- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Male
nagyúr
Feltettem helyette a Skype Lite-ot, amivel meg minden OK... ki érti ezt.
Tapasztalatok:
- harmad akkora
- azonnal jönnek-mennek az üzenetek ( lehet, hogy csak placebo, de nekem gyorsabbnak tűnik, nincs a karikázás )
- beállítható sötét téma is éjjelre
- végre teljes képernyőn a beszélgetés van, nem foglalja el a kép harmadát a kapcsolat lista totál feleslegesen az egész beszélgetés alatt
- az üzenet időpontját mindig írja kicsivel, nem kell nyomkodni hozzá az üzeneteket
- az üzenet időpontja azonnal látható, nem csak 5-7 perc múlva
Összefoglalva, minden téren jobb, ami nekem számít -
McLaca
őstag
Még a dolog margójára: szívesen elbeszélgetnék egy szociológus/pszichológussal a témáról, hogy szerinte mi okozza az emberiség ilyetén elhülyülését, amikor pont hogy egyre pörgősebb a világ és épp azt várná az ember, hogy ez következetesen a pörgősebb gondolkodást váltja ki, de pont nem.
Üdv!
-
Male
nagyúr
..és ma este is lehalt... és a "some user"-ben megint benne vagyok... ez már nevetséges amit csinálnak.
-
McLaca
őstag
Igen, ez így van.
Azt nem értettem sosem, miért nem akarják tudni a fejlesztők, hogy ténylegesen mire van igénye, mire vágyik a júzer? Miért kell "kitalálniuk" kontroll nélkül? És miért van az, hogy mostanában egyre dedósabbak a programok újabb verziói, sorra felejtenek el olyan funkciókat, beállítási lehetőségeket, amiket korábban tudtak és az információkat is lassan fogyatékosoknak megfelelő szinten adják át (hogy csak egy példát mondjak, igaz, nem a skype-ból: konkrét dátumok helyett már az 1 napja, 1 hete, 1 hónapja, több mint 1 hónapja megoldás dívik, de hogy pontosan mikor, az - a fejlesztők szerint - lényegtelen).Üdv!
-
Gizmo94
veterán
Nincs ötlet, konkrétan ismét beszart. Világméretű haldoklásba kezdett. Azóta már jó, ki tudja meddig. Illetve, hogy jó az erősen relatív, egy rakás partner eltűnt a listából. A kulcsszó: Mikrofos. Dilettáns kretének. Amióta lenyelték a Skype-ot, ez is egyre szarabb és szarabb és szarabb.
-
törölt tag
-
ACE-
addikt
-
Ez neked újdonság? És tudod mi a legjobb? Vannak partnerek akikkel csinálja van akikkel nem. A partner mindegy hogy országon belül vagy azon kívül tartózkodik. Ja és ez az ország mizéria rám is vonatkozik. Azaz mindegy honnan tolom. Csak pár taggal szórakozik. Van akitől nem kapom meg a távollétében küldött üzenetet csak akkor mikor bejelentkezik van akitől akkor is mikor bejelentkezem de ő meg sehol. Nyamííí... fő a következetesség.
Ja a legújabb divat, hogy bejelentkezettnek jelzi a tagot, de már nem az. Írok neki és nem kapja meg az üzenetet, majd egy időután rájön hogy azért nem tudja célba juttatni mert már nem is online az illető.
-
Jaaaj az régen volt, aztán meg jött a realplayer alternative, nomeg szerencsére nem sok ismerősömtől kaptam ilyen formátumú file-okat.
A többi engem is érdekel, de már hozzászoktam ezekhez a szarságokhoz.
Ami pl msn-ben megvolt, hogy felhnevet megjegyezte de a jelszót nem, itt meg automatikusan beléptet, vagy semmi és gépelheted a hosszú msn accountot belépésnél.vicc tényleg
-
Belépsz a live névvel a skype.com oldalon szétválasztod a kettőt a Profil részen és mikor legközelebb bejelentkezel a microsoft fiókkal, akkor remélhetőleg felajánlja megint az egyesítést és beírod, amit kell
vzsryl: Szerintem is rosszabb, mint a WLM, de nem tudom miért produkálja a leállást, amikor a microsoft fiókkal akarsz belépni... nekem működik
Pedig azt kell megoldanod, ugyanis az egyesítéskor is azt írta ki, hogy ezentúl mindig azzal jelentkezz be, a live-os címmel.fradi81: Az engem is kicsit összezavart
-
vzsryl
nagyúr
Na, most lefrissített a skype. Mert közben újraraktam stb...
Rámegyek, hogy bejelentkezés microsoft fiókba, és ahogy bejelentkezek, azonnal leáll a skype működése.
Az ilyen hülyeségei miatt sem használtam soha ezt a porgramot, de most muszáj lesz, mert ugyebár a live megszűnik. Viszont úgy tűnik, hogy ez nem akarja a jót. Nagyon szomorú vagyok. Egyébként régről találtam egy felhasználónevet a skype-on. Azzal is megpróbáltam egyesíteni... Bejelentkezek, és nincs egy partnerem sem... Megnéztem a skype honlapján, és azt írja, hogy nincs egyesítve microsoft fiókkal. Pedig egyesítettem, rákattintottam, gratulált is stb...
Na egy ilyenbe belefutna egy egyszeri user, az elküldené melegebb éghajlatra az egész bagázst, akik ezt létrehozták. Én most nekiállok, és mindenen keresztülrágom magam, hátha... -
localhost
Közösségépítő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest