Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Csakajóban 700/900 0,25/0,33
-
juliabrilke
veterán
Most nézem, hogy Fehérváron van Liquid Cocaine csapon, ideje kipróbálni.
Árban milyen összegre lehet számítani kb. ennél a sörnél? -
Jhonny06
veterán
válasz
realmadrid92
üzenetére
Az Omnipollo Noa az egyik legjobb ár/érték arányú sör jelenleg. A Beerlovers-ben múltkor még láttam Mikkeller Beer Geek Vanilla Shake-et, ez szintén ilyen. Általában van De Molen Rasputin is, ez még a Noa-nál is olcsóbb és szintén brutálisan jó, első körben ezek jutottak eszembe. Noa és Rasputin a Beerside-on is van.
Ha Beerside-ról rendelsz, akkor még ezeket érdemes megnézni:
-
Luser2000
addikt
(Brit tudósok)
-
looser
addikt
Tegnap megkóstoltam a folyékony kokaint és szuper volt. Nem érződött a magas alkohol, jobban elbújt valahogy, mint a HC ipánál. A Hopaholicban meg csapon volt az új smoked Grabanc, de olyan semmilyen volt, ráadásul kis savnya is belecsúszott. Mondjuk Schlenkerla Doppelbock után nem biztos, hogy érezni a füstölt ízt bármi másban :-)
-
szilva01
őstag
Na, eleg sok ido utan, de azert irok valamit. A jam72 annyira nem jott be. A liquid cocain viszont igen. Lehet a jam72 tul hideg volt, ha lesz alkalmam kiprobalom meg egyszer. A liquid cocaine viszont nagyon tetszett, nem volt alkohol ize. A keseru mez is sokkal jobb volt mint az aszok, bar a keseruseget en csak az utolso par kortyon ereztem, amikor mar ~20 perce allt a 35 fokban. Tihanyban ittam meg egy Illuminatort a Kapucinus sorfozdetol, az is jo volt, a cimkeje meg baromi jol nez ki.
Viszont a sor-cider hibrid az kegyetlen volt. Harom kortyot ittam, mindtol kirazott a hideg.
Az illuminatorhoz ettem egy Husom markaju beef jerkey-t, az is jo volt, es nem is huztak le vele, a gyarto honlapjarol dragabban lehet rendelni. Nekem bejottek a "draga" sorok, ha lesz ra lehetosegem folytatom a kostolgatast.Arra meg, hogy kezdo vagyok: hozzaertesben meg az sem, de majd lefotozom a sorosuveg gyujtemenyem, szerintem van mar 30-40 uveg, es nem Kobanyai a 70%-a.

-
Szeptember 7-10.ig ismételten Kraft Sörfesztivál
a food truckok többes számából kicsit félve, hogy egyre felkapottabb lesz, plusz meg még reklámozom itt is meg ott is, aztán meg csak jönnek meg jönnek a népek.. ehh, mindegy
..
jertek, sok jó ember kis helyen is 
-
Dilikutya
félisten
válasz
perempe
üzenetére
A többi IPA jobb. Ez 200-240 Ft, a többi 600+. Csodák nincsenek. Illetve mégis, mert eleve nagyon kevés a magyar nagyüzemi sör, ami jó, nincs benne kukorica, és még ízben is valami újat hoz a honi nagyüzemi választékban. Vagyis nem teljesen újat, mert a Dreher is próbálkozik a jobban komlózott sörökkel, csak ők az alaplágerüket komlózzák, a Soproni pedig egy kukoricamentes verziót, ráadásul felsőerjesztik - bár ez nem annyira jön ki az ízén.
-
Dorian
félisten
válasz
perempe
üzenetére
Pedig a Soproni IPA áráért elég jó. Persze igen, a többi IPA sokkal jobb, csak persze sokkal drágább is.
Pilsner típusú sörből nagy meglepetés a Berliner Kindl. Neve alapján valami olcsószar bármilyenbrau kategóriába tenném, közben meg talán a legjobb pilsner. Madarasteszkóban 400 körül van, de többször akciózzák 200-ra, annyiért verhetetlen sztem. -
jsk
senior tag
Kellemes kis meglepetés ért Balatonlellén tegnap. Elmentünk a családdal vacsorázni a RockBurgerbe, ahol végre rendes sört ihattam (Horizont IPA). Viszont a hűtőben megláttam egy üveg Liquid Cocainet. Sajnos kiderült, hogy az a tulaj sajátja, csak épp hűti. De írtó rendes volt, és hozott nekem a saját készletéből :-)
-
Dilikutya
félisten
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Foshányás. Iszonyat szar sör, én is kinevezhetném a kedvenc Borsodimnak, mert a többi is szar, ami Borsodi márkájú. Sőt, az is, amit egyszerűen csak Bőcsön főznek, mint a Staropramen.
-
LyonnaisFan1
őstag
Uraim (és hölgyek)
Kövezzetek meg, vagy törjetek kerékbe, de nekem nagyon adja a borsodi tüzes

Ez lett az új kedvenc borsodim.
-
realmadrid92
tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
köszi,
Remélem hamarosan sikerül beszereznem, kb már csak ez hiányzik belga abt/quadrupel vonalon, ahogy néztem ratebeeren a top50-es lista elejét, a Rochefort10, St. Bernardus Abt 12, Struise Pannepøt, La Trappe Quadrupel mind nagy kedvencek, és ezek könnyen elérhetőek viszonylag jó áron itthon a westihez képest, én is ettől tartok amúgy, hogy nagyobb a hype körülötte és ár/érték arányban nem ér annyit.
Ha megkérdezhetem a szubjektív listádat, mik azok a sörök más vonalon (stout/ipa stb) amik legalább ekkora élményt adnak mint a fent említettek, és könnyen beszerezhetőek a korábban említett Csakajósör/Beerside/Beerlovers vonalon?
Ahogy olvastam az Omnipollo Noa körül legalább akkora a hype
az pl jobban megéri ár/érték? -
Luser2000
addikt
válasz
realmadrid92
üzenetére
Legutóbb februárban vettem.
Előző nap néztem, volt weben. Másnap oda mentem, azt mondták elfogyot. Majd mikor lelkileg megsemmisültem, akkor egy hátsó traktus polcán találtak még egy csomót. Hármat hoztam haza.
--
Még kiszálazom majd pontosan az információt, de úgy tűnik, hogy a BL-t (is) működtető sztrák nagyker egyik igazgatója magyar.

-
Jhonny06
veterán
válasz
jookomak
üzenetére
Anno én is annyiért vettem..
Amúgy átváltva most se sokkal olcsóbb, a legtöbb helyen 3500-4000 körül van. Bánom, hogy kicsit kezdőként kóstoltam, azóta jóval durvább sörök is megfordultak nálam, egyszer kipróbálom újra mindenképp. Az biztos, hogy hasonló áron sokkal jobb söröket lehet kapni, legalább az én ízlésem szerint. -
Jhonny06
veterán
válasz
realmadrid92
üzenetére
Régen az volt, hogy csak akkor főzték a szerzetesek, amikor bevételre volt szükségük és alig lehetett kapni, de az utóbbi 1-2 évben sokkal inkább elérhetővé vált.
Én február - április között többször is voltam a BeerLovers-ben és mindig volt Westvleteren, már messze nem olyan nehéz beszerezni, mint anno. Illetve a legtöbb webshopból még most is hamar elfogy, innen valahogy kevésbé, gondolom nem ismerik az emberek annyira. De természetesen az apátságban főzik, nem más verzió.
-
realmadrid92
tag
A sokat emlegetett bécsi beerlovers-nél vásárolt már vki 12-es westvleterent? Előre meg kell rendelni, vagy ha azt írja, mint jelenleg is, hogy készleten akkor elérhető a boltban is?
Illetve régebben ezt a sört kereskedelmi forgalomban tudtommal nem lehetett kapni, ez azóta változott? Úgy értem lehetséges, hogy ez nem pont ugyanaz, amit az apátságnál lehet kapni helyben?
-
divot
veterán
Szóval három, úgynevezett IPA-t vettem a Tescoban:
Óvatos duhaj - 209 forint
Tesco Ipa - 299 forint
Flying Rabbit - 549 forintAzt kell mondanom, hogy ennyiért mindhárom sör a helyén van. Kár, hogy ezek akciós árak.
-
Luser2000
addikt
Már megint kezdik a picsogást vagy mi?
nem értem, hogy három héttel ezelőtt már írt a zIndex erről, most megint előjött:
A Csíki Sör tulaja szerint a nagy sörcégek árháborút indítottak ellenük -
jsk
senior tag
Jött egy kis szállítmányom (kár, hogy nyaralni megyek, így csak 21-én tudom átvenni a pakkot
):Cloudwater Spring Summer 2017 Session IPA Citra Ekuanot

-
divot
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
469-ért a 6%-os IPA szerintem teljesen kóser, mert amúgy meg kezdenek nagyon elszállt árak lenni, ahogy az minden gasztroforradalom idején lenni szokott.
-
divot
veterán
Aldiban 349 forint a Maltman, mivel ez kisüveg, így olyan, mint ha 469-ért vennéd a 0,33-ast.
IPA-t és APA-t vettem, utóbbiért még visszamegyek, mert az jobban ízlik ebben a remek időben.
-
ROBERTOH
őstag
Jövő hét pénteken:
De Molen Tap Takeover-- Sörök / Beers : --
1. Heaven & Hell - Stout - 11.9%
Imperial / Double with chocolate and coffee.2. Mill & Wherry - 13.8%
Stout - Russian Imperial with rowanberry
(Special collab with Piwoteka from Poland!)3. Bloed, Zweet & Tranen - 8.2%
Smoked Beer - Smoke, chocolate, roasted malts.4. Tsarina Esra - 10.1%
Porter - Imperial / Double with chocolate and liquorice.5. Frack & Frick - 10.6%
Stout - Imperial / Double with chocolate and caramel.
(Special collab with Brouwerij Kees from Netherlands)6. Mout & Mocca - 10%
Stout - Russian Imperial with strong coffee and chocolate.7. Bommen & Granaten - 11.9%
Barleywine wtih ripe fruits, cake.8. Vuur & Vlam - 6.2%
American IPA with citrus and floral.9. Hop & Liefde - 4.8%
American Pale Ale with Citrus, grassy and floral.10. Hel & Verdoemenis - 10%
Stout - Russian Imperial with chocolate and coffee.11. Hamer & Sikkel - 5.2%
English Porter with chocolate, coffee and oak.12. Rasputin - 10.4%
Stout - Russian Imperial with lots of chocolate and coffee notes accompanied by plums.13. Amarillo - 9.3%
IPA - Imperial / Double with citrus aroma and flavour.14. Stad & Land - 5.2%
Red Ale with caramel and some red fruits.15. Heksen & Trollen - 6.1%
Saison / Farmhouse Ale with lots of citrus in the taste, but with a bitter finish.16. Op & Top - 4.5%
English Bitter - Very easy going, refreshing, hoppy and thirst quenching -
jookomak
őstag
-És te meg a pasid próbáltátok már a másik lyukat?
-Hülye vagy? Attól teherbe lehet esni! -
looser
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Ő csak javasolja, hogy ha unod a bejáratott dolgokat, akkor próbálkozz valami újjal :-)
-
Dilikutya
félisten
Dreher Mozaik Komlós kipróbálva: olyan, mint az Amerikai meg a két citrás közti Hidegkomlós. Van benne komló, de totál jellegtelen ez most. Tűző napra, Tisza partra a homokba elment.

-
kraftxld
félisten
válasz
Jhonny06
üzenetére
Hétvégén voltunk a Planet Sushi-ban a Allee-ben, nagyon jó hely, kérésre adnak kést-kanalat villát is ha a pálcika téma nem megy.
A minőséghez képest az árak se voltak veszélyesek szerintem, magyar viszonylatban hibátlan sushi hely, és 4 főre volt borravalóval, itallal együtt 30e, aztán dugig lettünk. Sört nem ittam, mert mindhárom japán sört kóstoltam már amit ott mérnek
A csapolt Dreher / Pilsner meg eléggé környezetidegen volt 
-
jookomak
őstag
válasz
Jhonny06
üzenetére
Nincs messze végül is a körúttól, de jó a kaja, kb Magyarország legismertebb kínai étterme: Wang mester
Bevallom ázsiaiban picit le vagyok maradva, pho-t tudok párat, meg echte japán (nem szusi) éttermet. Ami mellesleg 2 percre van a csakajósörtől.
Kaja után le lehet itatni Szent András könnyével.

Viszont ha nem ázsiai, javaslom a tapas éttermeket. Ki lehet kérni többféle kaját, és egymáséból csipegetni. -
Jhonny06
veterán
Kicsit off, de itt néha szó esik az éttermekről is és látom, hogy páran képben vagytok, szóval: tudtok ajánlani jó ázsiai éttermet a belvárosban (ahol nem pálcikával kell enni
)? Andrássy akár, vagy 4-6os vonala. Lehet drága is, de ne tűnjön annak, valami barátságos, nyugis helyet keresek (randi). -
jookomak
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
De, csak tudod van, amikor másra vágyom. Amúgy a tuskóban 6 font a 4x330as doboz. Általánan azt szoktam venni. A 3 fél literes pilsner 5,25 volt csomagban, alapból darabja 1,85. Néztem staroprament, helyi főzés. A többi világos láger meg említésre sem méltó, olyan szar az összes. Carlsberg, hejnekem, coors, harp, tennants, mind moslék. Guinness 1 font/0,44 liter doboz (ne kérdezd miért ekkora).
Apropó, mazda mx-5ben mennyire vagy otthon?
-
jookomak
őstag
Úgy voltam ma, hogy semmi extrára nem vágyom, csak egy kellemes, jó lagerre. Helyi tesco siralmas kínálatából kénytelen voltam elhozni 3 pilsner urquellt.
-
ROBERTOH
őstag
Volt szerencsém ma egy Leffe Brune Bruin-hoz:
kb 5cm-es enyhén barnásfehér, finom ízű, közepesen tartós hab. Színe hasonló, mint a kólának van. Ízre: kellemes ízű apátsági barna sör. Nem egy túlbonyolított Ízvilág, de teljesen finom!
-
jsk
senior tag
Mai termés: Silva Strong Dark Lager barna baksör
Tiszta vöröses-barnás szín. Nagy bézs hab, amely gyorsan eltűnik. Édeskés illat. Íze édes, malátás, barna kenyeres, némi alkohollal a háttérben. Enyhe keserű utóíz. Nem volt rossz.
Ajándékba kaptam. A Heineken Romania gyártja. Az üvegen található felirat szerint: Authentic Romanian Craft-Quality Beer

-
-
looser
addikt
Jhonny06: igazából a Kertészben is, ha betévedek, nem keresem már az új, soha nem látott ízeket, versenyre sem tudnék kelni veletek e téren, nem mintha ez fontos lenne, de néha jól jönne jobban ismerni a világ söreit. Szóval maradok inkább a Wienersnitzel + Zipfer kombónál, mivel más nagyiparit nem ismerek (Ottakinger esetleg?) a sógoroknál. Plusz a srácokat sem tudnám erre rávenni, akikkel megyek. Bár aztán ki tudja :-)
jookomak: minden nap :-)) Ismerős fotóin láttam a tányér méretű húst, rajta a körettel, hát az nagyon meggyőző volt :-)
Dorian: gondoltam rá, hogy talán versenyre kelnék a Teleki téri piac hátsó szegletében meghúzódó kis bolt fóliába csomagolt 100 forintos mignonjaival és Szarvasin lefőzött Bravos kávéval, hátha bejön Bécsben ez a kis költségvetésű kombó :-)
De más már megnyitotta, igaz, nem Bécsben :-)jsk: felírtam a nevet és címet, köszönöm a tippet!
-
jsk
senior tag
Kihasználva a kánikula mérséklődését ma felnyitottam az Omnipollo Hypnopompa rumos verzióját. Nem gyenge sör ez sem. Egyszerre hordozza egy jó stout és egy jó rum ízjegyeit. Még kapható a Beerside-on.
-
jookomak
őstag
Ha én mennék, ki nem hagynám. Közhelyes, de akkor is. Hol egyen az ember bécsi szeletet, ha nem az otthonában?
Tegyük hozzá itthon sem rossz, főleg amit Bíró Lajos csinál a Buja disznókban. -
looser
addikt
Srácok, szeptemberben megyünk kollégákkal pár napra Bécsbe, milyen sörözőket ajánlotok? Elsősorban klasszikus német-osztrák sörvonal érdekelne.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Dorian
üzenetére
Ittam már korábban is keserű kávés sört: Black Mamma, de az nem volt vacak, csak keserű. De ez tényleg áztatott kávézacc ízű, sörre nem is emlékeztető dolog volt
De tény, hogy nekem az édesebb sörök jönnek be leginkább 
-
Dorian
félisten
válasz
ROBERTOH
üzenetére
Midnight Express egyik kedvencem, kellemes pörköltes-kávés. Nem ittál még igazán keserű sört
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár nekem ízlenek a keserűbbek. Korábban a Hopaholocban ittam vmi saját főzésüket, amit a csapos csak félve ajánlott, merthogy "úgy szétkomlózott, h letépi az arcod" Szerintem nagyon finom volt. -
ROBERTOH
őstag
válasz
ROBERTOH
üzenetére
Akkor amit megígértem, jönnek a véleményeim

Primátor Premium Lager 12°:
1-2 centis koszos fehér, nem túl tartós hab. Világos sárga szín. Ízre: semmi különleges; persze nem rossz, de amikor kóstoltam, nem volt rám túl nagy hatással
Lehet hogy végig kéne kóstolni az összeset, hogy felismerjem a különbséget köztük.Budweiser Budvar B: Dark:
nagy és tartós hab (előbbi annak is köszönhető, hogy dobozból lett kiöntve). Színe mint a Jägernek. Illata: enyhén érezhető "barna sör" illat. Ízre: teljesen jó barna sör; talán csak a szénsavasságba tudnék belekötni: kicsit sok.Mad Scientist Monkey Temple:
színre a menzai teára emlékeztet. Óvatosan szabad csak kiönteni, mert brutálisan szénsavas: hatalmas koszosfehér, nem túl tartós habja volt. Illata nem túl markáns. Ízre pont olyan, mint amit el lehet képzelni, hogy milyen lehet egy vaníliás búza sör.
Érdekes, de szerintem maradok a hagyományos búzánál (vagy még várok a csodára
).Hacker-Pschorr Münchner Kellerbier:
vastag, kb 5cm-es hab, aminek kellemes az íze. Napsárga, homályos szín, kicsit édeskés ivósör (jó értelemben véve). Emlékeztet a megboldogult köleses sörre. 500Ft-ot nem biztos hogy megérte.Bernard Bohemian Ale:
3-4cm-es hab, teljesen rendben van, de semmi kiemelkedő. A 8,2%-os alkohol tartalom érződik rajta.HopTop Midnight Express:
hab szinte nulla. Sötétbarna szín, kellemes édes illat. Ízre viszont nagyon keserű; olyan, mint ha kávé zaccot felöntöttek volna vízzel, majd megszűrték volna: ritka rossz volt.Du Bocq Blanche de Namur:
3-4cm-es fehér hab. Illatra van valami kellemetlen; ízre viszont kellemes búza sör. -
Jhonny06
veterán
Na, leadtam a rendelést a Beerside-on, sajnos lecsúsztam a Lorelei-ról.

-
divot
veterán
Le van akciózva az Auchanban a 3 Months francia sör. Jobbra emlékeztem. Az utóbbi idők kellemes meglepetése továbbra is a Kaiserdom Kellerbier szintén az Auchanban. Olyan őszinte, rendes, kenyérízű, harapnivaló nyári sör.
-
proci985
MODERÁTOR
Omnipollo Selassie csaprol kb ugyanolyan jo, mint uvegbol (nagyon). a Omnipollo/Stiegberget (Uno) es az uj Trillium collab (Covered in puppies) is finom, elobbibol varhato nagyobb mennyiseg is. a mikkeller fele spontandryhop citra finom bar eleg keseru.
bonusz: amikor kerded a csapost Stockholm belvarosaban, hogy van e valami helyi / ritkabb cucc, es kirak eled egy sort aminek ketszamjegyu az untapped checkinje es nincs ratebeer oldala (mälarpaviljongens pale ale IPA), tetejeben meg finom is. mondjuk Mikkellernel fozettek.
-
truefx
aktív tag
válasz
Nunder
üzenetére
En votam. Dehat kicsi volt az a ter ennyi embernek
. Megkostoltam a 12-t a Hopfanatic-tol (csaprol fantasztikus, a hazahozott palackokbol mar nem jott at a NEIPA frissessege, sztem dobozolni kene), meg meg ami IPA-k fellelhetok voltak. Pl. Yeast Side nagyon igeretes kis fozde. Sajnos csak az egyik soruket (Intense)tudtam megkostolni, de az nagyon tetszett. Futott meg Sour Rise (Monyo) (savanyubb sourokat akarok), Black Alligator (Monyo) (karakteresebb saisonokat akarok), meg meg amikbe belekostoltam, masok poharaba, de franc se emlekszik ra.Viszont Janchili Red Death-je (skorpio paprika szosz) nagyon ott volt, vettem is egy uveggel.
-
Dr.Zoo
őstag
Ha valakinek releváns infó, a Teszkóban 239ft. a Budweiser dark.
-
jookomak
őstag
válasz
looser
üzenetére
Tavalyelőtt kinn voltam, jó volt.
Régi szép emlékek, hányszor rúgtam be abban a parkban...
Megvettük az akkor még Plus névre hallgató üzletben a krajczár vodkát, meg a félliteres fantát. Mindezt lyukasórán. Jobb esetben suli után. Vagy ott volt nem messze a szarvason a pepita italdiszkont, 140 volt a dobozos ászok és 300 a kék pall mall.
Most meg épp valami kimondhatatlan nevű rye saisont kortyolgatok. Ollenaut sesoon. Rég volt 2002-3. -
looser
addikt
Tegnap kinéztem a 18. kerületi sörfesztre, az Áperte főzdétől volt két sör (világis, búza), ill. egy Fehér Nyúl nevű csapattól 5 féle sör (stout, apa, ipa, iipa, sour ipa) ez utóbbit nem ittam, de a többi szuper volt. Amúgy Primátorok voltak (4dl/700), Csíki istenverése (gyönyörű mosolyú pultoslánnyal), Domján a szokásos felhozatallal meg Dreher. Korda György és Balázs Klári a hátukon vitték az estét, nagyon jó volt, esküszöm, nem trollkodásból írom. Ma még tart :-)
-
divot
veterán
-
EQMontoya
veterán
Ohh, ebben azért vannak jó dolgok.
Ezt a Horizontot még nem ittam, de a legtöbb sörükből nekem még hiányzik egy kis spiritusz, valahogy mindegyikről az az érzésem, hogy 10%-kal erősebbnek és karakteresebbnek kellene lennie. Alapvetőel persze rendben van, bármikor sokkal inkább, mint az átlag bolti kukoricás szarok.
A Green Zone és a (No) Hop Limit kifejezettek jók, a Balkezes IPA szintén. Bandibá is jó a maga műfajában, a summer ale-es irány nekem annyira nem szokott bejönni. A többit sajna nem ismerem.
-
mephi666
nagyúr
1600ért van tacskóban staro pakk: 4x2 félliteres üveg... gondolom a világos+barna már a hazai moslék, a granát+szűretlen viszont import... javítson ki valaki, ha tévedek... ugyanide átvették a lidlis "belgium büszkeségei" csomagot is 1900ért, ha valaki lemaradt volna erről a remek vételről
ui: mi inkább 239-ért a barna budweiserből pakoltunk be
(most látom barths 8.3 is 249: ebből is kellett volna hozni... csatosüveges-hülyegyerekes büble világos+búza pedig 399... ezek se rosszak) -
Dorian
félisten
Tegnap ittam a Csakajóban Mango Bay-t. Hát nemtudom, vagy én ingadozok vagy a főzetek minősége, de amikor a megjelenésekor a Felniben kóstoltam, nos ahhoz képest ez mintha fel lett volna vizezve (-testesség, -ízintenzítás)

Black Alligator-t pedig múltkor itthon: elég érdekes - különleges, minőségi ízkombináció, csak nem az én ízvilágom.
-
Dilikutya
félisten
-
szilva01
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Egy kis kave-vanilia-karamell is volt benne.
Seebenstein egyetlen kocsmaja, 3.10€, kb 1.5 ora utazas es 1 ora hegymaszas utan az elso hideg dolog (volt nalunk viz, de 2 oraja hugymeleg), igy egesz ihato.
Egyebkent kicsit mas (talan jobb) ize van mint a Kobanyai-Aszok-Borsodi szenrharomsagnak. Meg nem hallottam rola, de a tobbi ember is ezt issza itt.
-
szilva01
őstag
Vegul csak a kalandor 3 komlos buzamalatas sort ittuk meg. Megprobalom a profikat imitalni (
):Szine opalos sotetsarga, habja feher, keves, de tartos. Illata: sor (friss). Az elso korty meglepett, citrusosabb izre szamitottam (pale ale volt), talan komlosabb? volt, mint az illata sugallta. Az utoize tomeny volt es kesernyes, kellemes. Lehet hidegebb volt, mint kellett volna. Ez soproni fozde (Koczian) termeke volt, izlett. 750.- es 330ml.
-
jookomak
őstag
Ma van a nemzetközi IPA nap. Egészségére mindenkinek! Untappdon badge jár érte.
-
jsk
senior tag
Megérkeztek a Beerside.hu-ra az új svéd sörök (Dugges, Poppels, stb.). Holnaptól rendelhetőek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont a sor-cider hibrid az kegyetlen volt. Harom kortyot ittam, mindtol kirazott a hideg.
Az illuminatorhoz ettem egy Husom markaju beef jerkey-t, az is jo volt, es nem is huztak le vele, a gyarto honlapjarol dragabban lehet rendelni. Nekem bejottek a "draga" sorok, ha lesz ra lehetosegem folytatom a kostolgatast.

(most látom barths 8.3 is 249: ebből is kellett volna hozni... csatosüveges-hülyegyerekes büble világos+búza pedig 399... ezek se rosszak)