Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SchumiBácsi #6486 üzenetére
Meg milyen jó, mikor 99%-nál beköhögi, hogy nem sikerült a frissítés és visszavonja. És minden nap eljátssza ezt egy hónapig mire megjön a javított update. Na ezért mentem vissza W7-re, ott kikapcsolható a rohadt update és csak akkor küldöm fel mikor épp ráérek ilyenekkel foglalkozni.
Sajnos egy éve van már csak vissza. Bár a W8-ban is kikapcsolható még az update, de annak is csak +2 éve van. Linuxra kell váltani, nincs mese... -
törölt tag
válasz
SchumiBácsi #6479 üzenetére
Azt sehogy, az a megszűnése miatt ment tönkre. Amihez a Microsoftnak van keze persze, de hát mit várunk egy olyan cégtől aki a felhasználóin bétateszteli a kötelező, nem kikapcsolható updateket (W10).
Szerencse, hogy ma már a Linux is van azon a szinten, hogy lecserélhető. -
ACE-
addikt
válasz
SchumiBácsi #6457 üzenetére
Ha megadtál adatokat annó a Freemail regisztációnál, és ezeket megadod a support-nak, akkor szerintem helyreállítják az e-mail címed. Valahogy igazolnod kell, hogy a tiéd volt. Emlékeztető e-mail, alternatív e-mail, vagy ha a személyes adataid stimmelnek, és a személyiddel igazolod, hogy az Te vagy. Szerintem így működhet.
-
törölt tag
válasz
SchumiBácsi #6457 üzenetére
Teljesen pontosan tudni abból, h mikor használtad utoljára.
-
törölt tag
válasz
SchumiBácsi #6454 üzenetére
A freemail már nagyon régóta nem töröl fiókot, csak üríti, ha nem használod. Szal nem tudod újracsinálni, és totál meg vagy lőve, ha a jelszót elfelejtetted, és nem adtál meg se biztonsági kérdést, se másik emailt.
A skype supportban az élő emberek még gusztustalanabbak az automatáknál... Volt alkalmam velük levelezni. Nagyot dobott azon, h ezt a szart végképp hanyagoljam...
-
tfk3y
tag
válasz
SchumiBácsi #6454 üzenetére
Megpróbáltam, de sajnos nem működik a dolog
De még nem adom fel és próbálkozok hátha sikerül
De valahogy veszett ügynek érzem a dolgot. Nem egyszerű dolog ez a skype.Az a baj hogy nem is lehet húsvér emberrel kommunikálni mert....mert nem is tudom hogy miért
csak a hiba topikok közül választhatok a support oldalon ami nem valami nagy segítség.
-
válasz
SchumiBácsi #6442 üzenetére
Ahogy mondod!
-
Male
nagyúr
válasz
SchumiBácsi #6348 üzenetére
Azt én állítottam át, ebben a Lite verzióban egy ideje van éjszakai üzemmód. Nagyon jó volt kezdetben, semmi felesleges cucc, apró, gyors, jó helykihasználás, stb... aztán ráálltak a fejlesztésére, és kezd olyan pocsék lenni, mint a sima Skype -
karldergroße
senior tag
válasz
SchumiBácsi #6343 üzenetére
Nálam olyan embernél írta ki, hogy 15 órája nem aktív, aki 2 perccel azelőtt küldött nekem üzenetet. Egy fos az egész.
-
TomMusic
őstag
válasz
SchumiBácsi #6327 üzenetére
Hát az szuper!
És megy x64 win7 alatt?
Mi is a neve? -
TomMusic
őstag
válasz
SchumiBácsi #6322 üzenetére
Ó, azok a régi szép idők...
Az MSN tök király voltA tálcán az alsó sorban balról a 2. ikon az nem az a beteg "játék", ami screenshotolja a képernyőt, és lehet lőni, meg felgyújtani, ütögetni, bogarakat ráengedni meg ilyenek?
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
SchumiBácsi #6322 üzenetére
Hehe...warezolt programok akkor és most...
-
válasz
SchumiBácsi #6302 üzenetére
Sehogy. Ha nagyon fontos, szerintem regisztrálj új fiókot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest