Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
lezso6
üzenetére
Nekem a Gyűrűk Ura 10/10 a hibái ellenére, az összfilmélmény miatt.
Breaking Bad-et elkezdtem anno 1-2 rész után feladtam, majd egyszer újra nekiesek. Wire is így kezdte hogy 5-10 perc után nem tudott lekötni, lekapcsoltam, fél év múlva újra nekimentem és lepörgettem pár hét alatt. Ezek persze teljesen más műfajok, Wire kiemelkedő sorozat, de nincs az az isten hogy újra nézzem valaha is, innentől kezdve még 9 sincs nálam. A csövesgyilkos vonal rettenet kizökkentett a megszokott magas színvonalból. Black Mirror nagyon változó, voltak benne erős részek (nekem talán a Metalhead a legemlékezetesebb), ott sem konstans a minőség. Westworld 1. évad tényleg top 10 nálam is, kár hogy utána fokozatosan leépült az egész.
Sorozatban egyedül a Band of Brothers amit többször újranéztem, de az árnyékában lévő Pacific-ot is kétszer láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 10
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ubuntu Linux
- Androidos tablet topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Janaboy