- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
pibácsi #4549 üzenetére
Nem az SP2 miatt nem engedte a csatlakozást, hanem a régi Skype verzió miatt! Azt érzékelte, hogy régi, ennyi. SP2 alá viszont nem lehetett az újat feltenni, mert hiányolt sok olyan file-t, amik csak az SP3-ban vannak benne. Örüljünk, hogy egyelőre elég az új Skype-nak az SP3. Sajnos el fog jönni az idő, amikor az sem lesz elég, és Win7-re kell váltani a szülőknek, nagyszülőknek, akik nagy nehezen megtanulták az XP-t kezelni.
-
pibácsi
senior tag
válasz
pibácsi #4545 üzenetére
Most saját magamnak válaszolok.
Megoldódott a Skype indítási gondom. Tényleg igaz: nekem mind a 3 gépemen SP2-vel futott a Windows. Frisítettem SP3-ra, majd feltettem a Skype v6.18.60.106 verziót. Egy kicsit kavargott, de elfogadta a jelszót és beindúlt. Ezt nem értem viszont, hogy egyik percről a másikra az SP2-vel miért nem fogadta a csatlakozást.
a v4.2-ről. És mind a három gépemnél szinte ugyanabban az időben. Viszont hiába próbáltam már egy napja több féle variációt, sehogy sem ment. A Skype frissített változatait (6.18... 9 nem lehett feltelepíteni, mert Kerner32 hibára hivatkozott. A kör bezárúlt. Csak akkor lehet friss Skypet feltenni, ha előtte felteszed az SP3-at is. Ügyes húzás. A Microsoft egy bizonyos verziótól felfelé engedi csak a becsatlakozást, viszont oda kötelező az SP3.
Hát ennyit erről. Ráment egy napom, meg egy kicsit több. Minden jel arra vallott, hogy rossz az Inviteli router csatlakozó, ahol a három gépre szétosza a jelet.Üdv Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bestbuy játékok
- Megújult a PROHARDVER!
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged