- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bejelentkezett állapotban lesz belőle még kettő, egyik a kedvencek, másik az "itt szóltam hozzá" részt nyitja le, a számok pedig azt jelentik, hogy hány olvasatlan hsz-t tartalmazó topik van a listában.
Annyiban egyetértünk, hogy a 0-nál nagyobb az nem ideális, de szerintem nem vészes.
Csak egy jó görgős egér kell.vagy csökkenteni a weboldal méretét a böngésző "zoom" funkciójával
-
Valószínű nem egyformán használjuk mobilon a fórumot, én csak a felső sávban lévő gombokkal elérhető topikokat szoktam végig böködni, ahol van olvasatlan, és tök jó, hogy mindig ott van, nem kell görgetnem érte sehova, se fel, se le. Véleményem szerint nem takar sokat, de amíg nem volt rajta semmi, addig én is userstyle-lal eltüntettem onnan. Eddig amúgy mobilon is a ph asztali nézetét használtam, ahhoz képest sokkal kényelmesebb a topikok közt ugrálni és olvasgatni.
Asztali böngészőben pedig az a "30%" nagyjából egyetlen hozzászólást jelent legtöbbször...
Fototrend vs PH -
Leginkább a fórum részre gondoltam + a felső sávra, rengeteg felesleges mozdulattól ment meg az asztali nézethez képest. Szerintem nem lettek túl nagyok a betűk, pont jó a mérete szinte mindennek (Honor 7 + Firefox böngészővel nézve). A weboldalt átnézve, egyetlen helyen kirívóan csúnyácska, a fotók címeinél.
Amúgy gondolom a sima Skype-ra gondoltak 8-as alatt.
-
Male
nagyúr
Nincs mit!
Ráadásul kevesebb RAM-ot is eszik, meg van éjszakai módja, hogy ne folyjon ki az ember szeme a sötétben ( arról nem beszélve, hogy nem foglalja el a fél képernyőt a kapcsolat lista állandóan a semmiért ).... ezek után főleg nem értem a "nagy Skype"-ot, hogy mi a fenét csinál, mert konkrétan sokkal több erőforrással, több hibával tud kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged