Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe69
senior tag
holnaptol a tescoban 2db 1L-es kiszerelesu Soproni 260 penz

-
ngabor2
nagyúr
32 emberke volt a táborban, ebből kb. 10 nem alkoholizált. mégse akart elfogyni 15 tálca sör 5 nap alatt... volt, akin nem múlt, de azért nem gondoltam volna, hogy ilyen melegben senki nem akarja hűteni magát... a végére már csak egy tálca dreher maradt, ezt Oly próbálja rásózni jelenleg a népre. ha nem megy, kénytelen leszek szép lassan megiszogatni, pedig nem tartozik a kedvenceim közé.
-
-
padee
tag
OeTTINGER Búza, becks es van meg egy szalon barna.
ahogy latom nem igazan soroztok... : (
rajottem, hogy jobb nem betarazni sorbol, mert akkor nagyon hamar elfogy. -
Blaise
veterán
A mai menü: Heineken, Edelweiss Szűretlen, Amstel Pulse, valamint American Bud volt

-
hm ezek közül csak Rocky cellart ittam amikor nagy Rocky lázban égtünk az új rész miatt. Akkor nme tűnt olyan rossznak. Lehet hogy annak még nem járt le a szavatossága akkor. Mondjuk tényleg igaz hogy nem jó sör de iható szerintem ha nagyon muszáj. Meghát: Rocky! Rocky! Rocky!

-
padee
tag
Mai menü:
0.02L Sárgabarack házipálinka.
0.5L Löwenweiise
0.5L Staropramen
jelenleg a 2.nál tartok. értelmes gondolataim már nincsenek.
Tervezem egyik hétvégén felutazni pestre, és egy délutánt eltölteni egy belga sörözőbe.
Van még valakinek kedve jönni? -
-
-
-
Üdv!
Nem tudja vki hogy lehet e valahol MO-n 7,5 decis Chimay Bleu-t kapni? Nagyon tetszik az üvege és szeretnék egyet itthonra. Persze a tartalmát sem önteném ki.
-
-
válasz
ngabor2
üzenetére
240-ér láttam az Interspárba, egyből eszembejutottál, de legközelebb arramegyek, veszek belőle vagy kettőt kóstolónak
. Egyébként most a kamionos szomszédom a beszállítóm, olyan 8-9 euróért hozott 1 láda kisüveges sört, de olyan neve volt hogy a végére elfelejtettem, no majd a következő transzport hétvégén, akkor megmondom melyik, mert egyszerűen isteni 
-
Blaise
veterán
Az elmúlt hetekben láttam a tescoban és az Intersparban is az alkholmentes sörök között egy újfajta italt...az van ráírva, h ''maláta ital''

A márkájára nem emlékszem, 0,33-as fémdobozban van és kb ~150ft az ára. ivott már ilyet valaki ?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
RexpecT
üzenetére
elolvastam az olvasnivalót... egy ponttal nagyon nem értek egyet. az amstel bock minden, csak nem édes. az keserű, és nem jó (no jó, nekem nagyon nem ízlik). ami édes, de jól áll neki, az a dreher bak. bár az inkább téli sör. nyáron túl testes. ilyenkor a világos sörök jobban esnek.
most írjuk összefele, hogy kinek milyen sör kell a táborban. egyeseket visszariasz a 200Ft fölötti ára a Millernek... de akik értenek hozzá, azok 12 üveggel rögtön bevállalnak
-
RexpecT
addikt
Borostyán
.Közben pedig egy kis olvasnivaló: [link]. -
stangli
senior tag
e hőségben, Beck's az igazi

-
ngabor2
nagyúr
vettem 2 csatosüveges ilzet. régebben már ittam, az üveg miatt is megéri. bár 96ft-os betétdíjjal...
-
sanyixXx
senior tag
-
válasz
sanyixXx
üzenetére
hm a mézsörre kiváncsi lennék olyat még asszem nem ittam.
valami márka ami viszonlyag jó és MO.-n lehet kapni?
huha alig várom már a holnapot. ugyan fát hasogatni megyek de kapok érte fimon Chimay sört. mit nekem az a pár köbméter fa ha ilyen sört kortyolhatok közben?
bár remélem nme leszi lyen mocsok meleg mert ha igen akkor asszem csak az árnyékból figyelem a munkálatokat 
-
Kicker
őstag
tegnap lehúztam 3 üveg kaisert Die Hard 4 közben, és utána ''elájultam''.. délután fél kettőkor néztem/ittam a hűs garázsban... film végére totál bekészültem... fél nyolckor keltem fel, úsztam egyet a balcsiban, utána ittam még egy üveggel... ezt a meleget nem tudom elképzelni sör nélkül... van egy nagyon szép korsóm, Londonból nyúltam egy kocsmából... hát példát vehetünk róla... /mást nem árulok el, majd ha meg van a kép/
belinkelem majd, ha otthon leszek. -
Dilikutya
félisten
Tegnap véradáson adtak kőbambit... egye fene, úgysem ittam még olyat, szégyenkezve bevallom
. Este elpusztítom. -
sanyixXx
senior tag
zipfer märzent ittam az imént. anyám hozta németo.-ból. nagyon jól hűt és a sanyi fél minőségtesztet is 5-össel zárta

![[kép] [kép]](http://www.kbsinstitute.org/images/pullo/thumb/704.jpg)
illetve hozott egy mézsört is:
hochland honigbier a becsületes neve. nekem túl édes volt, inkább üdcsi
az észt mézsör jobban ízlett 
-
ngabor2
nagyúr
soproni 1895, Paulaner búza, löwenweiss. szép trió. még min. 1 óráig nem merek lefeküdni

-
padee
tag
eddig 3 csapolt soproni.. a folytatást még nemtom
-
ngabor2
nagyúr
én tegnap a löwenbräu 2 remekét fogyasztottam: egy lagert és egy löwenweisse-t. mint mindig, most is finom volt.
-
padee
tag
Elég durva volt ma is és tegnap is az idő. Egész nap el bírtam volna sörözni.
Na de munkaidőben nem lehet. (Kivéve néha péntekenként vagy ha a főnöknek is sörözhetnékje van)
Mai menü: Borsodi, Budweiser 1795, ezek má elfogytak, van még egy Löwenweisse és egy Leffe. -
divot
veterán
A nagy melegre való tekintettel leereszkedtem a nép sörök világába, és vettem egy Sopronit, egy Borsodit meg egy Stefflt.

-
-
-
divot
veterán
Hát, basszus, rohadt nehéz lesz nem rászokni erre a piszok drága sörre.

-
Móci
addikt
Huhh ez a Chimay nagyon is felkeltette az érdeklődésemet, a barna sörök nagy kedvenceim.

Otthon most barna Szalon van a hűtőben, ami elég jó, de most vágyok egy ilyenre, nagyon felcsigázott.
Melyik áruházláncban lehet ezt kapni? Sparban nem láttam, hozzánk közel meg nincs sok nagy multi.
[Szerkesztve] -
joe69
senior tag
amstel pulse uditoen hat melegebb idoben, 160ft-ot meger boven
-
-
akkor iszom egy Duvelt is bár nekem a Chimay nagyon izlett. Talán a legjobb amit valaha ittam. Chimaynál kicsit rosszabb ízre számítottam nem gondoltam róla hogy ennyire jó lesz. Azt hittem hogy sokkal keserűbb sör.

-
-
ngabor2
nagyúr
érdekes, hogy 2 különböző sört ha iszik az ember, új ízek is előjönnek. pl. most rontottam el egy edelweiss-es üveget (kifogyott a tartalma), most iszok egy budweisert, és kellemes gyümölcsös-likőrös ízek jönnek elő. nem direktbe, de egyértelműen a sörből. olyan, mint teánál a gyümölcsös rooibosh esete, önmagában egyiknek sincs jellemző, erős íze, együtt viszont kihozzák egymásból a maximumot. érdemes játszani velük.
-
hát ja tényleg nam olcsó sörök ezek. a Duvelt még asszem kipróbálom de aztán ennyi mert ugysem bírná a pénztárcám ez huzamosabb ideig. No és persze ha már ott vagyok leakasztok a polcról egy Chimay-t is

Aztán visszatérek a Beck's-hez meg az Edelweis-hez azok azért olcsóbbak.
-
-
Zewa
senior tag
válasz
Janoska26
üzenetére
Konkluzió: Ne 3-4dobozt igyál hanem 6-7korsot és nem lesz semmi bajod!
Mikor hazamész akkor igyál annyi vizet amennyit tutsz és feküdj le aludni
Nekem ez frankon bevált! Ha nagyon sulyos a helzet köss be infuziot.. 2db elég és nem leszel másnapos.
Hidd el ez tutti sajnos egyszerkiprobáltam!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én a Pilsen Urquell-re esküszöm! A fa hordokban érlelés azért érezhető! Az ára sem olyan vészes olyan 170-200magyar Forint+üv.
Proba csresznye!
-
Hogy bírjátok a Becks-et, én imádom, de úgy fáj tőle a fejem, mint az állat, és már mástól is hallottam ugyanezt

-
divot
veterán
650 forint a Chimay...
De, ezt írja róla a sörlap:
Chimay Bleau
9% trappista ale
Abbay Notre Dame de Scourmont Sörfőzde (1862) Forges de Chimay, Hainaut
A kékkupakos Chimay úgy emelkedik ki a többi trappista sör közül, mint az apát a kolostor többi szeretese közül. Krémes tömött habja hosszú életű. Fátyolosan sűrű, sötét borostyán szín alatt a méz édessége, és a pörkölt karamella jegyei elegyednek. Finom savasságához nagy komplexitás társul, levegőztetni kell, mint a jó borokat. 10-15 perc múlva előcsalogathatjuk a kakós, mézes konyakmeggyes ízvilágot. Kiemelkedően elegáns sör.
Ár: 0,33 l 890 Ft
Már levegőztetem.
-
divot
veterán
Most a bebarnulás jegyében egy Leffe, aztán, amire a leginkább kíváncsi vagyok:
![[kép] [kép]](http://www.thebeerclub.com.sg/images/ChimayB.gif)
-
stangli
senior tag
Én Amstelre adtam ma a voksom... de még jönni fog egy Bivaly is

-
divot
veterán
A negyedik barna Leffe-t iszom. Hát, meg tudnám szokni ezt az állapotot.

Holnap meg elnézek az Intersparba, mert mindenféle rikta apátsági serekből van akció. -
PazsitZ
addikt
Csaba nap alkalmából vettem havernak meg magamnak Coronita sört. Régen ittam már, pedig bejön, csak viszonylag drága. De most akciózták. Már a hűtőben hűl. Nemsokára megyek és betankoljuk

-
macipajti
tag
Zipferrol mi a velenyenyeket?
En a heineken utalom egy lom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

volt a bárth sör anno, de az megszűnt szvsz,mert a honlap sem megy és az érdi cba, ahol forgalmazták már vagy 2 éve nem kapott belőle.

![[kép] [kép]](http://www.requiebros.com/Photos/chimay_chalice1a.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.beartownbrewery.co.uk/art/photos/Kwak.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.globalbeer.com/Merchant2/graphics/Greetingcards/big/Duvel.jpg)