- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
TKL
tag
válasz
Kristof_94 #3295 üzenetére
Belépsz a Playback menübe, azon belül kiválasztasz egy képet vagy videót, majd megnyomod a LE gombot.
-
don pardon
aktív tag
válasz
Kristof_94 #3289 üzenetére
Az előrebukást én úgy oldottam meg, hogy smirglivel megcsiszoltam kicsit a csatlakozókat, hogy ne legyenek olyan simák. Így sokkal nagyobb erő kell hozzá, hogy lebukjon.
-
TKL
tag
válasz
Kristof_94 #3289 üzenetére
A töltőkeretről nem tudok nyilatkozni, nekem piros / zöld színnel világít ami van, értelemszerű hogy melyik mit jelent.
Mindegyik csavar ugyanolyan, csak hossz beli különbség lehet, van hosszabb és rövidebb. Adja magát, hogy hová milyen kell, pl a vízálló tok alá a hosszabbik.
Ha jó erősen becsavartad és mégis előre bukik az annyit jelent, hogy nem fog rendesen a csavar. Előfordulhat sajnos, gyártás beli vagy minőségi hiba, nevezzük ahogy akarjuk, néhányan tapasztalnak ilyet. Én eddig szerencsére nem. Max megbarkácsolni tudod valahogy kicsit.
-
Danex
addikt
válasz
Kristof_94 #3287 üzenetére
Nem akarok gonosz lenni de majdnem ezen a szinten van az a technológia amivel küzdesz jelenleg.
-
válasz
Kristof_94 #3284 üzenetére
Nézd meg milyen szoftver van rajta, beállítások, legalul a verzió fül vagy valami hasonló. 1.4.5 a legújabb.
Szerk: Persze, igazából rengeteg dolgot tud, amit szerintem nem mindenki használ ki.
-
válasz
Kristof_94 #3277 üzenetére
Lemérhető rá wifin az anyag pl, de android alapra.
-
Lac-coo
őstag
válasz
Kristof_94 #3273 üzenetére
Jo lesz az ne izgulj, van ebben minden ami hirtelen kellhet. Akksit, tarhelyet meg majd beosztod.
Nalunk gyrekeknek nagyon bevallt viz allatt, utottek vagtak nagyonol tette a dolgat. -
TKL
tag
válasz
Kristof_94 #3273 üzenetére
Azt még nem próbáltam, de a teszt videók alapján igen. Annyit ajánlok azért, hogy mielőtt vízbe viszed teszteld le üresen a tokot, hogy nem-e engedi be valahol a vizet.
-
TKL
tag
válasz
Kristof_94 #3271 üzenetére
Én gyári csomagot vettem anno, és külön extrákat. Nekem van fejpántom, csukló/tenyérpántom, összesen 4 akksim, UV szűrő, tripod, ilyesmik. Az a pakk amit kapni fogsz elég jól el van látva cuccal szóval ne izgulj.
-
TKL
tag
válasz
Kristof_94 #3269 üzenetére
A gyári csomagban is lesz 1 akksi meg egyet kapsz plusszba, szóval fogod tudni cserélgetni. Viszont csak a kamerában fogod tudni tölteni amíg nem veszel egy töltőkeretet, pl ILYET. Ehhez még plussz 2 akksi is van 2500 Ft-ért. itthon 1 akksi önmagában többe kerül...
Egyébként vannak helyek ahol tudsz külön akksit venni egyből, pl fotós boltok, persze szét kell nézni hogy ki árul és ki nem.
Szerk: Bocsi most látom lesz benne töltőkeret.
-
válasz
Kristof_94 #3267 üzenetére
Az alap csomag is igen tartalmas, adapterek, bicaj tartó, öntapadós dolgok, stb. Ezekre rá lehet keresni. Táska pl nincs. Plusz Akku sincs. Sok vidi van neten arról mi az alap csomag része.
-
válasz
Kristof_94 #3265 üzenetére
Hát passz. 60 percet elmegy ,de sok mindentől függ. Gyro ön/off, felbontás, fps, hőmérséklet...
-
válasz
Kristof_94 #3263 üzenetére
Akku? Csak mert egy akku elég virsli. Én cserélgrtem. Az egyik megy a másik tölt bankról.
-
válasz
Kristof_94 #3261 üzenetére
4400 ért jön a 64-es ettől az eladótól. Durva a difi, de ha kell..
-
válasz
Kristof_94 #3259 üzenetére
Ok, nem bonyolult. 1.4.5 a legújabb.
-
TKL
tag
válasz
Kristof_94 #3256 üzenetére
Nekem 32GB-os van, 3 és fél óra megy rá 1080/60-ban. Ugyanennyi 2k/30-ban és 4k/24-ben is. Az enyém egyébként kínai (ez), Microflash, C10 UHS-I. tökéletes a sebessége. Magyarán bármilyen C10es kártya jó bele. De C10-nél lejjebb ne menj.
szerk: 12mp fotóból több mint 8.000 fér rá
-
válasz
Kristof_94 #3256 üzenetére
Hát az 1.4.5-ös szoftverhez van memkari Support list: [link]
De én tettem már bele mindent és ment vele. Pl egy 128Mb-os nokia kártyát használok frissíteni, de vettem is fel rá, ment. A class8-as noname kártyát is megette. Az biztos, hogy a samsung evo sorozatot megeszi, a narancssárga színűt, meg a sandisk 32es class 10-est is. Ha van időd akkor innen rendelnék: [link] -
válasz
Kristof_94 #3254 üzenetére
Felbontást függő, de 1080p 60 fps-be nincs 2 óra, mert a 32-esre vesz fel talán három felet. Nem tudom tele van a kari nem megy a gép, kb mondom.
