- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
santa clause #3448 üzenetére
Motorozáshoz már közel egy éve én is egy hero4-et használok. Van különbség.
-
Lac-coo
őstag
válasz
santa clause #3448 üzenetére
Hát én nem tudom ....Azért a pénzért amit egy 5000 elite-ért kérnek nekem simán megérte ....
-
válasz
santa clause #3440 üzenetére
Teljesen egyetértek.
Ugyanez a hiba megvan az SJ4000+ illetve az M10+ esetében is. Van mind a kettő, és miután bemelegedtek sajnos előjön 1-2 fehér pixel mind a kettőn.
Az egyik ismerősömnél olyan durva szinten volt jelen a "fehér mák", hogy egymás után 2 db M10+ kamerát küldött vissza. Szerintem ezek mind ilyenek, csak sokan nem veszik észre mert leginkább csak világos környezetben használják ahol nehezen vehető észre.
A haver két visszaküldött kamerájánál meg csak játszották az értetlen birkát a szervizben. Még úgy kellett külön képeket küldeni nekik a fehér pöttyökről, mert őszerintük nem látható semmi. Ugye tudjuk, hogy ki a hazai szerviz? Szánalmas banda. -
cdm12
tag
válasz
santa clause #3442 üzenetére
A látószöge minkettőnek 170fok nem ?
-
Danex
addikt
válasz
santa clause #3412 üzenetére
Ezek tények, törvénybe vannak foglalva, rendelésed leadásakor pedig elfogadod azokat.
Az egy másik dolog, hogy ezek a szabályzások jogilag elég nagy mozgásteret adnak az eladónak, de te is hibáztál, hogy elküldted az SD kártyát.
És amúgy még mindig lehet "örülni", mert a törvény megengedné nekik, hogy ugyan azt a terméket többször is megpróbálják megjavítani, ami simán elvinne 3-4 hónapot és egy "törvényes" szavad nem lehetne.
A lényeg az, hogy Magyarországon nem Amerika van, hogy a vevő körül forog a világ, bármennyire is szeretné azt mindenki, előző hsz-emet is azért írtam, mert sok olyat állítottál ami "jogtalan".
(Ha veszel tőlem egy telefont, de benne maradt a sdkártyám, akkor szerintem te sem fogod kifizetni a visszaküldés árát. (Miért is tennéd, hisz nem miattad van benne))
Részemről ennyi, el kell fogadni, hogy ez így működik itthon.
-
Danex
addikt
válasz
santa clause #3410 üzenetére
1, te nem kérhetsz újat, a bolt dönti el, hogy neki melyik verzió a leggazdaságosabb (új, felújított, pénz vissza)
2, a pluszban küldött dolgokért nem tartoznak felelősséggel amennyiben azt nem ők kérték (amit kétlek), egy e-mail több mint elég lett volna
3, a garanciás ügyintézésnél lévő szállításért nem az eladó, hanem a vevő felel, innentől kezdve nem terheli a szállításért fizetési kötelezettség a szervizt/boltot
4. a visszafizetés általában mindig 1hónap körül van, hisz nem utalhatnak csak úgy ők sem.
Értem én, hogy szar az egész, én is nagyon mérges lennék, de olyanért ne hibáztassunk valakit, amiért nem kéne, mert azzal mi magunk nem vagyunk tisztában.
-
válasz
santa clause #3408 üzenetére
Valamilyen szinten egyet kell, hogy értsek veled. Az egyik ismerősöm egymás után 2 darab M10+ kamerát küldött vissza a fehér pixelek miatt. A szervizben meg még játszották az eszüket, hogy ők nem látnak semmit.
-
TKL
tag
válasz
santa clause #3309 üzenetére
Elvileg ennyit tesz:
"Change logs in V1.4.6 :
Modify the compatibility with the new APP "
Nekem csak hosszú expozíciónál (engmode ide vagy oda) jönnek előtt a fehér halott/szorult/forró vagy akármilyen pixelek. Ezt vagy szoftveres bug vagy a szenzor túlmelegedése okozza.
Ha nálad bármit csinálsz előjön mindig akkor szerintem cseréltesd gariba a gépet, mert az biztos, hogy fizikailag hibás. Normális fényképezőgépek (DSLR) képesek maguknak kijavítani ezeket a hibákat, de az SJ-kben nincs ilyen funkció.
-
Lac-coo
őstag
válasz
santa clause #3247 üzenetére
Mert ami resz lemarad korben a keprol azon belul probalja stabilan tartani a kepet.
No para, az mindenhol ilyen, optikai stabilizalas meg nincs sportkamerakban, szerintem egyhamar nem is lesz, az nem birja a gyurodest. -
TKL
tag
válasz
santa clause #3219 üzenetére
Szerintem a szenzor kalibrációs hibája. Puszta szoftverfrissítéssel orvosolható. Ha fizikai hiba lenne mindig jelentkezne, nekem viszont csak hosszú exponálásnál van jelen, máskor nem.
-
don pardon
aktív tag
válasz
santa clause #3216 üzenetére
-
don pardon
aktív tag
válasz
santa clause #3212 üzenetére
Az engmode nem csak a feher pixeleket szedi ki?
Vagy az uj firmware-rol beszelsz? -
Lac-coo
őstag
válasz
santa clause #3193 üzenetére
A viz hideg kek szinet kicsit korrigalja, ahogy kollega irta egy kis sargaval
-
Danex
addikt
válasz
santa clause #3193 üzenetére
Ahogy szárazban nézte M20-nál sárgásabbra teszi a képet, gondolom így kompenzálná a beesett kéket.
-
Balubike75
tag
válasz
santa clause #3176 üzenetére
Vízálló tokban mindegyiknek szar a hangja, de a kivágott hátlappal szódával elmegy, ház nélkül pedig egész jó ahhoz képest hogy mono.
-
Balubike75
tag
válasz
santa clause #3174 üzenetére
Az enyémmel nincs gond
-
TKL
tag
válasz
santa clause #3147 üzenetére
Nem ártana ha tudna közelre is fókuszálni, használnám makró felvételekhez is.
-
azka79
aktív tag
válasz
santa clause #3140 üzenetére
egy linket kerhetek?
-
Balubike75
tag
válasz
santa clause #3132 üzenetére
Ezen morfondírozok én is, nagyon cool, csak hát 2x annyi mint a kamera
-
Lac-coo
őstag
válasz
santa clause #3132 üzenetére
Hát igern az lenne az igazi, de ami használható az elég drága .....
Sima FHD-ban rendereltem, valami gyári template, nem volt most fontos milyen lesz
De túl magas minőség nem lehetett mert fele akkora file lett mint az eredeti
-
Lac-coo
őstag
válasz
santa clause #3117 üzenetére
Igen, elite.
Vegig velem volt nyaralason, rettenet jol teljesitett. -
azka79
aktív tag
válasz
santa clause #3080 üzenetére
Békatalppal snorkelezni jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest