Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
15 dolláros giftként doboz nélkül szerintem nem fogják meg.
Ha meg igen, bezúzzák mert hamisítvány
Mercutio_: ez még a Makónál is kisebb
-
icm
tag
válasz
BAti77
üzenetére
Köszi itt is a választ. Már mondtam privátban de itt is jelzem: szép lett és gratula!
Nagy élmény amikor egy saját projekt megvalósul.Én most azon agyalok, hogy zafír üvegest vegyek vagy van ami alapból fémcsatos de nem zafíros... én fémcsat mániás vagyok - persze lehet utólag beszerezni bármelyiket, ami változtat a projektre szánt összegen is
és utána jöhet a számlap, mutatók cseréje. -
atyca
senior tag
Sziasztok!
Bp.-en merrefelé van olyan órás (szerviz),ahol műszeresen be tudnák lőni a Sturmanskie Poljot 2623 szerkezetét?Hasra csapva állítgattak már rajta,de a tűréshatáron belülre senki nem tudja belőni. -
Mercutio_
félisten
válasz
fagyalllo
üzenetére
MDV-106-hoz képest mekkorának tűnik kézen?
Tudom hülye kérdés, de ez a Mako próba most eléggé rádöbbentett, hogy pár mili és az óra forma/stílus /arányok miatt egész máshogy mutat a kézen két papíron ugyanakkora óra is.
Saint : Gondolom ránézésre submariner ugrik be róla.
-
5-ös kezelő
senior tag
Sok örömet az új szerzeményekhez! Több hete nem vettem órát. Hogy bírtam ki?
Most a Flight a nyerő megint, összhangban vagyunk. / Bicajozáshoz meg a nagy digites Skmei. / -
Unsign
tag
Tegnap element a Bulova Claremont. Most kezdhetek nézelődni újra játszos órákat. Seiko Recraft (SNKN01) beszerzési helyet tudtok mondani?
-
Rocsesz79
tag
válasz
fagyalllo
üzenetére
Hát nem is tudom!
Múltkor már majdnem felraktam 2 seikot az fb csoportba!
De aztán lebeszéltem magam!
Bassza az agyam rendesen!
Na meg gyűjteni is kellene hozzá!
Egyenlőre vacillálok az Astron,meg egy jó svájci automata között!
Olyan határozatlan vagyok!.........................Vagy nem?
Amúgy ez a Casio is tényleg szép!
-
BluEyes
őstag
válasz
Serato
üzenetére
Ja értem. A kollégához hasonlóan magam is a Doxa felé hajlok amúgy, amit megtámogat egy topiktárs fotója is, a jobb alsó eléggé hajaz a titokzatos objektumra.
Amúgy nem feltétlen kell zúzós indokot keresni az öreg óra mögött. Én is egy Doxát fogok hasonlóképp beüzemelni hamarosan, és azért pont azt, mert az hever itt a fiókban 25 éve, itt az ideje munkára fogni.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Mercutio_
üzenetére
A Seiya szerint koronával együtt 41,5mm, egy wus beszámoló ugyanennyit ír nélküle. Mérni most nem tudom, de kellemesen kompakt méretű, az NP4020-nál kicsivel kisebb és határozottan vékonyabb. Hétvégén majd fotózok 1-2 kollégával.
Rocsesz79: köszi! Astron projekt hogy áll? Oceanusból is van ám GPS-es, kék színű, emberesebb méretű

-
werna4
csendes tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben ritkán jártam erre (rengeteg meló+záró vizsga stb.), ma viszont sikerült egy gyöngyszemre szert tennem, amit részben határtalan örömöm miatt osztanék meg veletek, részben pedig, hogy kihangsúlyozzam az eladó korrektségét, akit csak ajánlani tudok. Minden pont úgy volt, ahogy megbeszéltük. Nem akarom a nevét itt tudta nélkül megosztani, de aki tagja az eladó órás facebookos csoportnak, tudja kiről van szó, egy Breitlinget és egy Davosa Ternost árul. Én ez utóbbit vásároltam meg: [link]
-
brobert1
tag
certina ds szeretnék pótszemet vásárolni , hol próbálkozzam ? köszönöm
-
vadászcsiga
félisten
Diver's csoportból
Seiko SKX007
Gold AR sapphire
Graphite black Cerakote
Mercedes handset
Sub bezel insert
[link] -
g0n21
senior tag
válasz
fagyalllo
üzenetére
Ez kifejezetten szép!Bati77, ez is!
Szabad tudni, mit jelent a rövidítés?
Gondolom nem EndOfDay...Egy kis vélemény a sub-klón Orientről, amit vadászcsigától vettem:
Ez egy átb.szás. Rettenetes. Itten nálunk tükör van a liftben. Akárhányszor belépek a liftbe, meglepődöm, hogy "De szép Rolex van a kezemen", rá is nézek, akkor látom hogy Orient, de még mindig tetszik. -
fagyalllo
őstag
válasz
BAti77
üzenetére
Nagy gratula az egész csapatnak, a legjobb hozzávalókat sikerült összeválogatni, igazán szép lett!
Közben vége a melónak és lőttem képet az én újdonságomról is.
Casio Oceanus OCW-S100G-7AJFebay-es aukción durván ár alatt jutottam hozzá. Eredetileg a fekete-kék színű volt a listán, ezt első pillanatban túl femininnek gondoltam, de aztán egyre jobban megtetszett, le is győzte a másikat.
EMS Japánból 2 nap, szombaton érkezett Ferihegyre, a megkeresést nem várva egyből küldtem az igazolásokat, ma kaptam meg. Nem a vásárláskori, hanem az aktuális árfolyam alapján számoltak (kicsit jobban is jártam), vámot nem, csak áfát és 2000 pénz ügyintézési díjat kellett fizetni. -
BAti77
aktív tag
válasz
fagyalllo
üzenetére
Nem csak "beetető" fotókat...
...és várom a postást... 
(#107182) icm
Rátapintottál a lényegre...
...Régóta szerettem volna egy egyedi számlapos kézihúzóst...PAM jellegű tokra esett a választás...végül ez lett belőle...

44 mm-es 316L tok, eredeti ETA (Unitas) 6497-1 szerkezet, domború zafírüveg AR bevonattal, fekete sandwich számlap superluminova C3-as markerekkel és mutatókkal, WR 100 m...
A számlap egyedi feliratáért ezúton is nagy köszönet Dzsanának!
Külön köszönöm a remek kivitelezésben és a szerkezet beszerzésében nyújtott elengedhetetlen segítséget M1ó topictársnak, aki nélkül ez a kis projekt létre sem jött volna!
És köszönet mindazoknak akik ötleteikkel, biztatásukkal segítették eme óra megszületését!
(#107207) Wg5113
Ezúton is gratulálok az órához!
Örülök, hogy a werk is jó lett végül! -
g0n21
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Miért fáj az embereknek annyira a páratlan fültávolság?
Így legalább jobban meggondolja az ember, hogy hány, és milyen szíjat vesz hozzá.
Ami nekem 19-es, van hozzá egy nato, egy hm bőr, és egy sorozatgyártott bőr.
nem lehetetlen.
Te is ugyanúgy tudsz gyártani 21-est, mint 22-est...nem? -
csabulaxi
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
Cha-b
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Na jah, de élnek ám kis "hobbitok" is a megyében, akiknek ez a méret tökéletes.

Nekem inkább a 42+-os órákkal van bajom, mert nekem nagyok lennének. Tudom az LLD 42es az még pont jó. 39-42 az ideális nekem, de persze ezt a tokforma is befolyásolja azért, hogy melyik hogy mutat mérettől függetlenül. -
gprspeter
senior tag
-
Rihy
csendes tag
válasz
condy
üzenetére
nincs is ezzel a baj, csak ennek 95 %-át nem ismerem... Nem azt mondom, hogy a Tissot vágom, de a seikot és a tissot jártam eddig körbe...
Elfogadok minden tanácsot, mert tényleg nem tudom melyek azok amik mondjuk pár év múlva is óra számba mennek és adott esetben meg is éri az árát.
A tissotnak a chrono nélküli ára 230e, de nem tudom pl a chrono minősítés pl ér-e ennyit. Tudom mit jelent, meg ilyesmi, csak nincs tapasztalatom arról mennyire vakítás mindez, s mennyire szánjak inkább ennyi pluszt (ha már szánni akar az ember) egy másik olyanra, ami eddig fel sem merült, mert nem is hallottam róla...
A tissot-t inkább csak stílus szempontjából szántam, mert láttam élőben és csudaszép...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cha-b
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ezért mondtam, hogy inkább nem mondanék típust, mivel 2 hónapja nem nézegettem órákat/árakat, 2 hónapja tudtam volna rá válaszolni egyből.

Sztem ez a Longines nem túl elegáns, simán farmer/póló-hoz hordható viselet.
Túl elegánsnak inkább az elöbb említett Tissot-ot mondanám.Szerk.: Sztem nem bazári az a Mido, inkább sportos, de ugye izlések és pofonok. Szerkezetben igazad lehet, de ugye én a kinézetről beszéltem, hogy hozzám közelebb állna a stílus, ha már diver legyen sportosabb fazon.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Este csinálok fotókat, most lázas munka.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Cha-b
üzenetére
Hát ez az, van egy összeg és rávágja az ember hogy ennyiből mást vennék de mit? Nem könnyű.
Mido: miért vennék méregdrágán egy elabore eta-t? Arra ott a steinhart. Aztán a feléért sem tudnék tőle megszabadulni. Ráadásul, bár ez ugye szubjektív szerintem bazári.
Szép ez a Longines is de nekem túl elegáns, én a búvárabb diverekert vagyok oda
-
condy
senior tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Köszi. Valami ilyesmit csinálunk már néhány hete (a gyaloglós rész kimaradt, azért annyira nem voltunk leharcolva
), de azért ettől egy kicsit keményebben. Mi is fokozatosan emeljük a terhelést, de mivel adott pályán futunk, így nem az időt, hanem a köröket emeljük.
A konditeremben, meg a megadot gyakorlatokat végezzük, szintén hetente emelve a lécet.Cha-b: Köszi!

Rihy: 320-ért én biztos, hogy nem Tissot vennék!

-
Rihy
csendes tag
Sziasztok!
Ehhez mit szóltok? Megéri az árát vagy ha már ennyit szánok órára keressek mást?
Az elképzelés az volt, hogy minden napi használatra, de ne olyat, amiből több jön szembe velem egy nap...

http://ekszer-ora.hu/termekadatlap/ora/tissot/tissot-powermatic-80-luxury-automatic-ferfi-ora-t086-408-16-051-00/
-
Cha-b
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Konkrét órát most nem mondanék, elötte körbe kéne néznem mik a lehetőségek az adott keretből, és mivel 2 hónapja nem néztem órákat, nem vagyok képben.
Semmi bajom az LLD-vel nagyon szép, de nekem egy kicsit "öreges" az összhatás, nem az én stílusom.
Bár nem egy kategória, de nekem személy szerint a Mido Multifort 2 crowns pl. jobban bejön.Szerk.: De ha maradunk a márkénál, akkor a Longines Conquest Classic nekem bejön, bár nemtudom árban hogy viszonyulnak egymáshoz.
-
Cha-b
senior tag
Üdv mindenkinek!
2 hónapja nem olvastam a fórumot, szóval 7000+ hszt kellett bepótolnom.

Mindenkinek grat az új órákhoz, külön kiemelve Condy Fortisát, nagyon bejövős.

Láttam LLD-k is lettek bőven, lassan lehetne az a fórumóra, bár én abból az összegből szívem szerint mást választanék.
-
agy73p
senior tag
válasz
csabulaxi
üzenetére
Megmarad a kezeden az óra, méretre lehet vágni, nem az a szakadós fajta, de a guminak oldalirányú nyúlása van, ezzel számolj. Valamint, az acél könnyen deformálódik, igaz visszafelé is könnyen alakítható....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja, és ezért a pénzért sztem nagyon fair.... és én lecseréltem a gumit saját készítésű bőr szíjra, úgyhogy sztem a maga a csat is megéri az árát.
-
Misi1979
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem, nincs rajta, csak a rá hasonlítani akaró kínai vackok..
A Zeno Watch Basel teljesen vállalható márka.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szulita28
üzenetére
Nem tudom mennyire hiteles ez a feketelista de rajta van
-
Szulita28
senior tag
Zeno Watch Basel-ről mi az általános vélemény?
-
Mercutio_
félisten
Kickstarteres Rossling&Co. óra-projekt, most kaptam e-mailben. (Passzolom, hogy érdemes-e, csak mint érdekesség tettem be)
-
KunEmber
senior tag
Az 59 dolláros Seiko 5-re fognak vámot+áfát rakni, ha a skywatches-tól jön?
-
icm
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez kiváló videó, hűen reprezentálja az elragadtatásom: nem a legegészségesebb (csigolyák és derék is komolyabb igénybevételt kap, hasizmot pedig annyira nem használja ki) gyakorlat, nem feltétlen olyan rohadt nehéz, inkább látványos, ezért került bele a filmbe is. Csomó olyan gyakorlat van ami nem ennyire bugyi nedvesítő de hasznos. Véleményem szerint továbbra sem ez a helyes irány, sem az elkényelmesedés. Le lehet járni gyúrogatni, egy jó edzővel naturálba tolva lehet szép eredményt elérni aminek örülni is tud az ember, asszony, gyerek, stb. Aztán lehet páváskodni is.
-
busman
veterán
válasz
Miamiquake
üzenetére
Inkább nagyon vagány.

-
wwhy
veterán
Skywatches üfsz-hoz van vkinek közvetlen e-mail címe? Épp egy hete írtam nekik egy "Send us your price"-t, de se kép, se hang.
-
vadászcsiga
félisten
Ezt azért nézd végig mielőtt elragadtatod magad
Sly training 2011
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na meg gyűjteni is kellene hozzá!

mekkora ez az óra?

![[link] [link]](http://en.uhrenlounge.de/shop/gfx/products/fotos/reference/19006_16100450_9.jpg)
![[link] [link]](http://www.bodying.com/watches/images/hamilton/h32716533-big1.jpg)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)