Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Ne akarj mindent szamszerusiteni, ertelmetlen. Nem lehet ilyeneket mondani, hogy ennyivel meg annyival jobb. Annyit lehet kijelenteni, hogy alapvetoen egy magasabb szintet kepvisel, es egyedi izvilagot amit olcsobban nem kapsz meg, illetve egyedi fozde karaktert amit mastol nem ersz el. Az, hogy ez kinek mennyit er a tobbi whiskyhez kepest, szubjektiv, illetve a jovedelemtol is fugg.
Es nem azert kerul ennyibe, mert annyira exkluziv lenne az a 200 palack hanem a magas kereslet miatt, amit a Chichibu egyedi es kimagaslo minosege general. Van sok mas whisky amibol ilyen keves kerul kiadasra megsem er ennyit, illetve van sok amibol nagysagrendekkel tobb kerul piacra, megis akar ennel is tobbe kerul.
-
looser
addikt
-
looser
addikt
Elkezdtem nézni elölről John Oliver Last Week Tonight műsorát, miután olyan elegánsan lezárta a tavalyi évet és az S03E12-ben hangzik el a következő:
"A Budweiser Amerika kedvenc élesztőfertőzése."
Imádom a faszit 😁 -
[CsuCsu]
őstag
válasz
jookomak
üzenetére
A £60 az nalam a Springbank 12y Cask Strength kiadas peldaul, £100 az alap Daftmill vagy egy 17y Springbank (pl. a Madeira Cask ami nemreg jelent meg), £130 egy William Larue Weller bourbon ha kisorsolnak a vasarlashoz. Mondjuk abban igazad van, hogy ezek elitebb cuccok mar, de tenyleg tudnak - meg is latszik azon, hogy szupermarketben nem kaphatoak, egyenesen vadaszni kell rajuk es mar megjeleneskor felmegy az aruk a masodlagos piacon (a WLW pl £800 korul megy). Ha a Tescoban veszel ennyiert whiskyt, akkor teljesen egyetertek, nem lesznek jobbak az altalad felsoroltaknal.
Nem szoktam szupermarketben sort venni, altalaban online rendelek vagy valami kozeli taproombol hozom (kopesre lakok egy valag bottle shoptol / fozdetol, pl. The Experiment). Sajnos szupermarketben nem szokott olyan cucc lenni, ami erdekelne. Ma pl Chubbles III, Other Half es Equilibrium TIPA-kat rendeltem a Cloudwater oldalarol. -
jookomak
őstag
válasz
[CsuCsu]
üzenetére
60-150? Ne má'
25-ért mindig van valamilyen akciós Laphroaig például.
Az meg kb olyan, mint a bajor búzasörök. Nem a legszűkebb elit, de náluk senki nem csinálja jobban. Vagy egy Lagavulin. Az mondjuk pont 60 mindig. Töltök is egyet
Amúgy nem tudom, szoktál e Morrisonsba járni, én a múltkor kellemesen meglepődtem a sörválasztékukon. Northern monkok, thornbridge, cloudwater, volt egy csomó jó árú kraft.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
A Chichibu egy elegge kiserletezo fozde, annak er ez annyit aki ezt ertekelni tudja. De irtam is, hogy egyebkent a £60-150 a tobbnyire jo ar/ertek arannyal biro szint, mar annak aki szereti a whiskyt es nem csak a napi piat akarja letudni. Rumra is ugyanez igaz.
Amugy ja, kommerszek kozul a Jameson tenyleg a jobbak kozott van. Bourbon-bol inkabb mar Buffalo Trace Antique Collection egyebkent, ha bolti aron (~£130) hozzafer az ember
Az irrealitasrol lehet vitatkozni, de whisky szintjen a par szaz fontot meg okenak tartom. Ez egy luxustermek, es a bolti kommerszek csak alulrol karcolgatjak a whiskyk halmazat, elegge kompromisszumosak is tobb tekintetben. Meg nem is egy nap alatt fogy el. Nekem egy uveg nagyon sokaig kitart, akar tobb mint egy evig. Nyilvan akinek hetente lecsuszik egy uveggel annak azert meg kell gondolnia, mit vesz. Meg prioritasok is masok.
-
divot
veterán
Most meg egy Lidl-ben futottam bele 699-ért, bár nem emlékszem, hogy amikor - úgymond - volt, akkor is ennyiért adta-e a Lidl.
-
Dilikutya
félisten
válasz
[CsuCsu]
üzenetére
275 font, az 110 ezer jó magyar forint. Annyit aligha ér, akármennyivel is jobb a Jamesonnál. Aminél nyilván van is jobb, én csak annyit mondtam, hogy a kommerszek közül talán az a legjobb. Nyilván nem versenyezhet már egy Blanton's Original-al.
Magyarán ez se azért drága, mert annyival jobb. Ahogy elnézem, a többi is ilyen árkategória tőlük. Azért ez irreális már szerintem.

-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Ez tobbnyire azert draga, mert Chichibu, ami egy nagyon felkapott japan minifozde. Es tenyleg zsenialis minden cuccuk. Van sok mas single cask ('egyhordos') whisky ami megkaphato a Jameson-hoz hasonlo vagy picivel magasabb aron, hasonlo kihozatallal.
En ittam ebbol, ugyanis kaptam egy 3cl-es mintat. Van egyebkent ket uveg Chichibu-m, az egyik ki is van bontva, es a masik is ki lesz. De egyik sem ez a kiadas. Sokan megisszak oket, mert finom. Vannak londoni barokban is. Nyilvan nem er £2,000-et, de az alaparat megeri (korbehugyozza a Jamesont szvsz - nalam az ir whisky a Teeling-nel kezdodik egyebkent, Waterford is nagyon jo). Tapasztalataim szerint egyebkent atlagosan egy jo ar/ertek aranyu whisky a £60-150 arintervallumon szokott elhelyezkedni.
@koxx
Meg fogsz lepodni, de a legkeresettebb whiskyk mind hordoerosseguek (ugy palackozzak, ahogy a hordobol kijon). Igy erheto el a legintenzivebb izhatas - a kommersz whiskyket vizzel higitjak vissza 40% korulire. Ahogy egy whisky erik, ugy csokken az alkoholfok egyebkent - ez azert 60%, mert relative fiatal. De amugy az alkoholosság nem nyomja el az izeket. -
-
Dilikutya
félisten
válasz
[CsuCsu]
üzenetére
Mondjuk ez is azért drága, mert 239 üveggel kezdtek árulni belőle. Aligha annyival jobb a 7500 Ft-os Jameson-nál.
Amúgy ivott már valaki ilyet, vagy csak gyűjtők megveszik mind a 239 üveggel, aztán kis idő múlva jóval többért tovább adják, hogy újra gyűjteménybe tegye valaki?
-
Dilikutya
félisten
válasz
proci985
üzenetére
A Jameson-nál nincs nagy különbség árban. Stout Edition-t kóstoltam, finom volt, mint általában a Jameson (a kommersz whisky-k közül egyedül ezt veszem emberszámításba, alap Johnny, Jim Beam, Ballentines stb nem játszik). De hogy megmondtam volna róla, hogy stout hordóban érlelődött? Nem.

Esetleg összekóstolva a simával kijött volna valami eltérés, de önmagában én nem sok dolgot érzékeltem. -
mekker
őstag
Csapháhban valami ingyenes Woltos kiszállítás van. Eddig nem néztem, de árulnak BYM söröket is pl.
-
-
divot
veterán
A mi, kis lakótelepi, megmagyarázhatatlanul pazar sörkínálatot mutató Sparunkban most épp a Mad Scientist Good Man West Coast IPA-ját adják 899-ért.
-
Xuja
csendes tag
Csakajón USA akció van. MI az amit most érdemes lenne rendelni IPA / stout vonalon?
-
-
-
mekker
őstag
In Vitro = Reketye?
-
Kicsit újra elővettem a belga vonalat, rendeltem pár különlegességet vagy amit még nem ittam.
Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Imperial Dark 2018 0,75-ös ill egy Gulden Draak Brewmasters Editiont. -
válasz
mekker
üzenetére
Sajnos Penny nem játszik tavaly óta (ha jól olvastam és jól emlékszem), beerbox-nál nincs, pedig a korábbi importőrnél, a Drink Union Kft-nél is megérdeklődtem és ők is a beerbox-ot válaszolták (és a Craft Head bottle shopját). Aztán lehet, hogy időszakos behozatal van csak, és időnként rá kell nézni / meg kell kérdezni náluk. Persze tudom, van más nagyon jó sör is, de én most erre kattantam rá

-
mekker
őstag
válasz
koxminator
üzenetére
Penny, Beerbox talán
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
looser
üzenetére
Hazi fozes fajlagosan nem tul olcso egyebkent. A lenyeg viszont az, ahogy mondod, hogy a nagyuzemieknek fingja nem volt a felsoerjesztesrol, senki nem ertett hozza, es ipari berendezes sem letezett az egesz orszagban. Viszont ok is akartak egy szeletet a kraft tortabol. Meghidegkomlozni a mar letezo termeket ehhez sokkal egyszerubb es gyorsabb volt, mint rendes alapot tenni ala. Igy szuletett a hoplager, egy kompromisszum eredmenyekent. A lager alapvetoen malatas, fuves izu jellege viszont nem a legjobb alap egy aromakomlos ivosorhoz, ami alapesetben a Pale Ale.
-
Sziasztok,
Esetleg valaki tudja, hogy Lobkowicz Premium Lezak Lagert hol lehet most kapni? Metro-ban kaptam még karácsony előtt, de ma voltam és azt mondták, már nem lesz és nem is rendelhető. Barna dobozos Ale-ből még tudtam venni, de azt sem lesz többet. Kicsit szomorú vagyok, mert máshoz képest kicsit későn, de úgy érzem, benne rátaláltam a számomra majdnem tökéletes ivósörre.
Keresgélek persze azért, de hátha

Köszi.
-
looser
addikt
válasz
[CsuCsu]
üzenetére
Jó ez a definíció, a szegény ember pale ale-je, holott házi körülmények között egyszerűbb felsőerjesztésűt készíteni, de gondolom itt fontos az is, hogy az alsóerjesztésű söröknek már kiforrott technológiája, know-how, eszközpark, vásárlókör és egyszerűbb ezzel kísérletezni, bár a Dreher is megoldotta a komlóágyúval a hidegkomlózást ami állati jópofa cucc
Lövésem sincs, mire jó, de kíváncsi vagyok és remélem jó lesz, mert az mindenkinek jó :-)(#22652) Dilikutya: akkor ezek szerint kivezették. Pedig a Red Ale emlékeim szerint már 5-6 éve feltűnt a Dreherfeszt nevű sörgyári capriccio-n és akkor is jó volt. A búza elég megosztó (elsőnek megisztó-nak sikerült, nomen est omen
) nekem tetszik, kicsit csajos, de hangulatos 
-
Dilikutya
félisten
válasz
looser
üzenetére
Dreher Red Ale jó. Volt. Úgy tudom, leálltak vele, pedig szerintem nem csak te meg én ittuk.
Dreher alapvetően jobban újította meg a kínálatát, én a Sopronit egyszerűen kerülöm. Az IPA az elején volt a jó, az APA már akkor se, a Porterről se nagyon hiszem hogy házi recept, mert akkor jobb lenne.
A búzát még nem tudom hova tenni, mostanában vettem, mintha jobb lenne, mint volt. De ha kommersz búzát akarok venni, akkor inkább Edelweiss, nem sokkal drágább, igaz az bajor vonal. Lehet nem is a Soproni Búzával van a baj, Kronenburg-ot se igazán csípem.
A Hoplager alapjára viszont kíváncsi vagyok, van kukoricamentes lager receptjük, az 1895 is az, meg a Kinizsi is. Azért kár, hogy országosan nem terjesztik, egy rövid ideig volt pár kocsmában felénk is, meglepően jó sör volt. -
[CsuCsu]
őstag
válasz
looser
üzenetére
Ezt a hoplagert nem tudom minek eroltetik Magyarorszagon. Szinte sehol mashol nem letezik a kategoria, gyakorlatilag a szegeny ember Pale Ale-je. Ha jol emlekszem azert alakult ki otthon, mert amikor indult a sorforradalom nem igazan ertettek meg hazankban a felsoerjeszteshez, ezert jobb hijan szimplan megkomloztak a lagert. Most, hogy a Soproninak van rendes felsoerjeszteses kapacitasa, nem ertem minek kell ez.
Egy mezei DDH Pale Ale sokkal jobban menne. Persze a Soproninak mar van "Pale Ale" nevu sore, ami valojaban nem pale ale, hanem valami elszurt IPA-feleseg viragos komlokkal.
-
looser
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Nem igazán értem, ahogy árban és minőségben a két Kőbánya X-et sem. De ahol csak Soproni van, ott ez új lehet, viszont az ipa mellett véleményem szerint nem fog menni. Szerintem valahol hibáznak is ezzel a nagyok, mivel oké, hogy kipróbálják magukat új stílusokban, de a geekek nem fogják inni, a többség meg marad a bevált dolgoknál. Fura, de a tömegsörökből nekem a Dreher Red Ale ízlett, de egy ideje nem látom. Na azért kíváncsi vagyok, főképp, hogy melyik lager alapra készül. Lehet, hogy újítottak?
-
looser
addikt
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Shoptol fugg. Onnan rendelj, ahol UPS, FedEx vagy DHL a futar, vagy van expressz szallitas. 3F shop, Etre, Beerdome ha jol tudom peldaul. De a COVID miatt semmi sem garantalt sajnos.
Nekem szerencsere van olyan 80 uveg imperial stout es lambic a sorhutomben, szoval ilyen problema engem sose fog erinteni. De eppen szunetelem az alkoholt Februar kozepeig.
-
Dorian
félisten
válasz
Aranypatkány
üzenetére
10 nap?
Mit nem adnèk, ha 10 napig nem kène senki más emberrel találkozom
-
Aranypatkány
tag
válasz
looser
üzenetére
Nem nekem kell jobbulni, de köszönöm
, csak egy háztartásban élek.
Szerintem én már átestem ezen novemberben, csak akkor nem teszteltek.Speciel semmi érdekes nincs most a magyar webshopokban, máshol nézelődök, ott úgyis csak az előre utalás működik. Még sosem vásároltam nemzetközi webshopból sört. Remélem jövő hét szerdáig megérkezik, ha ma leadok egy rendelést
-
looser
addikt
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Mielőbbi jobbulást! Bakker, patkányok is elkaphatják...

Szerintem jelezd nekik (anélköl hogy megindokolnád) hogy előre utalnál vagy más módon kifizetnéd szállítás előtt. Esetleg megrendeled a szomszédhoz és odaadod neki vagy átutalod neki a pénzt. Ő lerakja a lakásod elé, becsönget és elszalad :-) -
Aranypatkány
tag
Na baszki 10 napra karanténba kerültem
ez még egy kertes házban oké, de itt az emeletesben már problémás.
Ebből ivászat lesz rendesen.
Ilyen esetben muszáj/illik előre utalni a rendelés összegét? Mert amúgy utánvéttel szoktam fizetni. -
Dilikutya
félisten
válasz
looser
üzenetére
Jozin Bazin? Szerintem nem. Az egy nagyon klasszikus cseh ízvilágú pilsner volt, a név sem véletlen, a híres cseh dal címe. Még dalszöveges molinót is hozott Zsófi Szolnokra a Tiszavirág fesztiválra a Főzdebusszal. De az év nagyjából stimmel, 2015 esélyes, hogy akkor ittuk.

-
Dilikutya
félisten
-
-
looser
addikt
És a belga is kedvenced; pár éve terveztük a Király utcai Snapsot, hogy ott összejövünk egy topictalira :-)
(#22632) jsk: azért, mert ez régi cikk, 2021 januári, abban még nem is lehetett benne!
szerk.: rákerestem, hát erről még tényleg nem hallottam :-)
De mentségemre legyen mondva, egy régebbi sörös rádióinterjúban Kiss 'Hopfanatic' Tomival beszélgettek, aki elmondta, hogy van amerikai, angol meg még ki tudja hányféle ipa, de a belgát pont kifelejtette, ami az ő első (publikus) söre volt. És nagyon jó is. Bár újrakóstolhatnám a régi armando_otchoa-kat, Legendákat, Hopfanaticokat, csak úgy összehasonlítani. -
-
looser
addikt
Csak hogy képben legyetek ezzel a vadi új stílussal, ami a most induló sörforradalmat is alapjaiban meghatározza. Vitorlát bonts!

-
Dilikutya
félisten
Attól függ. Azért ha gyorsan egymás után vágod hozzá az ellenséghez, akkor hatékony a Steam Brew is. Elfogyasztva kevésbé, nem hiszem, hogy meg bírnék inni bármilyen Steam-ből hármat egymás után.

Nagyjából a pénzért soha többet kategória.
De bármilyen csapolt imperial IPA jöhet.
-
divot
veterán
Hatalmas kis bölcsességek: egy liter csapolt 9%-os imperial IPA jobban üt, mint három fél literes doboznyi 7,valahányas Lidl Steam Brew.
-
looser
addikt
Hú, lehet, akkor kevertem a csomagokat, van nekik több is... De a stout az sötét, világos? Kivéve a white stout :-)
-
-
-
-
looser
addikt
Hetedik lépcső - Posztkarácsonyi sörcsomag-akció
6 x 0,75 liter 11 100 helyett 7500 forint
Matuška Vánoční American IPA (7,8%)
Matuška Vánoční Doppelbock (7,8%)
Matuška Dřevo Doppelbock (7,8%) (tölgyfachipszen érlelt)
Chříč Pazdrátor Imperial Lager (7,3%)
Chříč Nebožtík Irský Stout (5,5%)
Chříč Vánoční Scottish Red Ale (5,7%) -
L4D1K
őstag
Ha vkit érint, intersparban minden Pannonhalmi - 20%. Triple és quad 670.
-
-
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Hmhm, már én sem találom az oldalon.
-
-
-
-
-
mekker
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Olcsóbb a bor, de egészen más világ, és talán társaságibb tevékenység is, mint bontani 1-1 üveg sört délután. És ha nem ismered a megfelelő embereket, akik bevezetnek a borok világába, a belépési küszöb az bizony magas, és hosszadalmas lesz a tudás elsajátítása.
Kis erőfeszítéssel lehetne informálni a vevőket (informatív katalógus a nagyobb kínálatú boltokban, döntéshozásra alkalmas címkék). Addig sajnos az emberek ad-hoc fognak választani, és sok csalódás fogja őket érni.
Ehhez képest a sörészet átláthatóbb, kevesebb az obskurus bullshit, és szinte bárki képes lekóstolni mondjuk 50-100 tételt egy év alatt, ami már jó kiindulási alap lehet.
-
Dilikutya
félisten
válasz
lektaab
üzenetére
Mondjuk ez aligha a Hoptop hibája. Én az Auchanban ugyanilyen 2x2 pakkot vettem a Hedontól, Charlie és Johnny Firpo, bőven messze a lejárattól. A Johnny csak futott, de ízre nem éreztem problémát, az egyik Charlie futott, és annak már volt valami gyíkja, a párja is kifutott, de az ihatatlan is volt, tele valami maszatos üledékkel. Trehány tárolás valószínűleg, lehet napon is időzött valamennyit.
-
Dilikutya
félisten
válasz
proci985
üzenetére
Megmondom én, mi az, amikor borra vagy pezsgőre vált valaki. Majd ha szereti.
Nekem nem tudnának olyan jó bort adni olyan jó áron, hogy rászokjak. Elismerem, hogy van jó bor, még ízlik is valamelyest, de a sört semmi pénzért nem cserélném le rá. Vörös annyiban más, hogy azt nem is vagyok hajlandó meginni. Innentől mind az ár, mind az aktuális vagyoni helyzetem teljesen irreleváns. -
lektaab
újonc
Karácsonyra meglepetésként egy Tescoban vásárolt Hoptop 3-as pakk jutott, ebből 2 futott, 1 egyértelműen romlott volt. Jó kis arány
-
mekker
őstag
Vettem pár belga karácsonyi sört, mikulásos Gauloise, Bush de Noel, és két elefántos főzet (Christmas és Nocturnum). A Delirium Nocturnum okés volt, a Bush de Noelben pedig az volt érdekes, hogy a 12% alkoholt szépen el tudták gereblyézni. Kicsit azért többre számítottam, lehetnének kicsit hatásvadászabbak.
Sparban sajnos még mindig nem találtam meg pár sört, amit ki akartam próbálni, pedig már legalább 5 (Inter)spart bejártam.. Volt viszont jó áron Guiness HopHouse 13 lager. Zirci Saison első pár kortyát úgy ittam, hogy ebből legközelebb jól betankolok, de a fél liter végére már alább hagyott a lelkesedés. Tőlük a nemrég említett Alevation rozsos pale ale a legjobb, esetleg még a türkiz címkés Alevation. Minden más felejthető.
Ha már apátsági sör, a levendulás, fűszernövényes vonal érdekes lenne itthon, csak jobb söröket kéne alájuk pakolni. Nagy ziccer. Most, hogy van vállalható Zirci, meg Pannonhalmi szenteltvíz, remélem látunk majd ilyet is.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
[CsuCsu]
üzenetére
a kerdes egyebkent szerintem az, hogy mi az a pont, amikor a potencial kapcsan borra vagy pezsgore (champagne) valt a fogyaszto, ha mar potencial. 40 eur / magnum aron mar egesz jo pezsgot lehet kapni.
dolog nekem ott jott egyebkent fel, hogy barati korben van aki borozik, es nekialltam izlelgetni egy bort ugy, ahogy sort (vagy geuzet) szoktam.
a 22601 "Nem fogalmat iszok, hanem sort. Nem erdekel minek milyen hire van, iz alapjan itelkezem.". kapcsan teljesen egyetertek minden szinten. a topiknak egyebkent ez az ereje szerintem, sokan probalunk sokfelet es alapvetoen mindenki azert tudja, hogy mit szeret es miert mennyit fizetne meg
. ugy, hogy elteroek az igenyeink es az izlesunk. -
[CsuCsu]
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Nem azert 'kukazom' a belgat mert nem ujkeletu. Hanem mert egy bizonyos szerepet tolt be, amire mar letezik kifinomultabb alternativa. A belga quad valojaban egy barleywine, elesztosebb karakterrel. Egyebkent sem a stout, sem a barleywine (old ale / strong ale) nem uj sor, mindegyik evszazados multtal rendelkezik, csak ezek fejlodtek az utobbi evtizedekben, a belga nem. Ennek kulonbozo okai vannak - leginkabb az, hogy a kraft fejlodes angolszasz iranybol indult, ezert az angolszasz tipusu sorok (IPA, stout, pale ale, stb) kaptak a figyelmet.
Az hogy, kommersz es ki hogyan tudja megkulonboztetni, nem tudom hogy jon ide. Egy soros topikban beszelunk soros tapasztalatokrol egymas kozott, akik benne vannak a kraft sorben. Nem fogalmat iszok, hanem sort. Nem erdekel minek milyen hire van, iz alapjan itelkezem.
A plzeni / bajor pilsner/helles vonalra nincsen jobb kraft alternativa, nem valtja ki semmi. Az ivosor. A belga (quad / tripel) nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de így is kell. Mikke, omni meg az egyik pöhjala lesz csak.