Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
MS Loco With The Cake - az egyéb fűszerek és gyümölcsök (fahéj, vanília, narancs, lime) alig érezhetőek a répa íze mellett. Édes, gejl, és nekem a romlott répalé jutott eszembe róla, alig bírtam meginni... (szoktunk fesztiválokon répalevet készíteni, na ahhoz hasonlított, mint amikor az másnapra "megbuggyan" - hiába van hűtve, állagra olyan lesz mint az alvadt vér, és nagyon büdi...) Nem akarom elvenni másnak a kedvét tőle, de nekem nagyon nem azt hozta, mint amit vártam. Szerintem sokkal jobban állna neki kevesebb répa, több narancs és lime, hogy a savanyúbb vonal domináljon. A 9% alkohol a gejl mellett annyira nem érződik ízben.
MS Royal Lemon Trifle - na ez mán döfi! Az erősen domináló savancskás citrom mellett nagyon jól kijön a narancs és a vanília (a mandarin kevésbé), mert kjellően sós, ami előhozza ezeket az ízeket. Nekem nagyon bejött, volt akinek már túl sok volt a citromos savanya és a só kombója, de én alapjáraton isszeretem az intenzív ízeket. 7.5% alkohol, észre sem venni, simán csusszan. Jó darab!
MS All These Flavors And You Choose To Be Salty - szűretlen sós karamell tripla IPA, 10.7% alkohol. Ezzel mindent elmondtam.
Ez pontosan az, ami. Eleinte nem jött be, de ahogy melegedett, úgy adta az ízeket. A só talán túl picit túlszaladt, de tény, hogy baromi jól kihozza a karamell ízét, főleg mondom ahogy melegszik. Közben meg keserű, amolyan wattafakk-érzés, de nekem baromira bejött.
Hagyni kell állni, melegedni picit, és nagyon adja!
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- E-book olvasók
- Villanyszerelés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ez pontosan az, ami. Eleinte nem jött be, de ahogy melegedett, úgy adta az ízeket. A só talán túl picit túlszaladt, de tény, hogy baromi jól kihozza a karamell ízét, főleg mondom ahogy melegszik. Közben meg keserű, amolyan wattafakk-érzés, de nekem baromira bejött.
Hagyni kell állni, melegedni picit, és nagyon adja!