- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
KisTücsök #13279 üzenetére
Még véletlenül se szinkronnal (belelestem kíváncsiságból abba is, de meh...). Semmit nem ad vissza Neil deGrasse Tysonból, aki szépen, érthetően és beleéléssel magyaráz és látszik/hallatszik, hogy az élete a tudomány és alázattal és tisztelettel van felé.
Nem csak űr van benne, hanem gyakorlatilag a világmindenséget átfogó témákat prezentál (evolúció, tudománytörténet/történelem stb.). Nem megy bele mélyen a témákba, széles közönségnek szóló dokusorozat, szemléletesen és összefoglalva mutatja be a dolgokat. A CGI és a zene (Alan Silvestri) pedig nagyon rendben van.
10-11-es rész pl. nagyon szépen össze volt rakva.
-
spammer
veterán
válasz
KisTücsök #13068 üzenetére
Ezek baromi jók, elég egyszerű a nyelvezetük és kortól függetlenül ajánlom bárkinek őket (nem árt ebben a sorrendben nézni, nem úgy, mint én
):
The Legend of Korra(megjegyzés: az előbbiből csak torrenten létezik (felskálázott) 720p változat, hivatalosan nincs belőle HD/Blu-ray anyag.)
-
spammer
veterán
válasz
KisTücsök #13005 üzenetére
Animációsok elég jók nyelvgyakorlásnak, egy kb. haladó/közép (talán már alap) angollal már felirat nélkül is nézhetők általában. Én mostanában próbálok leszokni a feliratokról (biztonság kedvéért azért az angol sub mellette van, ha nem értek valamit, addig bekapcsolom). Mondjuk a "kapanyél" britekhez még nem árt a felirat.
Vagy egy Mettyúmekkónihez a TD-ben, amikor artikuláció nélkül torokból suttog.
(#13008) .LnB: eddig nekem is ebből 3 a bepróbálós: Gotham, Pines, Last Man
-
Rx
aktív tag
-
tDr1v3r
veterán
válasz
KisTücsök #12242 üzenetére
Nálam mind a Ned-es, mint a Red Wedding kimaradt szerencsére... csak a sorozat valamelyik meg nem határozható számozású részében bekövetkező történést/I] volt amibe belefutottam nézés előtt meg az egyik fő karakter jövőbeli halála, de szerencsére annak a nevét elfelejtettem.
(I)SHiZUx, rajtad a sor.
(/I)
-
|AP|
veterán
válasz
KisTücsök #12234 üzenetére
Ha tényleg a BB, akkor ez teljesen igaz. Én is belefutottam annak idején egy képbe, ami lelőtte a végét. Annyira tele van vele az internet, hogy szinte lehetetlen elkerülni.
Viszont mindenkit irigylek, aki még nem látta. Bárcsak újranézhetném megint először
(az újranézés ennek ellenére biztosan meglesz, más, alaposabb szemmel. És biztos vagyok benne, hogy másodjára is legalább annyira fogom élvezni)
-
-
cattus
addikt
válasz
KisTücsök #8373 üzenetére
Ha már szóbajött a krimi: ebből a műfajból nálam két kedvenc van: Sherlock (2010) és Agatha Christie adaptációk (Miss Marple és Poirot). Az előbbi modern, korunkhoz igazodik, az utóbbiak értelemszerűen a múlt században játszódnak, de nemkem mindkettő elnyerte a tetszésem.
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
KisTücsök #6704 üzenetére
Én sorozatokat eredeti nyelven nézem, így történt a The shield esetében is.Aztán haver is elkezdte nézni, egyszer láttam, ahogy a laptopján leste, majd hanyatt vágtam magam a szinkrontól.Kb. annyira tűnt hitelesnek a szinkronnal a rendőri munka, mintha Győzike csinálta volna.Hála istennek a SOA-t nem hallottam magyar nyelven, nálam az élvezhetőségi faktort jelentősen rontja a szinkron.
A Fringe igen megosztó sorozat lett nálam, az első évadot nagyon szerettem, aztán folyamatosan gyengülni kezdett, egy idő után már csak azért néztem, mert elkezdtem és szerettem volna látni a végét, nálam a top20-ban sincs benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Egyedi ékszerdobozka
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest