- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gyuromoj #27649 üzenetére
Ez még jobban spoileres:
Még nem lehet tudni.
Az összeesküvés elméletnél ott vesztettem el a fonalat, amikor megemlítették a chemtrail szót.
Utána ott vesztettek el másodszor, hogy lemásolták az Utopia sorozat sztoriját.
És még így is nyitott maradt a vége.
Szóval ez nem igazán jött most be így. -
Pitterix
őstag
válasz
gyuromoj #27554 üzenetére
Tényleg nem volt rossz, pláne kis diszkóval megspékelve.
Viszont nagyon nem tetszik, hogy a hölgyek sminkje mindig hibátlan, pedig nem fürdenek, nem mosakodnak és nem kakkantanak.
No, ami még szemet szúrt, hogy a férfiakon lassan jobban feszül a naci, mint a csajokon, kivéve persze Eretria-n. -
gyuromoj
veterán
válasz
gyuromoj #27555 üzenetére
Gyorsan beletekertem a részbe, és 27:04-nél tisztán kivehető hogy szőke haja van a vasálarcosnak. Illetve előtte azt is lehet látni hogy szakállas/borostás. (19:34-nél, meg kb. 10mp-el később)
Múlthéten a fények miatt hittem azt és még sokan mások is, hogy színes bőrű a rab.
Tippre az alábbi arcok közül lesz valaki:Eddie (E2)
Eboard (E2)
Jay (jövőből) -
törölt tag
válasz
gyuromoj #27343 üzenetére
Dupla tagadás.
Az volt a kérdés, hogy tegye fel a kezét, aki NEM menne utána.
"Ha nem idegesítene akkor én is" - vagyis idegesít és hagynád a francba de felteszed a kezed. (vagy megmentenéd vagy alánéznél?)
"de mivel mostanság nem a kedvencem hagynám a francba" - vagyis idegesít és hagynád a francba és felteszed a kezed.
Közben rájöttem tényleg nem tudjuk miről van szó, de így még jobban nem érthető ez az egész. Mindegy mi történt Irisszel, nem menteném meg._______________
Shannara 7. rész valóban jó volt, bár ez a kezdés. Meg utána a lebegő lufik. Meg Zora frissen nyírt és festett amazon haja. Háááááááááát.
Egyébként nem értem miért picsogtok Iris után, amikor itt van Eretria. Belevaló, vagány, jól is néz ki. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gyuromoj #27314 üzenetére
Meglátjuk akkor.
A Kingh Shark részben vajon a már korábban látott cápaembert kapjuk meg újra?
#27316) gyuromoj
Az a pár másodperc?
szerk:
The Legend of Tomorrow 3. részében megint előjött:
"I've seen men of steel die
and dark knights fall,"Ismét kikacsintás, vagy mire gondolhatott?
-
aleister
veterán
válasz
gyuromoj #27237 üzenetére
No vedd bántásnak, de ez a Shannara valami végtelenül ciki.
A GYU-val egy lapon említeni elég nagy meggondolatlanság.A forgatókönyvet kb egy 10 éves vérpistike meg tudta volna írni, aki legalább félig elolvasott egy lapozgatós fantazi könyvet. A cselekményt logikátlan. gyakorlatilag nem kell démonhorda vagy épp epizod plot, hanem elég egyetlen alakváltó, akit nagy nehezen minden részben megölnek, majd a következőben feltámad. A karakterek fájdalmasan sablonosak.A maszkmesterek munkája csapnivaló. A főszereplő gyerek fizimiskája irritáló, cserébe a tündecsaj színészi teljesítménye a honi b-kat sorozatszínészek teljesítménye alatt mozog.
Ami pozitívum benne, az egyértelműen a CGI.
Én csak azért nézem, hátha mutatják egyszer a romano lány csöcsét. -
Pitterix
őstag
válasz
gyuromoj #27106 üzenetére
Nekem az eleje volt unalmas, de aztán tetszett, mármint a villám. Zoom hangja még mindig állat. Azt figyeltem, hogy hogy nyúlik a pofáján az a "takony", miközben beszél. Mocskos egy dögség ez ellenfélnek, de bejön.
Kár, hogy a mi kis Barrynk legyőzi egyszer majd a végén. -
spammer
veterán
válasz
gyuromoj #26860 üzenetére
'90-es években láttam TV-ben utoljára, sosem láttam végig, de így is érthető, mert ami fontos, azt említik benne, illetve visszautalnak rá. Lényegében új sztori kezdődik, de összekapcsolták fontos múltbéli eseményekkel, illetve az utóbbi jó pár évben történt valódi eseményekhez is kapcsolódik, hogy egy nagyobb valamivé fusson ki, legalábbis várhatóan.
Nem félelmetes, nem parás, és én misztikusabbra is vettem volna, az első részben sok minden túl direkt is volt, de ettől függetlenül érdekesen indult, majd kiderül, mit hoznak ki a sztoriból.
-
spiky03
veterán
válasz
gyuromoj #26791 üzenetére
Én is most néztem meg mind a kettőt.
Nem voltak rosszak.
DC's LOT S01E01
Kíváncsi vagyok, hogy mi sül majd ki belőle, nah meg, hogy lesznek-e részenként ellenfelek vagy csak a Savage lesz az.Gidion az az a Gidion lenne aki a Flasban volt?
Valamint szerintetek az itt történteknek lesz köze az Arrow-hoz meg a Flash-hez? Mert ugye egy univerzumban játszódik és ha változtatnak a múlton akkor az kihatással lehet arra a jövőre is? Vagy rosszul gondolom?Agent Carter S02E01-02
Ez is jó volt. Hozta az első évad színvonalát. Javis még mindig menő, jó a dumája.
Ugyan mi lehet az a fekete anyag? Valami olyasmi, mint a SHIELD-ben volt az a kő ami most a téma benne?
Remélem szemtanúi lehetünk majd a SHILED megszületésének is. -
k-adi
nagyúr
válasz
gyuromoj #26767 üzenetére
Nekem igazából még a PrisonBreak tesók csaja hiányzikSnow most szenvedni fog a másik speedsterrel jó pár epizódon át, így ő továbbra sem lesz "érdekes" (hogy milyen gonosz énje lesz azt nem tudom, nem is igazán értem mire célzol bár láttam én is egy plakátot róla amit nem tudtam mire vélni, remélem nem lesz belőle is Earth-2 verzió...) (valami GoldenGun? nevű ) de ő se lesz ha jól rémlik egyhamar
attól félek hogy behoznak egy újat P helyett (Willy is mekkora egy retard istenem ... )
-
k-adi
nagyúr
válasz
gyuromoj #26763 üzenetére
Nekem hiányozni fog, mert jó csaj volt
sőt kb. az egyetlen csaj, mert a kávézós csaj eltűnt, iris meghát iris
és arrow extra nélkül Felici sincs
a tudós csaj meg 0
Vajon megtudja-e
ki Barry mielőtt lelép? Gondolom már nem Pedig akkor legalább sok mindenre magyarázatot kapna és nem könyvelné el egy köcsögnek Barryt
-
gyuromoj
veterán
válasz
gyuromoj #26083 üzenetére
SPOILER
Tegnapi forgatási fotó.
SPOILER -
bAtt001
addikt
válasz
gyuromoj #26052 üzenetére
remek addig nézhettek normális sorozatot is
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Valorant
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest