Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• oxox

addikt

válasz Lokids #34900 üzenetére

Egyszerű a magyarázat...4v4-et játszottunk....bbq-ék fogták a feléjük irányulót rusht....én meg fogtam a cannon rush-t ami felénk (ill. Belucz-ra ment) irányult....nem sokon múlt, mert lent már kész voltak a cannonok, mikor a fent lévő probe-t leszedtem (visiont adott volna), ill. azon, hogy senki nem segítette a cannon rushert, és a probe-okat nem hagytam később feljönni...

Tényleg nem zavar ha valaki váratlan technikára megy,...bbq pl. banshee-t is használt a másik helyen a rush ellen....de ha közösen játszunk, akkor ez a csinálom amit csinálok, sz.rok a többiekre hozzáállás nem tetszik. Az emlitett DPetivel, is azért nyaldossuk a master alját, mert együtt hatásosak vagyunk (egyre hatásosabbak), de ha Ő is mass marint csinálna a colok ellen biztos ideges lennék.... :B

4v4 amúgy is elég kaotikus....de a megoldást elmondta...nem játszunk egymással, ennyi....régen ugyanezt játsztotta...akkor mindenre mass stalker volt a megoldás.
    Amúgy jó arc/emberileg normális, csak nem hallgat a játékban senkire, ill. rám egész biztosan nem :DDD .....nem állítom, hogy könnyű velem játszani (korábban írtam is, hogy Petinek hálás is vagyok, hogy nehezebb pillanataimban sem küld el a pi.sába). Azt, hogy meg nem ért velem egyet a logikus dolgokat nem változtatja meg...akinek befullad a cannonja azoknak a 99% tesz a bejárathoz cannont, ergo dt-vel besétálni szinte esélytelen (de aztán még arról is győzködött, hogy nem is ott volt a forge..... :U ...), ill. ha rusholnak, akkor nem biztos, hogy nyerő ötlet nulla unittal elkezdeni techkelni (szarni a csapattársra, csapattársakra)

Új hozzászólás Aktív témák