-
Lac-coo
őstag
válasz
Kristof_94 #3252 üzenetére
szerintem holnap átadják a futárnak. Igen van egy plusz akksi is benne .
-
koviepgep
újonc
válasz
Kristof_94 #3225 üzenetére
Szegeden a extrem digitálban vettem a sj 5000x-et
-
válasz
Kristof_94 #3237 üzenetére
Halk off, de ennyit nem ér a kamera. Olyan eu raktáron kinti téma árát éri meg. Akinek kell gar az vegye itt.
-
Lac-coo
őstag
válasz
A vilagjaro szett ? Az jonak tunik, esetleg egy potakksit meg dobjal hozza ( ha az nincs benne )
-
TKL
tag
válasz
Én nem fogom azt mondani, hogy megéri, én 35ért vettem az enyémet... Nekem nem érné meg egyáltalán.
-
TKL
tag
válasz
Kristof_94 #3238 üzenetére
Az van mindhez, igen.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Illetve a vízálló tok az mindegyikhez adott?
-
TKL
tag
válasz
Kristof_94 #3235 üzenetére
A képstabilizálás miatt mindenképp, de maga a szenzor is jobb benne.
-
don pardon
aktív tag
válasz
Kristof_94 #3228 üzenetére
Talan a legnagyobb kulonbseg az 5000+ es az 5000x elite kozott, hogy az utobbiban van gyro meg 4k bar az sokat nem er.
De alapvetoen az elite az egy ujabb kamera amiben sony sensor van mar. -
don pardon
aktív tag
válasz
Kristof_94 #3222 üzenetére
Én is tőlük vettem a kamerámat, abszolút vásárlóbarát cég.
-
Lac-coo
őstag
válasz
Kristof_94 #3225 üzenetére
Korrekt ceg, en meg rosszat nem hallottam roluk, en is tobbnyire ott vasarolok.
-
TKL
tag
válasz
Kristof_94 #3222 üzenetére
Miért nem mersz külföldről rendelni?
-
Till@
aktív tag
válasz
Kristof_94 #3198 üzenetére
[5000XElit 113,69$]
[M20 96,58$]
EU-ban van most mind a kettő, nekem 4 nap alatt itt volt. Úszóbója, fejpánt, mellpánt, csuklópánt, bot, adapterek, csavarok, összesen volt vagy 4000 Ft, ugyanonnan , 1 hét alatt itt volt (nem EU). -
santa clause
aktív tag
válasz
Kristof_94 #3203 üzenetére
Bárhol csak ne a Seccam-nál, ha valakit érdekel szívesen leírom hogy mennyire korrektek...
-
Lac-coo
őstag
válasz
Kristof_94 #3203 üzenetére
Drágább, de jó, korrekt cég .
-
TKL
tag
válasz
Kristof_94 #3198 üzenetére
Ha nem zavar, hogy kínai a garancia akkor:
EU raktáros.
-
Balubike75
tag
válasz
Kristof_94 #3189 üzenetére
5000x elite, vagy M20 amit vegyél. Ahogy fentebb írták, nézz youtube videókat. Ja és én is egyet értek Santa Clausesal.
-
santa clause
aktív tag
válasz
Én erre azt tudom mondani hogy nem jobb a GoPro csak más... Mások a színek, a kontraszt de semmiképpen sem mondanám jobbnak. A ballaszt tartály jó ötlet mert úgy nem tudod elhagyni a kamerát, bár lebeg a vizen de jobb ha van azért rákötve. De nézd meg milyet veszel mert amit én vettem az eresztett, de pillanatragasztó segített rajta.
-
Telda
addikt
válasz
Szia!
Én azt tudom javasolni, hogy nézz a youtube-on összehasonlító videókat, rengeteg van fent, akár víz alatti is.
Nyilván jobb a Gopro, de nem annyival, mint amennyivel többe kerül.
Viszont bármilyet is veszel, a tokot előtte mindenképp teszteld le. Láttam egy jó videót erről, rakj a tokba egy pezsgőtablettát majd rakd be víz alá, aztán ha bárhol is ereszt, a tablettán ez látszódni fog. Nyilván 2-3 méteren felépő nyomást nem fogsz tudni létrehozni otthon, de a semmitől jobb.
-
Lord Lion
csendes tag
válasz
Épp most használtam az ugyanilyen célra (tengeri snorkelezés) vett az M20-amat (kb ugyanaz, mint az 5000) és atom jó. Víz alatti üzemmódban állati szép felvételeket készítettem víz alatt és felett is, notebookon néztem vissza.
Bóját vegyél hozzá! 2-3e Ft és nagyon hasznos. Pl. amíg a búvárszemüvegemet igazgatom, csak "ledobom" a vízre a kamerát, ami ott lebeg a felszínen a bójával
Vettem hozzá vízálló botot is, amivel meg nyaralás közben mindenfélét felvettünk, a srácaim is marhulhattak vele. Csak győzzem megvágni a sok-sok GB-nyi videót...
A GoPro-ról nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek