... A nagyon fényes (krómozottnak tűnő) tok miatt gondoltam, biztos ezt is hamisitják a kinaiak.
Nem biztos az sem, hogy eladná. Én mondtam neki, hogy 30-at nekem lehet megérne. Nekem teljesen mindegy ő mennyit keres rajt, ha a 30e sem sok érte. Nem tudom, jelenleg pénzem sincs rá -
fagyalllo
őstag
válasz
Dzsana #72456 üzenetére
6498-nak 6 óránál van a másodperc! Meg nem azt írta, hogy hallja a rotort?
(#72454) entropy: tényleg jól áll neki ez a szíj (habár kb. minden órának, ma láttam egy Bambinót szürke-fekete csíkossal, nem ütötték egymást), meg fogod szokni és nem is lesz kedved visszaküldeni
-
-
Dzsana
senior tag
-
-
-
g0n21
senior tag
válasz
Dzsana #71413 üzenetére
Erről mit gondolsz, Dzsana? (Nem az én stílusom, csak tudom, hogy Te szereted a Tissot-kat)
-
46Laca
csendes tag
válasz
Dzsana #71309 üzenetére
Köszönöm,nagyon szeretem.Annak örülök,hogy a számlapja hibátlan és most már pontos is.
A háza az olyan "egyméteres",mert ránézésre kifogástalan,de közelről szemlélve azért látszanak rajta az elmúlt évek karcai.Szerinted mikor gyárthatták,mert a hirdetésben látható hatvanas éveket nem hiszem el,jóval fiatalabb lehet,ugye?
A mestereddel meg is egyeztünk,hogy most még korai lenne,de pár év múlva,a következő szerviznél jöhet a krómozás
Egyébként említettem neki a nickneved,tudta,kiről van szó. -
Pé
senior tag
válasz
Dzsana #71294 üzenetére
Naggyon király
Ja az Angelus meg a Doxa kép, nem az enyém. Sőt, meg nem is láttam őket
Hétfőn jönnek haza, akkor csinálok róluk rendes saját képet.
Mindenesetre elég izgatott vagyok
Meg ezek mellé jön még egy 1855-ben, angol manufakturában készült ezüst zsebóra. Saját werkes, percütős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Napelem
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Bluering Libra irodai forgószék
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Segway Ninebot F40i - elektromos roller
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest