- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dilikutya
félisten
Félbarna? Hogyne lehetne. Van nagyon finom félbarna sörünk: a Borostyán. Wan2-n ezt ittam volna végig, ha első nap el nem fogyott volna. A Borsodi főzi, szerintem az egyik legjobb (ha nem a legjobb eredeti magyar sör).
Más: szomorú látványnak voltam szemtanúja. Szolnokon a repülőtér utáni kanyarban egy rakományni Gössert láttam az út szélére borulva, pár méterrel arréb pedig a megroggyant platójú kamiont. Iszonyú volt nézni is, ahogy a sok nemes folyékony kenyér kárba veszett.
[Szerkesztve] -
NoLF
veterán
akkor valami baj lehet a szervezeteddel, vagy a helyekkel ahol ittál, hisz' a csapolt sör sokkal frissebb, jobb neki hogy hordóban van, sokkal karakteresebb és élvezhetőbb íze van mint az üveges/dobozosnak...
én pl a stellát szeretem a legjobban csapolva, hihetetlen tud lenni -
Lortech
addikt
Az óbudai Nagyszombat utcai BMF épület/Arpád gimi mellett van egy Honi üzlet, ott volt valami házi főzésű, műanyag dobozos okosság, olcsó is volt, és nagyon ízlett. Ja és literes volt, műanyag flakonban.
Állandóan azon éltem.
Egyetértek, hogy két ugyanolyan sör sem feltétlenül ugyanolyan, pl a legutóbbi barna Staropramen kifejezetten kv-s kesernyés volt, az azelőtti sokkal kevésbé, az inkább karamellesebb. És nem csak az én véleményem/szájízem szerint, mert mindkétszer ugyanazzal a társasággal fogyasztottam.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest