- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Hali!
Én Hoeggaardent a Tecsóban vettemA belga sörök közül közepes árfekvésű. Elég érdekes íze van, nekem kevésbé jött be...de hát ízlések és pofonok. Nem mondom hogy rossz, ihatatlan, stb, csak nekem furcsa. Sokkal inkább a Duvel, azt már nemrégóta lehet kis hazánkban is kapni végre
Én 2004 óta vadászok rá, de belga sörözőkön kívül sehol nem láttam-ott viszont aranyáron adták. Bár boltban sincs éppen padlón az ára, de ünnepi sörként elmegy
Jut eszembe: emlékeim szerint a Meccsben többféle Hoeggaarden is van...
[Szerkesztve] -
-
divot
veterán
650 forint a Chimay...
De, ezt írja róla a sörlap:
Chimay Bleau
9% trappista ale
Abbay Notre Dame de Scourmont Sörfőzde (1862) Forges de Chimay, Hainaut
A kékkupakos Chimay úgy emelkedik ki a többi trappista sör közül, mint az apát a kolostor többi szeretese közül. Krémes tömött habja hosszú életű. Fátyolosan sűrű, sötét borostyán szín alatt a méz édessége, és a pörkölt karamella jegyei elegyednek. Finom savasságához nagy komplexitás társul, levegőztetni kell, mint a jó borokat. 10-15 perc múlva előcsalogathatjuk a kakós, mézes konyakmeggyes ízvilágot. Kiemelkedően elegáns sör.
Ár: 0,33 l 890 Ft
Már levegőztetem. -
ngabor2
nagyúr
bizonyára tudod, és még nagyon sokan tudják, de lehet, hogy van, aki nem... minden söröshordóhoz saját csapoló kell. ezt a sörgyárak dolgozták ki egymás ellen. tehát egy borsodis csapolóval nem tudsz pl. egy soproni ászok hordót megcsapolni. legalábbis legutóbb még így volt.
-
Dilikutya
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest