Hirdetés
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
hát ja tényleg nam olcsó sörök ezek. a Duvelt még asszem kipróbálom de aztán ennyi mert ugysem bírná a pénztárcám ez huzamosabb ideig. No és persze ha már ott vagyok leakasztok a polcról egy Chimay-t is
Aztán visszatérek a Beck's-hez meg az Edelweis-hez azok azért olcsóbbak.Youth hides the key to salvation
-
senior tag
akkor iszom egy Duvelt is bár nekem a Chimay nagyon izlett. Talán a legjobb amit valaha ittam. Chimaynál kicsit rosszabb ízre számítottam nem gondoltam róla hogy ennyire jó lesz. Azt hittem hogy sokkal keserűbb sör.
Youth hides the key to salvation
-
senior tag
-
senior tag
válasz sanyixXx #2760 üzenetére
hm a mézsörre kiváncsi lennék olyat még asszem nem ittam.
valami márka ami viszonlyag jó és MO.-n lehet kapni?
huha alig várom már a holnapot. ugyan fát hasogatni megyek de kapok érte fimon Chimay sört. mit nekem az a pár köbméter fa ha ilyen sört kortyolhatok közben? bár remélem nme leszi lyen mocsok meleg mert ha igen akkor asszem csak az árnyékból figyelem a munkálatokatYouth hides the key to salvation
-
senior tag
Üdv!
Nem tudja vki hogy lehet e valahol MO-n 7,5 decis Chimay Bleu-t kapni? Nagyon tetszik az üvege és szeretnék egyet itthonra. Persze a tartalmát sem önteném ki.Youth hides the key to salvation
-
senior tag
-
senior tag
hm ezek közül csak Rocky cellart ittam amikor nagy Rocky lázban égtünk az új rész miatt. Akkor nme tűnt olyan rossznak. Lehet hogy annak még nem járt le a szavatossága akkor. Mondjuk tényleg igaz hogy nem jó sör de iható szerintem ha nagyon muszáj. Meghát: Rocky! Rocky! Rocky!
-
senior tag
Két napja voltam az intersparban akkor még volt belga sörös akciójuk sztem még lesz is egy darabig.
A mai menü nem tudom mi lesz attól függ hova sikerül betévedni sörözni. Beck's-et szeretnék de sztem stella lesz belőle ami egyébként nme annyira nagy bajYouth hides the key to salvation
-
senior tag
Igazából én sem értem hogy csinálták ezt. Egyébként én eddig nemis tudtam hogy árulnak ilyesmit az intersparban. Vagy olyan cuccot akcióztak le amit eddig nemis árultak? 700Ft nekem olcsónak tűnt egyébként mert én csak annyit tudtam hogy külföldön a nagy (7,5-ös) több mint 20 dolcsi. Írok is az általad említett boltnak egy mailt hogy tartanak e olyan nagy kék Chimayt.
-
senior tag
Noshát. Sikerült eljutnom az intersparba és vettem egy üveggel ebböl a Belle-Vue Kriek nevezetü söröcskéből. Az üveg gyönyörű nagyon tetszett ez a parafadugós megoldás.
A sör már annyira nem jött be nekem. Kicsit fura volt ez a meggyes utóíz. Túl erős volt nem jött be annyira. Nem nem mondom hogy rossz lenne de nme lesz a kedvencem. Mindenesetre ha látok málnásat akkor ki fogom próbálni mert nekem a meggy kicsit erős utóíz volt. A málna talán kicsit gyengébb lesz.Youth hides the key to salvation
-
-
senior tag
Noshát tegnap Hoegaarden Fruit. Nagyon vártam ezt a sört mert azt mondtad hogy egészen jó cucc.
Sajnos kis hiba keveredett a számításba mert véleltenül az egyik üveg kicsit rázkódott igy kinyitása után kifolyt egyenesen a padlóra meg kicsit a ruhámra. Hát nem mondom hogy igy képzeltem a dolgot....
Aztán sajnos kivittük meg elfelejtettük és kicsit felmelegedett igy már nme volt olyan jó.
Mindenképp egészen jó sör lehet rajta érezni hogy kicsit erösebb mint az átlag. Nekem eddig a Chimay jobban bejön de mégegyszer kiprószálom majd normál körülmények között is. 400Ft-t simán megért.Youth hides the key to salvation
-
senior tag
válasz ngabor2 #2879 üzenetére
szánom bánom bűnömet szemétideges voltam is miatta
mi ezeket a söröket úgy 12-14 fokosra szoktuk hűteni a simákat úgy 9-re de ezeket nem szeretem annyira hidegen. igazából nem tudom mitől futott ki úgy vigyáztam rá mint a hímestojásra egész úton
no mind1 majd legközelebb meglesek még1 üveggel jobb körülmények közöttYouth hides the key to salvation
-
-
senior tag
No mi történt senki nem sörözik manapság? Vagy mindenki másnapos?
Elkezdödött az egyetem szóval visszatértünk a jó öreg csapol sopronihoz. 250Ft egy korsóval szerintem egészen jó sör. Az ilyen ''egyszerübb'' sörök közül ez izlik talán a legjobban. Nem lehet mindig Chimayt inni.Youth hides the key to salvation
-
senior tag
Nos a csapolt Sopronik között becsúszott egy üveg Guinness.. Szeretem ezt a sört jó az ize bár kicsit erős de az utóíze nekem nagyon bejön. Évekkel ezelött ittam utoljára most megérte újra megkóstolni..Aztán lefolytottam egy üveg borsodival.
-
senior tag
Én egy Saint-Omer nevezetű sörből ittam meg kettőt most épp az elöbb. Kis 2,5 decis palackokban árulkodják nemis annyira rossz. Nem mondanám hogy szupersör de meg lehet inni. Legelébb egy langyos példányt kaptam fel az egyik jóbarátomnál az asztalról. Aztán kaptam egyet hütöből is. Érezhető a külömbség a meleg és a hideg sör között! Remek teszt volt bár inkább két hideg kellett volna!
-
senior tag
Tegnap este egy csapol sopronival kezdtem de tudtam hogy a hütőben mát bennt figyel egy barna Leffe és egy Paulaner. A Leffét mindigis szerettem egész jó sörnek tartom most is jó volt. Paulanert még nem ittam de megérte megvenni nagyon finom szvsz.. Igazán jó ize van legközelebb is fogok venni.
-
senior tag
Próbálta innen már valaki a vörös vagy a fehér Chimay-t? Mert ha véletlenül igen akkor írhatna róla pár sorocskát hogy milyenek!
Jelentem nálunk Leffe hegyek vannak mindenhol! Barna és világos is van dögivel csak inni kell! Vagyis elötte megvenni dehát az mellékes!Youth hides the key to salvation
-
senior tag
tényleg jó az oldal elég színvonalas
ez a whiskey-malátás sör milyen? majd írj róla picit légyszi nagyon érdekelne. mi a neve?Nekem a hétvégén egy egy üveg Duvel és Kwak volt. A Kwak nekem annyira nem jött be bár nem rossz sör tényleg de a Duvel szerintem sokkal jobb sör. Nekem nagyon izlett. Karaj sör!
-
senior tag
Vki tud ajánlani mára valami jó sört?
Egyenlőre úgy tűnik hogy a meccsben fogom keresgélni azt a whiskey-malátás sört meg a Leffét de egyenlőre még nem láttam őket sehol Mind1 ma addig nem jövök ki a meccsből amig nme adnak nekem ilyen söröketaztán tetszenek az ngabor féle csatosüveges sörök is. még szerencse hogy közel van a teszkó a meccshez
nem való az egyetemista életmódhoz ez a sok drága sör minden hétvégén elmegy egy halom pénz rájuk
-
senior tag
-
senior tag
Nos vettem a meccsben egy ilyen 0,75-ös Floreffe nevezetü belga sört. Színre barna ízre nem rossz. Mondjuk nem olcsóság mert 1200Ft-ért dobálják kb. Egyszer nyugodtan ki lehet prószálni sztem. Nekem bejött kicsit talán még jobban mint a Kwak. A Chimaynál nem jobb mondjuk szvsz.
Sajnos a győri reálban nincs olyan sör amit divot talált pesten. Egyész kis boltok vannak csak itt az a baj Nem gond a pesten dolgozó/tanuló ismerősöket már ráállítottam a témára szóval elvileg köv hétvégére lesznek finom söröcskéim
Ja ha esetleg tudna vki pontos címet omndani hogy hol van reál hiper pesten azt megköszönném!Youth hides the key to salvation
-
senior tag
legkésübb köv hónap elején énis felnézek majd egész jó a kínálat ahogy nézegettem és nemis drágák a sörök.
egyenlőre ezek amiket biztosan venni fogok:
Trappistes Rochefort 10
Orval
Westmalle Dubbel vagy Triple
Megaztán kiprószálnám még azokat a gyümölcsös söröket is. Vagy a mézeset. Huha ha feljutok oda azt hiszem sok sok pénzem fogom otthagyniYouth hides the key to salvation
-
senior tag
No hétvégén vettem magamnek ezt az angol sört ezt a Bombardier-t. Ennél többet vártam volna tőle annyira nem jött be nem volt semmiféle különleges benne. Ez egy szép csomagolású közepes sör sztem ezért a pénzért (700Ft asszem) lehet jobbat találni
-
senior tag
igen a boltba eszembejutott hogy volt már róla vmi eszmecsere de nme emlékeztem hogy pontosan mi. hát mostmár tudom mind1 az üvege nem rossz jól jön a sörösüveggyűjteményembe
a belga sörös boltban voltál már? feltétlen írj róla légyszi ha eljutsz oda!
-
senior tag
hm hát én már elég sokszor ittam guinnesst és sztem jó sör. ittam már csapolva és üvegből is de mindkettő bejött.
két hét és végre feljutok pestre abba a remek belga sörös boltba! alig várom márYouth hides the key to salvation
-
senior tag
no végre voltam fenn pesten a Belga sörök boltjában. Kétféle sört vettem végül mert msot nem volt olyan sok pénzem.
Floris Apple floris apple
Ezt igazából csak kíváncsiságból vettem. Régóta szerettem volna valami jobb gyümölcsös sört inni. A belle vue kriek és a gyümölcsös hoegaarden nem fogott meg annyira. Elég sok verzió van belőle én ezt az almásat válaszottam. Nagyon izlett tisztán lehet rajta érezni az almaízt. Egészen érdekes sör. Biztosan ki fogom próbálni a többi ízt is főleg a mézesre vagyok kíváncsi még. Kipróbálni sztem megéri.
Trappistes Rochefort 8 trappistes rochefort 8
Igazából nem pont ezt akartam venni hanme a 10-es verziót de azt nme lehetett kapni ezis csak épphogy véletlen volt. Énmeg azt gondoltam botor módon hogy iylen sört bármikro vehetek. Hát nem Szóval a 8-ast vettem de nem bántam meg. Sőt azon gondolkozom hogyha a 10-es még ennél is jobb akkor azt vajon miylen lehet. Mert ez a sör kiváló. Igazi trappista sör olyan mint a Chimay talán még jobb is picit. Mindenképp megéri kipróbálni nekem igazán bejött. Az bizonyos hoy vissza fogok még menni mert azt mondták karácsonyig még lesz a 10-es verzióból is valszeg.És egy kis reklám is. belga sörök boltja Remek kis hely kiváló sörökkel. Azt hiszem még sokszor fogok oda visszalátogatni.
-
senior tag
válasz szatocs #3055 üzenetére
valszeg mindenki ismeri aki már ivott sört mégha csak egyszer is
hétvégén valszeg megint kapok finom belga söröket. komolyan mondom remegek az izgalomtól
Egy Orval meg egy Floris Honey vagy Floris Framboise jól fog jönni.
Sőt most látom hogy megérkeztek a téli söreik is. Asszem azokból is veszekYouth hides the key to salvation
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest