- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
stangli #3157 üzenetére
igazából a legtöbb típusból van 7,5 decis is ha az elég
viszont ahhoz kicsit mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod
én nem szoktam olyan olyan gyakran ilyern söröket inni meghát én megelégszem 1-2 ilyen kis 3 decissel is. nincs olyan hatalmas sörétvágyam inkább csak a kiprószálás miatt iszom őket az izevégett. ha nagyobb mennyiségben iszom a sört akkor sosem ilyen srágább söröket iszogatok. -
ngabor2
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
stangli #2619 üzenetére
Megpróbálom mégegyszer egyértelműen:Soproni 1895
Van Soproni és van Soproni 1895. A kettő külömböző és pont ebből kifolyólag írtam,hogy az évszámmal ellátott mennyire jobb,mint a sima. Ez most olyan buta minősítés volt tőled,mintha a Dacia Logant a régi 1310-es szériával egy kalap alá vennéd -
ngabor2
nagyúr
válasz
stangli #2517 üzenetére
hmmm... ott kezdődik, hogy nem keserű. de nem is édes, igazából nem tudom hasonlítani. a habja kiöntés után elég sokáig megmarad, és kemény (nem volt kéznél gyufa, de szerintem megállt volna benne). nem az az ''önitatós'' fajta, de mégis jólesik inni. ha úgy vesszük, mindenből a középút. csak az ára nem
ja, és nagyot üt...
-
ngabor2
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
stangli #2452 üzenetére
Száraz idő, Forma 1, kurva sok kőbányai világos és józan ember! Ez a kőbányai minőség.
Azért mindennapi sörnek nem jó a Heineken és társai. Nem rossz, de nehéz. Ott a kőbányai, na jó néha nincs jó összeérve, de abból megiszol hármat oszt semmi bajod, megiszol 13-at és ott vagy ahol 4 Heinekennel. Én meg a sört szeretem és jobban izlik 13 KV, mint 3Heini. -
Zewa
senior tag
válasz
stangli #2410 üzenetére
A Pécsi sörök közül csak az Ottakingert és a Szalont tudom de minden jobb sörből szokott lenni (csapolt). Előző évben ittam Stellát, Drechert Ottat, Szalont És edelweist (mondjuk ez üveges volt)
Ptoba-Cseresznye.
ivel Sörmajális ált azért vcan pár fajta sör..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- SEIKO NEO SPORTS CHRONOGRAPH SSB303P1
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI RC RM330 drón távirányító +napellenző +nyakpánt +színes joystick
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged