- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kriza
őstag
válasz
erdey_a #2906 üzenetére
A legtökéletesebben igazad van!
Nekem is a dobogó két legfelső fokán a Pilsner Urquell és a Staropramen áll.
Ha magyar sört kell választani, akkor talán az Arany Ászok, de az is csak nagyduzzogva, mert a nyomába sem ér a fenti kettőnek. (nem is nagyon van jó magyar sör sajnos) -
escie
őstag
válasz
erdey_a #2913 üzenetére
ez csak azert erdekes, mert szinte mindennek van ilyen neve.
a legjobb, ha az ember szerez egy ilyen listát, a E nevek feloldasarol, es tudja mit eszik/iszik.
azert a c vitamintol nem mindig kell felni.
egyebkent egyet ertunk, csak semmi felesleges adalek. az a masik, hogy feleslegesen tartani sem kell az E betuktol, nem eleve rosszat jelentenek, de jórészüket valoban erdemes kerulni.
a neten talaltam regebben egy listat, ami szepen leirta, mi micsoda, mit kerulj, mi nem gaz. -
NoLF
veterán
válasz
erdey_a #1874 üzenetére
mindenkinek más az ízlése. sztem is nagyon finom a krusovice, de nem tudom hogy milyen ez a másik remek. amíg nem tudom, addig nem mondom hogy megéri a pénzét, de ha már ''drága'' sör, nem lehet szar, mert az csak egyes kivételeknek adathatik meg, lsd Coronita és hasonszőrű társai.
De pl nekem mint már sokszor említettem a Zlaty Bazant Cerny a kedvencem, mégis 100ft alatt van szlovákiában (mert itthon nem lehet kapni...) -
divot
veterán
válasz
erdey_a #1849 üzenetére
Ne viccelj, a kaukázusi kefír az egyik legjobb frissítô ilyenkor, én napi négy-ötöt lenyomok belôle.
Egyébknt meg a Tescoban Oettinger dobozos búzasört adnak 200-ért, elôször némi fenntartással vettem belôle egyet, de ma bevásárolok, mert nagyon jó. Sôt, sokkal jobb, mint például az Erdinger, pedig az nagy név a m?fajban. De még a Paulanertôl is jobban ízlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- XMLTV EPG letöltő progi
- Renault, Dacia topik
- Mercedes topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mazda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest