- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
FoxiestFox #27794 üzenetére
Egyszerűen a trailer alapján másra számítottam
Ettől függetlenül jó irányba halad a történet, szóval ha így folytatják, még jobb lesz ez. -
lacy86
addikt
válasz
FoxiestFox #27760 üzenetére
Nem tudod miket hagysz ki!
LoT S01E06
Reszemrol ez most elegge gyengere sikeredett!
-
k-adi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #27760 üzenetére
Eddig se volt egy nagy eresztés, mert sok volt a nyáladzás
(főleg Barry anyja, majd a románc szerencsétlenkedése miatt) - de most az egyetlen badass karakterből
(Zoom) is csináltak egy lowlife "gonosz" Jay-t...
- nem beszélve a szánalmasabbnál szánalmasabb az epizódonkénti 1 minor boss-ról (Geomancer, King Shark, stb..) akiket kb. 2 perc alatt elintéz a Flash és utána folytatódik a "dráma"....
- most főleg, hogy behozták ezt a gettó Wally-t aki még Barrynél is bénább magánemberként az életben...
- viszont mostanában Iris kevesebbet picsog (szerencsére), lehet azért mert már nincs rá idő az epizódban
- remélem most Caitlin sem fog öngyizni E2 Jay miatt...
- Wells legalább most nem drámázik többet a lánya miatt -
brownus
veterán
válasz
FoxiestFox #27717 üzenetére
melyik? a csontika?
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #27651 üzenetére
Kíváncsi leszek majd a véleményekre.
-
Ispy
nagyúr
válasz
FoxiestFox #27488 üzenetére
Én is most szedtem le, remélem megérte
A walking deadet nézem a kezdetektől fogva, most nagy nehezen rávettem magam a fearre is, az első 3 rész után tetszik, kiváncsian várom merre kanyarintják el a sztorit.
Már a címe is bizalomkeltő
De én csak darálok szigorúan, szóval mindenki használja a spoiler gombot
-
Nerazim
őstag
válasz
FoxiestFox #27488 üzenetére
Uhh..sorry tényleg, elírtam. Köszi a választ.
-
k-adi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #27442 üzenetére
Jarvis karaktere is jó, imádom a beszólásait
Én nem nézem a SHIELD-et, de amúgy tényleg lehetne picit jobb Carter
-
k-adi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #27436 üzenetére
Nézhető..... néz-hető... NÉZHETŐ?
Még johogy! Peggy?
Ne viccelj már, a legjobb
-
dokee78
félisten
válasz
FoxiestFox #27436 üzenetére
A Shieldben több az utalás?
Abban lesz vagy volt utalás az Inhumansra? -
aleister
veterán
válasz
FoxiestFox #27262 üzenetére
Akkor ez az eddigi legkomolyabb érv a sátánizmus mellett.
-
aleister
veterán
válasz
FoxiestFox #27258 üzenetére
Én is ettől tartok sajna. Érdekes, mert vér van benne.
(#27259) orichalcos
Tekintve, hogy minden rész elején bemondják a főcím alatt, ezért igen.
De ez mire is ellenérv? Attól, hogy adaptáció, még nem törvényszerűen jó valami. -
törölt tag
válasz
FoxiestFox #27093 üzenetére
Ehh, elalváshoz.
Valóban lassú, de 10 részen át fejtegetik ezt az átívelő sztorit,
Szóval ha valaki most kezdi el nézni, inkább darálja le, mert úgy jobb. -
lacy86
addikt
válasz
FoxiestFox #27073 üzenetére
Akkor amilyen nagy "svunggal" jelentettek be -> ennyi is volt a 3. resz utan ?!
-
spiky03
veterán
válasz
Nekem is adta.
Jókat mosolyogtam rajta.
Látszott, hogy nem vették komolyan meg kicsit ki is figurázták a társadalmatJó volt. De remélem a többi rész az már rendes lesz.
-
válasz
Elég...beteg volt. Sírva röhögtünk asszonnyal.
-
k-adi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #27051 üzenetére
azért vannak sokkal szarabbak is the 100-nál..
én ezt a the100-at középmezőny tetejére raknám kb
-
Drenadar
veterán
válasz
FoxiestFox #27051 üzenetére
példák?
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #27025 üzenetére
A festéket már megbeszéltük, lekentek mindent Hammerite-tal és ezért nem rohadt el semmi.
(#27027) Pitterix Szerintem neked felesleges sorozatokat nézni. Nézz inkább Instát vagy Tumblrt vagy más oldalakat. :
-
Pitterix
őstag
válasz
FoxiestFox #27012 üzenetére
A kis elfikére gondolsz? Ezidáig nem is figyeltem fel rá. Biztos a másik popija miatt.....
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FoxiestFox #27025 üzenetére
Hja kicsit túltolják hogy ez a mostani emberiség jövője.
De a következő rész még jobb lesz ilyen téren.
Ha jól láttam San Francisco romjait érik el. -
törölt tag
válasz
FoxiestFox #27014 üzenetére
Nem tudom hogyan kerültek oda. A könyvekben valószínűleg bőven ki van fejtve.
A soriban csak fajok háborúja volt. Arról is azt hittem réges-régen, de úgy tűnik alig 30-40 éve?
Egyébként meg evolúció. -
válasz
FoxiestFox #27014 üzenetére
Most meg szembespriccelte egy virág a csajt, kész vagyok, haláli agyfsz ez a sorozat, ez lesz az új kikapcsolódó trashem, a Z Nation úgyis szüneten van.
Ez jutott eszembe a jelenetről. -
törölt tag
válasz
FoxiestFox #27012 üzenetére
Amíg elérsz az 5. részig még több ilyen kérdésed lesz.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #27010 üzenetére
Egynek elment?
Azért annál kicsit jobb volt.
Az első rész alatt picit forgattam a szemem a vallásos témán, de aztán az utolsó 5 percben megjött a WTF.Sőt, előtte, amikor rácsapott az üvegfalra, azt direkt kikockáztam és láttam egy fura kezű lényt, de azt nem gondoltam volna, ami lett belőle. Akkor éppen olyan volt, mintha rágyúrtak volna a gyíkemberekre, közben pedig...
Lehet ezt megnézem majd még egyszer valamikor, áttekerve a puding részeket. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FoxiestFox #26942 üzenetére
Hja, ideje volt váltani.
-
brownus
veterán
válasz
FoxiestFox #26901 üzenetére
sejtettem, nosztalgia faktorra rámentek és erre is építkeztek. szánalmas.
-
brownus
veterán
válasz
FoxiestFox #26874 üzenetére
-
brownus
veterán
válasz
FoxiestFox #26874 üzenetére
engem nem érdekel, nálam ő már örökre hank moody marad.
tegnap elkezdtük a netflixen lilyhammert, ez viszont vicces, maradt a maffiózó életmódnál :d
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
FoxiestFox #26836 üzenetére
Azt még nem láttam. Annyi sorozattal vagyok lemaradva, hogy egy csomóra még nicns is időm. Pl Még csak most fogok neki kezdeni a Wayward Pines-nak illetve az Outlandernek is.
-
k-adi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #26602 üzenetére
nem az a baj hogy NY, hanem megint egy sima CSI sorozat lesz belőle
itt EU ban kicsit adott volt a téma és érdekesebb is.. ettől félek én, de lehet nem lesz igazam!
-
k-adi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #26597 üzenetére
Szerintem (vagyis nagyon nagyon remélem) mindkettő sorozat a 2. évadjára fog beindulni igazán
-
k-adi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #26595 üzenetére
szerintem épp ellenkezőleg
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
FoxiestFox #26582 üzenetére
Én annyira nem éreztem a koncepció váltást az évadok között, csak azt ,hogy egyre jobb és jobb lett
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FoxiestFox #26559 üzenetére
Pedig jöhetne.
-
gerii
addikt
válasz
FoxiestFox #26562 üzenetére
Rossz a díszlet? A legjobb amit filmeken kívül láttam, teljesen reális szintet hoz, még a kopásnyomok is jók.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
FoxiestFox #26562 üzenetére
Az űrhajók kicsit gagyik
Legalábbis ami az 1x01-ben volt. A díszletből tökre elhiszem hogy tényleg űrhajókon vagyunk. De nézem tovább
-
rétisün
veterán
válasz
FoxiestFox #26540 üzenetére
azt a Stephen King úgyse hagyta volna
(remélem
)
a főszereplő valahogy nem túl szimpatikus
na jó, csak a hülye körszakáll...
amúgy könyvben jó volt, bírtam. (bár nekem az Az a legjobb S.K. könyv)
-
elod22
senior tag
válasz
FoxiestFox #26534 üzenetére
Hát a TWD szerintem elég színvonalas, ha már nem is annyira, mint az elején. In the Flesh is nagyon rendben van, nagy kár, hogy egyelőre nem folytatják. De még a Fear The Walkning Dead sem rossz.
-
elod22
senior tag
válasz
FoxiestFox #26532 üzenetére
Szerencsére elég bő mostanában a választék, egyelőre nézek helyette valami színvonalasabbat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FoxiestFox #26407 üzenetére
Terry Brooks könyvek alapján készül. Fantasy cucc.
"Januárban kezd az MTV fantasy sorozata (ezt se hittük volna pár éve!), mely Terry Brooks könyvei alapján íródott. A történet egy családról, akiknek leszármazottjai tudnak varázsolni, és akiknek kalandjai folyamatosan alakítják a világ jövőjét. Az első könyv, A kard – Shannara címmel jelent meg itthon, itt a hivatalos tartalma. Ehhez jött később egy előzmény is. És a korábbi hírek szerint az első évad alapját a The Elfstones Of Shannara című második regény adná (magyar fülszöveg) – nem tudom, van-e ebben logika. Itthon ez Tündérkövek címen jött ki."
Előző hsz-emben kevertem egy más sorozattal. Ezt várom én is.
Amúgy itthon is világpremier lesz, indul egyből magyar szinkronnal.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FoxiestFox #26402 üzenetére
Flash, és Arrow. Mindegyikből van még jópár rész hátra az évadból.
-
Enton
addikt
válasz
FoxiestFox #26363 üzenetére
Én is ezt mondanám.
Csak én tudom, hogy nekem pl tetszett is. -
k-adi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #26323 üzenetére
Daredevil kicsit okosabban van felépítve... JJ ben
már 3x elkapják a köcsögöt, de mindig megússza, mert bénák és ez bosszantott meg Jessica sem egy erős karakter szerintem, a Daredevil érdekesebb karaketr nekem
-
zoli03
őstag
válasz
FoxiestFox #26229 üzenetére
Teljesen lényegtelen, hogy ez aktuális veszély-e, vagy sem, nagyon hamar lezárták a metróállomásos témát, szerintem ez a legtöbb ember problémája. Több epizódon át erre készültek a terroristák, a végét meg lezárják kb 5 perc alatt. Alig volt izgalmas, az előző részekben nagyjából mindegyikben voltak izgalmasabb jelenetek, akár több is. Itt meg várom, hogy mi lesz, erre egyszer csak vége a jelenetnek, és kb addig se történt benne semmi a sorozat eddigi színvonalához képest. -
Vladi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #26226 üzenetére
Egyetértek, kiváló évad. ottóra én is kíváncsi vagyok szerintem valami lesz belőle,
vagy valami.orosz kém, vagy neonáci főguru Allison
kivégzéséhez: ez inkább szimbolikus. Oké, hogy a felszínen megy a símogatás, hogy jogállam van, meg emberi jogok és különben is európa meg kultúra és izé... de a valóságban lelőnek a szarba és kész, semmi sem változott a hidegháború óta, csak több a mellékszereplő. Allison
. Ivánbeépített ember volt, a saját akcióján kívül semmit se tudott az oroszokról elmondta amit kellett. -
k-adi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #26226 üzenetére
Otto érdekes karakter, így a végére én is elbizonytalanodtam, hogy ő ki is valójában The Americans-t én is várom már, abban nagy potenciál van, remélem nem szúrják el. Ez a Homeland S5 is jó volt, nem az mondom, hogy szar, csak nekem a megszokott Homeland-szintet nem hozta.
Saul önbíráskodása is nem éppen "cicás" megoldás, Dar jól lebassza majd érte remélem. Amit írtál, a végén Allison és az orosz önként való megadása, ez oké, és értettem én is, csak.... leszartam. Mármint nem volt rám semmilyen hatással. Ugyanígy a metrós cucc. Oké, sok ember. Értem én. Nagy veszély... De mégsem éreztem annyira közelinek a veszélyt, mint Broodynál az első/második évadban.... Egyszerűen egy középkategóriás CSI epizódnak elmenne ez a gázos story és ennyi. Nem volt "valódi" karakter veszélyben (Carrie halhatatlan)., a többiek meg a reptéren voltak hála Allisonnak. Na mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy
Carrie-t innen hova rebootolják -
törölt tag
válasz
FoxiestFox #26207 üzenetére
Készre csinálták, 3 részes mini, ~80 perces részekkel.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #26205 üzenetére
Nem, önmagában nem érthetetlen, de sok dolog zavaros, nem egyértelmű.
A sorozatban a fő Overlord neve Karellen, míg a könyvben Rashaverak.
Semmit nem tudunk meg az Overlordokról, csak hogy egy idegen faj, akik szolgálják az Overmind-ot.
Jennifer szerepe sem volt egyértelmű. A sorozatban Isten=Overmind, míg Jennifert is mutatják egy hasonló helyzetben, de kiderül, hogy nem az anyabolygón van, hanem a Földön. Túlélte? Nem élte túl? Ő is eggyé vált a közös tudattal vagy elpusztult? A gyerekek testével mi történt?
Az sem tiszta, mitől fejlődtek a gyerekek egyet az evolúciós létrán?
Nem derül ki a sorozatból, hogy tudják befolyásolni a Holdat és a környező bolygókat, egy fél mondatos utalás van rá a végén.
Rodrick a sorozatban fél, míg a könyvben megnyugszik a végén.
És hasonlók. Nekem picit zavarosak voltak a részletek, pedig figyeltem. -
törölt tag
válasz
FoxiestFox #26203 üzenetére
Jah, akkor eszedbe fog jutni, ha majd látod.
Ez az a sztori, ahol az idegenekaz Ördög/Sátán képében jönnek a Földre, elhozzák az utópiát. Majd elviszik az új generációs gyerekeket, mert ők tudnak eggyé válni az Overmind-dal egy nagy közös tudattá. Bocsi, nem tudom ezt magyarul mire fordították. -
törölt tag
válasz
FoxiestFox #26201 üzenetére
Ha a megnézés után sem áll össze, akkor leírom.
De aki olvasta könyvet, tuti több infót tud adni.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #26192 üzenetére
Igen, 4 részt tett elérhetővé a csatorna a hivatalos sugárzás előtt.
(#26193) gerii akkor belenézek még abba. Sajnos eddig nálam kasza gyanús a sorozat, de hátha jó lesz ez még. Bár a január erős lesz scifiben, így nem baj, ha 1-2 kiesik.
-
Andris837
senior tag
válasz
FoxiestFox #26134 üzenetére
Pakolják?! Az nem kifejezés.. Nagyon állít rész volt, alig várom a folytatást.
-
spammer
veterán
válasz
FoxiestFox #26121 üzenetére
Jessica Jones, DareDevil, The CW (szar fos tini csatorna, lehetne inkább the WC
)
-
Pitterix
őstag
válasz
FoxiestFox #26097 üzenetére
Gondolom a szokásos, kiirtani minden gerincest....
-
bok92
addikt
válasz
FoxiestFox #26039 üzenetére
Mármint how to get away ??
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox #25901 üzenetére
Mi alapján írja ki az időpontot? IMDb?
-
spammer
veterán
válasz
FoxiestFox #25884 üzenetére
Arra készülj, hogy az SD minősége nem a legjobb: a kép még oké, de a hang néha elég tré ("vízcsobogás effekt"). HD-t egyelőre csak az első 3 vagy 4 részből találtam, és kérdés, hogy lesznek-e továbbiak... Mert már jó ideje kijött, és meglepő, hogy nincs normális rip belőlük.
-
Yayoh
aktív tag
válasz
FoxiestFox #25806 üzenetére
Mehetne akár a top 25 is ha nem zavar senkit a sok hosszú lista.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #25756 üzenetére
The Expanse pilot
Sajnos egyet kell értsek veled, nekem ez nagyon nagy csalódás lett, mégis felemás érzéseim vannak.
A látvány tényleg baromi jó, leszámítva a túl sok sötétséget és szűrőt. A hangkeverés is kiemelkedő. Relatíve halkan szólt a házimozi de még így is az események középpontjában voltam, a hangok a helyükön voltak.
Ami nekem fura volt, mintha egy 60 éves sztorit vettek volna elő és poroltak volna le, a modernizáció sem sikerült nagyon, mert hogy az nem volt benne.
A kétnyelvűség egyenesen zavart, folyton a Skyrim jutott az eszembe, már ott sem tetszett ez a dolog a végén.
A színészek sem nagyon nyertek meg. A végére az XO és csapata tetszett meg, a többiek olyan semmilyenek voltak.
Túl sok infót kaptunk a pilotban, az egész háttérsztorit meg lerendezni az
Utána meg alig kaptunk valamit.első 1 percben szöveges módban nagyon nagy hiba volt. Az űrben játszódó jelenetek nagyon jók voltak, de ennyi. Látszik, hogy igyekszik a csatorna, a megvalósításra sem lehet panasz, de a tartalom még mindig nem az, amire én vágynék, bár tudom ez személyfüggő. Jó lenne ha a technikával az aktualitás is együtt járna. Egy aktualitás azért sikerült:
a Ceres és az aszteroida öv. Pár rész esélyt még kap, viszont sajnálnék kaszálni egy olyan sorit, amibe ennyi munkát fektettek, de majd meglátjuk.
-
k-adi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #25754 üzenetére
-
bok92
addikt
válasz
FoxiestFox #25743 üzenetére
Nekem 88...
Suits, The Affair, Fargo, Hannibal, The Lefovers, Vikings. Ezeknek az utolsó évadát nem láttam, vagy csak egy két részt, meg a Kingdommal is nagyon le vagyok maradva. De január végétől hamarabb esélytelen lesz pótolnom a lemaradást...
-
k-adi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #25750 üzenetére
huh ezeket szinte mind láttam már
kb 7-8 van a listádon ami új de azok nem érdekelnek
HTGAWM-re már tavaly kellett volna pillantást vetned, ejnye
Anno én is rengeteg filmet néztem, de egyszerűen ahogy telt az idő annál szarabbak lettek. Jó-jó van 1-2 jó, de egy sorozat sokkal jobban leköt, hetente izgalomba tart (pl. HTGAWM) milyen mindfuck csavar lesz vagy sem.. stb.. Karakterek is jobban a szívemhez nőnek mint egy 2órás filmben amiben félóra semmitevés kb és 20perc stáblista
-
brownus
veterán
válasz
43, de ebből majd egyben: the affair, the knick, homeland, how to get away..., a többi pár részes elmaradás.
(és ezek között nincsenek itt amik már listában vannak, mint pl. narcos, black sails 2, better call saul, fortitude és a babylon)nich ugribugri, nicht idő
viszont a jessica jones-t ezen a hétvégén sztem megejtjük zsuval. ember a fellegvárban-t meg rákövetkező hétvégén, pkd-étől szinte mindent olvastam már, kíváncsi vagyok a sok elbaszott filmes adaptáció után egy sorozat milyen lett.
-
k-adi
nagyúr
válasz
52??
Van valami linked amin összesítve van miket nézel? Lehet találnék magamnak valót
-
bobalazs
nagyúr
válasz
FoxiestFox #25733 üzenetére
ettv, többit privátban ha kell.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FoxiestFox #25710 üzenetére
Igen, a Marvel univerzum része.
-
k-adi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #25705 üzenetére
Ha tudsz várni egy hetet akkor jövőhéten valamikor megnézem és írok róla pár sort.
Most jelenleg 11 másik sorozat fut nálam és valamikor dolgozni is kell(ene)De jövőhéten elkezdem darálni és ahogy láttam csak 13 részes
-
k-adi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #25697 üzenetére
Csaj. Rendőr. Marvel. Dark.
-
Ragnar95
félisten
válasz
FoxiestFox #25627 üzenetére
Ízlések és pofonok, úgy tűnik, te inkább a gyengeségekre koncentrálsz, számomra viszont sokkal több a pozitívum jelen évadban, mint a negatívum, így számomra ezek határozzák meg inkább a Gothamet.
-
Ragnar95
félisten
válasz
FoxiestFox #25623 üzenetére
Szerintem főleg a 2. évadban már semmi gagyiság nincs, bár nekem az első évaddal sem volt különösebb gondom, de a 2. évad szerintem feltört a szuperhősös sorozatok között a élmezőnybe simán.
Bruce valóban nem kap túl sok szerepet, de szerintem nincs is ezzel baj, hiszen az csak lerövidítené a sorozatot és sokkal kevesebb lehetőség lenne benne a kibontakozásra, nekem sokkal jobban bejön, hogy ennyi szálon fut a sztori és Batman ennyi leendő ellenségét ismerhetjük meg elég részletesen.
Hát nem tudom, te mit nézel, de ha szerinted például a Barbara, Lee, Gordan hármasnak nincs súlya, esetleg Nygmának vagy Pingvinnek akkor nagyon máshogy látjuk a dolgokat.
Gallivan pedig szerintem elég jól alakítja a pszichopatát, nem értem, hogy tud nevethetnéked támadni tőle, az, hogy manónak nézne ki meg elég wtf... -
Vladi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #25598 üzenetére
Carrie nélkül nincs homeland. Nem hiszem, hogy ezt a sorozatot más gárdával folytatnák.
Saul kedvenc nekem is, Darral jó párost alkotnak.Az mikor derül ki, hogy Düring amúgy
?német ügynök -
törölt tag
válasz
FoxiestFox #25593 üzenetére
Az a te bajod.
-
bok92
addikt
válasz
FoxiestFox #25529 üzenetére
Sajnos a Brink kasza lett!! Második évad be lett rendelve, viszont az HBO utána mégis elkaszálta...
-
k-adi
nagyúr
válasz
FoxiestFox #25529 üzenetére
Naná, hogy lesz folytatása! HBO renewed
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
FoxiestFox #25388 üzenetére
Pedig pont a flash nem egybites, legalábbis a későbbi részeknél. És a heti ügyek is eléggé szórakoztatóak.
-
callmeakos
veterán
válasz
FoxiestFox #25391 üzenetére
De, igaz. Komment irása előtt megnéztem a jövő heti rész promóját, ott meg 8. részt írtak.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
FoxiestFox #25384 üzenetére
Nekem az Arrow-ból max a szöszi segítő jön be, de csak azért meg nem fogok szenvedni a sorozattal. A Flash tök oké, de az Arrow karakterként, és sztori szempontjából is fapados nekem, semmi fun nincs benne, mint a Flash-ben.
-
tepenzed
őstag
válasz
FoxiestFox #25384 üzenetére
Nekem most a Flashből Patty az igazi
[link] -
aizen92
addikt
válasz
FoxiestFox #25381 üzenetére
ennyi....
Brody feleségétől is a hideg futkosott a hátamon, illetve a kölkei. tejóóóóég. a Lányáról szóló szál is valami olyan hosszadalmasan lett kibontva és felvezetve.
-
LógaGéza
veterán
válasz
FoxiestFox #25347 üzenetére
Homeland javult a második évadra, és utánna? Az első évadot néztem, de nem éreztem hatalmas késztetést arra, hogy folytassam...
-
bobalazs
nagyúr
válasz
FoxiestFox #25347 üzenetére
Better Call Saul?
-
LógaGéza
veterán
válasz
FoxiestFox #25328 üzenetére
Akkor zombi-szerű valamik
Meghaltak, majd felkeltek, és megettek egy embert - lehet szűk látókörű vagyok, de nekem kimeríti a zombi fogalmát
Na jó, üsse kavics, megnézek még egy részt
-
rétisün
veterán
válasz
FoxiestFox #25321 üzenetére
"a Z Nation szórakoztató."
-
LógaGéza
veterán
válasz
FoxiestFox #25321 üzenetére
Nekem tetszik az iZombie, végre egy kicsit más meglátás a zombilétről, nem csak az a világromboló tucattéma.
Na meg lehet, hogy kicsit furcsa az ízlésem, de tetszik is a csajsziThe Strain: Thriller/Drámának írják, ez kicsit messze van a szerintem a laza stílustól
De egy pilotot azért megnézek.
-
válasz
FoxiestFox #25313 üzenetére
Es ha csak 12 eves lesz akkor ? de szeretne nezni angol kulfoldi sorozatokat ?
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #25306 üzenetére
The Vampire Diaries
-
válasz
FoxiestFox #25297 üzenetére
Na ez jonak tunik koszi !
monstre vampiros /zombis dolgok nem jonnek be -
rétisün
veterán
válasz
FoxiestFox #25293 üzenetére
jól összefoglaltad, egy véleményen vagyunk.
-
rétisün
veterán
válasz
FoxiestFox #25291 üzenetére
szerintem volt már rosszabb évad is, ezek a részek még egész jók. persze azért az első 7-8-10 évad hangulatát már nem hozzák, de ennyi évad után nem csoda, ha lassacskán kifullad(t)....
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #25209 üzenetére
Nincs ezzel semmi baj. Rájött, hogy lehet farkas is, nem csak
báránybirka.
Viszont egyet értek, hogy ez már itt felesleges.
Inkább a Jemma szál érdekelne, de idegesítően húzzák. -
grizlisandor
veterán
válasz
FoxiestFox #25209 üzenetére
Ő egy pszichopata! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FoxiestFox #25140 üzenetére
Talán a BSG-ben volt a sorozatok történetében látott legjobb űrcsata. Legalábbis a részemről: Talán a Csillagkapu sorozatok voltak még hozzá mérhetőek,de másra nem emlékszem.
-
brownus
veterán
válasz
FoxiestFox #25140 üzenetére
+1, ha végre lesz netflix
-
viharhozo
addikt
válasz
FoxiestFox #25129 üzenetére
Sztem eros naivitas azt gondolni, h vmi eros anti sci-fi lobbi dolgozik a hatterben. A harom nagy, angol nyelvu orszagban (USA, NBR, Ausztralia) keszul evente kb. 3-400 sorozat. Az, h ilyen oriasi mintaba se fer bele tisztesseges sci-fi, egyszeruen azt jelenti, h nem eri meg csinalni. Es nem is csinaljak.
Az majdnem mindegy, hanyan warezoljak le a sorozatot, beloluk nem lesz olyan nezo, aki penzt hozna.
A SyFy az eredeti koncepciojaval megbukott. Azert gyart(at) olyan sorozatokat, amilyeneket, mert ezeket megeri gyart(at)ni. Jellemzo, h jelenleg a wrestling a legnezettebb programja.
-
viharhozo
addikt
válasz
FoxiestFox #25099 üzenetére
Ne viccelodjunk mar, ha lenne kereslet, lenne ilyen sorozat. Nincs. Illetve annyi nincs, h a koltsegeket behozza.
abridabri: teljesen mas a film es a sorozat koltseg/bevetel viszonya.
-
brownus
veterán
válasz
FoxiestFox #25078 üzenetére
perverz vagyok, tudom, de a helix g.ci jó volt
azt nagyon sajnáltam hogy kaszálták
(dark matter háttérzajnak tökéletes volt, dominiont elkezdtem de pár rész után kukáztam, killjoyst 2 rész után, 12 majmot kb az évad felénél, már nemtom, defianceét 1-2 rész után)
az ascension nem volt rossz, de semmi extra.
nembaj, jön a westworld (nolan írja + hbo s.), ja, meg az expanse is, az syfy, de... meglássuk
megnéztem a minority report első részét, de kuka. a limitless meg nem érdekelt.
ennyi, van/lesz még scifi a közeljövőben?
-
viharhozo
addikt
válasz
FoxiestFox #25082 üzenetére
A rajongok nem jok semmire, semmit se jelentenek. A BSG a harmadik evadan szinte vegig kegyelemkenyeren elt, a negyedik evadot ketmillios nezettseggel, 1,3 koruli demoval hozta le. Hiaba a kritikai siker, 2008-ban ez komoly bukta volt.
Nem sok jora vezet, ha mi jobban akarjuk tudni, mit csinaljon a SyFy, megiscsak ok latjak a konyvelest. Az igazsag az, h a sci-fire nem nagyon van igeny, az elaprozodas, a rengeteg tévé, stream etc. meg vegkepp betesz a mufajnak.
-
spammer
veterán
válasz
FoxiestFox #25078 üzenetére
Egykoron (BSG idejében) még Sci-Fi Channel néven futott, 2009-ben váltottak nevet (pont azért, mert nem csak sci-fit akartak nyomni), azóta egyre jobban elkurvulnak. Poén, hogy épp a foshalmaz Asylum készítette nekik a Z-Nationt.
Plusz poén még, hogy elvileg ők készítik a 3001: The Final Odyssey tv sorozatot. Beszarok, ha ebből épkézláb feldolgozás készül (ha egyáltalán elkészül).
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest