Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos vettem a meccsben egy ilyen 0,75-ös Floreffe nevezetü belga sört. Színre barna ízre nem rossz. Mondjuk nem olcsóság mert 1200Ft-ért dobálják kb.
Egyszer nyugodtan ki lehet prószálni sztem. Nekem bejött kicsit talán még jobban mint a Kwak. A Chimaynál nem jobb mondjuk szvsz. 
Sajnos a győri reálban nincs olyan sör amit divot talált pesten. Egyész kis boltok vannak csak itt az a baj
Nem gond a pesten dolgozó/tanuló ismerősöket már ráállítottam a témára szóval elvileg köv hétvégére lesznek finom söröcskéim

Ja ha esetleg tudna vki pontos címet omndani hogy hol van reál hiper pesten azt megköszönném!
-
-
-
Vki tud ajánlani mára valami jó sört?
Egyenlőre úgy tűnik hogy a meccsben fogom keresgélni azt a whiskey-malátás sört meg a Leffét de egyenlőre még nem láttam őket sehol
Mind1 ma addig nem jövök ki a meccsből amig nme adnak nekem ilyen söröket 
aztán tetszenek az ngabor féle csatosüveges sörök is. még szerencse hogy közel van a teszkó a meccshez

nem való az egyetemista életmódhoz ez a sok drága sör minden hétvégén elmegy egy halom pénz rájuk

-
padee
tag
utolsó leffeim egyikét fogyasztom el. éppen hül juj de várom.

van még itthon: BelleVue-Kriek, Duvel, Kwak. de ezeket most nincs szivem meginni.
Vacsihoz ittam egy Stellát, szerintem igy estére passzolni fog a Leffe Bruin. -
ngabor2
nagyúr
Dreher Bak. ez most jól esett, bár genetikai okokból egyből megtalálta a második legkedvesebb szervemet

-
-
-
L.T.
tag
Na elmentem Oktoberfestesre...

-
Rhywo!
csendes tag
Ma két ződ(szűretlen) Edelweiss-al zártam a napot. Kegyetlenül jó ez a sör. Egyre kevesebb
"normális" sört iszom, mióta felfedeztem a búzasert.A SörcsPH! hatására elnéztem a Culinarisba és vettem egy kék Chimay-t illetve egy Kasteel-t. Ledöntöttem mindkettőt. A Chimay finom volt, telt ízű, édeskés(nekem annak tűnt
). A Kasteel picit durvább, keserű.. nem ízlett. Még szerencse, hogy 0,33as kiszerelésben osztogatják ezeket, mert így is beütött rendesen ez a kettő
. -
Móci
addikt
Nem semmi volt itt előbb az a pár bambisüveg.

Én tegnap egy barna Dreherrel oltottam szomjam, tegnap előtt meg egy barna Erdinger csúszott le.
-
ngabor2
nagyúr
ilyet vettem ma a teszkóban. monnyuk a középső (a búza) azért áll háttal, mert itthon vettem észre, hogy nincs rajta címke
no, próba... először a pilsener, aztán a dunkel, végül a búza. majd tudósítok.ja, az üveg nem visszaváltható, ez egyrészt nem jó, mert valszeg az árban keményen benne van, másrészt jó, mert lesz pár csatos üvegem

-
ittam hétvégén Tuborgot, még mindíg nagyon fincsi

-
tényleg jó az oldal elég színvonalas
ez a whiskey-malátás sör milyen? majd írj róla picit légyszi nagyon érdekelne. mi a neve?Nekem a hétvégén egy egy üveg Duvel és Kwak volt. A Kwak nekem annyira nem jött be bár nem rossz sör tényleg de a Duvel szerintem sokkal jobb sör. Nekem nagyon izlett. Karaj sör!

-
L.T.
tag
megvolt egy Duvel. Király volt

-
divot
veterán
Bementem máma egy Meccs szupermarketbe, és egészen izgalmas dolgokba futottam bele.
Leffe Radieuse és Leffe Triple - mindkettő 8,2% alkohollal, illetve whiskey-malátás sör, 6,2-es alkoholtartalommal.
Már alig várom, hogy behűljenek.
Ja, és nézzétek meg a Leffe.com-ot, elképesztően hangulatos oldal.

-
stangli
senior tag
ééés mit találtam? egy szavazást ami a sörről szól
kiváncsi vagyok melyik lesz a nyerő sör
-
L.T.
tag
Lehet nézegetni sétálgatós sétálgatós meg bulizós embereket Münchenben az Okberfesten online

-
padee
tag
Én most nagyon birnék ''vedelni''. Vagy ha lenne valami jo kis belga söröm akko elkortyolgatnám.
-
Thrawn
félisten
Vettem ma egy szűretlen LöwenWeisse-t. Finom volt

-
ngabor2
nagyúr
most, hogy vége a kánikulának, valahogy a sörözés is elmarad. van, hogy hetekig nem is iszok, és nem hiányzik. legalább tudom, hogy nem tartok az alkoholizmus felé
néha (heti 1-2 alkalommal) egy kis ágyaspálinka azért bekóstolódik, vagy ha van társaság, akkor ''természetesen'' a sör is fogy, most pénteken pl. másfél tálca kozel.
ha meg jön a hideg, jönnek a jó testes téli sörök: dreher bak, leffe, barna floreffe, nomeg a mindig jó búzasörök. -
padee
tag
Sírva fakadok, nem birok venni egy nyavajás belga sört a stellan kivül mert sehol a környéken nincs.
Ma. steffl -
Próbálta innen már valaki a vörös vagy a fehér Chimay-t? Mert ha véletlenül igen akkor írhatna róla pár sorocskát hogy milyenek!

Jelentem nálunk Leffe hegyek vannak mindenhol! Barna és világos is van dögivel csak inni kell! Vagyis elötte megvenni dehát az mellékes!
-
padee
tag
Befonom a maradék hajam augusztus eleje ota nem lehet Leffe-t kapni az ajkai tescoban,így mindig veszprémből kell beszerezni. Ma szalon és soproni csúszik.Hétköznapokon visszavettem, eléggé durva volt nyáron a folyamatos 4-5 sör/nap. néha több is; most napi 1, max 2.
[Szerkesztve] -
Tegnap este egy csapol sopronival kezdtem de tudtam hogy a hütőben mát bennt figyel egy barna Leffe és egy Paulaner. A Leffét mindigis szerettem egész jó sörnek tartom most is jó volt. Paulanert még nem ittam de megérte megvenni nagyon finom szvsz.. Igazán jó ize van legközelebb is fogok venni.

-
Palkó
tag
A favoritok: Radeberger, Wernesgrüner, Heineken....
Ennek ellenére, most befigyelt kettő ''undorító'' Holsten. Pfh....de szarul esett
-
divot
veterán
Néhány üveg Edelweis-el jutalmaztam ma este magam.
-
Kriza
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére

A legtökéletesebben igazad van!
Nekem is a dobogó két legfelső fokán a Pilsner Urquell és a Staropramen áll.
Ha magyar sört kell választani, akkor talán az Arany Ászok, de az is csak nagyduzzogva, mert a nyomába sem ér a fenti kettőnek. (nem is nagyon van jó magyar sör sajnos) -
-
Én egy Saint-Omer nevezetű sörből ittam meg kettőt most épp az elöbb. Kis 2,5 decis palackokban árulkodják nemis annyira rossz. Nem mondanám hogy szupersör de meg lehet inni. Legelébb egy langyos példányt kaptam fel az egyik jóbarátomnál az asztalról. Aztán kaptam egyet hütöből is. Érezhető a külömbség a meleg és a hideg sör között! Remek teszt volt bár inkább két hideg kellett volna!

-
divot
veterán
Kihasználva az esztendő utolsó ''nyári'' napját vettem estére egy üveg Staroprament, aztán másodiknak egy üveg Paulanert fogok elfogyasztani, végül egy barna, szüretlen Erdengerrel zárom az idényt.
-
Tomics
addikt
Gosser, Heineken, Soproni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nos a csapolt Sopronik között becsúszott egy üveg Guinness.. Szeretem ezt a sört jó az ize bár kicsit erős de az utóíze nekem nagyon bejön. Évekkel ezelött ittam utoljára most megérte újra megkóstolni..Aztán lefolytottam egy üveg borsodival.

-
ilyen sörből se iszunk egyhamar
[link] -
padee
tag
Amstel, Stella, Löwenweisse. Akartam venni Duvelt és Kwakkot, de gyalog voltam veszprémbe és nem nagy kedvem volt kigyalogolni az intersparba.
-
L.T.
tag
-
bocX
tag
ma este BECK'S without helium
...sajnos, pedig kipróbálnám 
na mind1, ez most jól esik, egész napos kertészkedés után
-
L.T.
tag
Belga sörnapokat tartottam. Ittam Duvel-t, Kwak-ot meg Chimay-t. Ebből a Duvel ízlett a legjobban a másik kettő nem igazán. Edzeni kell mert megyek Oktoberfestre
[link]. Nem is rossz belga sörrel gyakorolni a németre... 
-
padee
tag
Tessék kérem sörözni. Én ma barna szalonnal indítottam.
-
padee
tag
Tuborg Gold, Edelweiss.
Kar h igy lehult az idő, szivesen sörözgettem volna még jo kis tikkaszto melegben. -
L.T.
tag
Jelenleg, hül egy Duvel

-
No mi történt senki nem sörözik manapság? Vagy mindenki másnapos?

Elkezdödött az egyetem szóval visszatértünk a jó öreg csapol sopronihoz. 250Ft egy korsóval szerintem egészen jó sör. Az ilyen ''egyszerübb'' sörök közül ez izlik talán a legjobban. Nem lehet mindig Chimayt inni.
-
-
-
Drizzt
nagyúr
Bakker, etgnap kifogtam szórakozóhelyen egy romlott Kozelt. Azért írom be ide, mert aznap este tesóm is kifogott kettőt, illetve korábban ismerősöm mondta, hogy ők is kifogtak 3 rosszat. Pedig a dátum 2008-as volt, igaz szó nélkül kicserélték, de én egy ideig ezután a Kozelt bojkottálom.

-
padee
tag
Tegnap ittam egy Kwakot és egy Duvelt. Le a kalappal elöttük, ezek aztán A! SÖRök.
Úgy 2 óra alatt fogyasztottam el a kettőt, de ilyen élményben még nem volt részem.
Nem is találok szavakat... amúgy úgy fejbevágtak, hogy még reggel is kovályogtam.
Azt hittem Ipari sörfogyasztó révén jobban birom a terhelést. Aki nem tette eddig, kóstolja meg! -
Dilikutya
félisten
Nemrég ittam először Kőbambit, és kellemesen meglepett. De nem ő volt az egyetlen. A múlt héten Hunyadi Mátyással kínáltak meg. Elsőre féltem tőle, de illetlenség lett volna visszautasítani, meg menőzni, hogy csapolt Edelweiss-t iszom... nem is rossz sör, kicsit a Borsodira hajazó, kesernyés, hűtve jólesik, akárcsak az Adambrau, ami az árához képest szintén a jobbak közé tartozik.
-
escie
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
ez csak azert erdekes, mert szinte mindennek van ilyen neve.
a legjobb, ha az ember szerez egy ilyen listát, a E nevek feloldasarol, es tudja mit eszik/iszik.
azert a c vitamintol nem mindig kell felni.
egyebkent egyet ertunk, csak semmi felesleges adalek. az a masik, hogy feleslegesen tartani sem kell az E betuktol, nem eleve rosszat jelentenek, de jórészüket valoban erdemes kerulni.
a neten talaltam regebben egy listat, ami szepen leirta, mi micsoda, mit kerulj, mi nem gaz. -
Móci
addikt
Igen, az adalékanyagok az e vitaminok az én szótáramban. Elnézést.

-
-
-
Kicker
őstag
A Kaiser sörre kaptam rá mostanság, és ha másfél óra alatt megiszok hármat, akkor már eléggé fejbe is vág, két órára kiüt...

-
escie
őstag
Bakot azt csapolnak a kedvenc kocsmámban, tényleg remek, bár összehasonlítási alapom nem sok van.
az a jó benne, hogy egy korsó belőle felér egy kiadós vacsorával és hozzá két korsó sörrel.
iszonyat tömény, nehéz ital. nagyon finom.
üssetek, mostanában egyik kedvencem a Kőbambi. bestbuy, és el lehet felejteni a berögződött lenézést iránta, kiváló, friss, szomjoltó nedű.
nem mondom, biztos vannak nála jobbak, de szerintem nagyot fejlődhetett azóta, mióta apáink hozzátársították, hogy bizony rossz sör.
imádom, hogy nem értek a sörökhöz, ezért azt ihatom, ami nekem tetszik.
[Szerkesztve] -
Móci
addikt
Rengeteg sörben van már E vitamin... azokat hanyagolom is. Sok trágyalé...

Még a Stellában is akad, a barna Szalon sem mentes tőle, és még sok tartalmaz ilyen vackokat, pl. a Borostyán.Felháborító.
Nemrég egy üveg Van Dieu-t ittam, történetesen a barnát. Kicsit édeskés, de jó sör szerintem. Csak drága.[link]
Balatonparton rákaptam egy csapolt barna Kaiserre. Tömény pisa. Vagy felvizezték nagyon a szokásos mértékeken kívül, vagy magában ennyire tré a sör.
A barna, üveges Budweiser sem volt különleges darab. Egyszerű, jól csúszó, tucatsör. Nem úgy, mint a Dreher Bak... örök kedvenc, pláne csapolva! Perfekt. -
megittam az este 3 borsodit, olyan fejfájásra ébredtem ma reggel, hogy még most is fáj
ilyet se iszom többet, lassan vezetnem kell egy listát a fejfájós sörökről, vagy csak én vagyok nyalóka?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyszer nyugodtan ki lehet prószálni sztem. Nekem bejött kicsit talán még jobban mint a Kwak. A Chimaynál nem jobb mondjuk szvsz. 
Nem gond a pesten dolgozó/tanuló ismerősöket már ráállítottam a témára szóval elvileg köv hétvégére lesznek finom söröcskéim
Reál hiper egyébként merre van még Pesten?

)