- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Törölni, hogy tudok a kameráról? Nem találom sehol.
-
Kristof_94
nagyúr
Igen, közben este már sikerült, csak elsőre bonyolultnak tűnt. Igazából csak a bóját és a monopodot tudnám hasznosítani. A többi kis alkatrész fogalmam sincs micsoda. Holnap már megyek el, szóval addig igyekszem kérdezgetni, ha nem gond!
- A töltőnél a kis kék fény azt jelzi, hogy teljesen feltöltött? Csak azért kérdem, mert amikor kivettem a töltőkeretből az aksit, még mindig kéken világított.Illetve az aksiról a papírt gondolom nem kell eltávolítani!? Ami még furcsa volt, hogy a kábelt kicsit nehéz volt belenyomni a töltőkeretbe, remélem ez nem csak egyéni "probléma".
- A csavarok(?) amikkel a kiegészítőket rögzítem a kamerához mind hasonlóak? Tök mindegy melyik csavarral melyik kiegészítőt rögzítem?
- Tegnap amikor felraktam a monopodot és a bóját jó erősen becsavaroztam őket, viszont amikor kicsit erősebben előre lendítettem valamelyik eszközt a kamera sokszor előrebukott. Mit csináltam rosszul? Ezt azért néztem meg, mert ha mondjuk vízbe ugrok, stb. ne történjen baj. -
Kristof_94
nagyúr
Tudom bénán hangzik, de valaki tudna nekem segíteni egy-két youtube videóval hogy miként kell csatlakoztatni a kamerához a bóját illetve azt a botot?
Egy rakás kütyü van hozzá, fogalmam sincs melyik mire jó. -
Kristof_94
nagyúr
Megjött a kameracsomag!
Géphez kell ezt csatlakoztatni, valamit frissíteni rajta?
Nemsoká tesztelem a tok vízállóságát, utána megnézem mit hogy kell összeszerelni. Védőfóliákat érdemes levenni? -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kolondrum #3268 üzenetére
SJCAM SJ5000X Elite sportkamera gyári csomag + kiegészítők
-SJ-A akkumulátor
-SJ-TK töltőkeret
-SJ/GP-154 monopod sportkamerához
-SJ/GP-69B úszóbója
-SJ/GP-76 közepes méretű táska
-Kingston 16GB Micro SD kártya
-SJCAM Lencsevédő kupak SJ5000-hezSzóval táskát biztos kapok, de gondolom alapból nincs akku, csak adnak hozzá egyet.
Most néztem, hogy ilyenkor nincsenek nyitva, szóval hozzáadni sem tudja már a plusz akkut a rendelésemhez. Valami alternatív beszerzési hely nincs, ahol helyben megvehetem? Mondjuk Edigital vagy hasonlók?
-
Kristof_94
nagyúr
Ezek szerint ehhez nem jár? [link] ?
BasszusJó lesz ha bírja majd 40-60 percig...
-
Kristof_94
nagyúr
Most néztem, hogy a Samsung 32 gb-os 6500 a Media Marktban. Nem olyan olcsó, de muszáj lesz.
-
Kristof_94
nagyúr
Na mindegy, nem vártam tovább, megrendeltem a "világjáró" szettet. Jól látom a kiegészítőknél, hogy plusz akku is van hozzá?
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy az SJCAM Magyarország kb. mennyi idő alatt szállít? Ha most megrendelném max. keddig kihoznák?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94 #3237 üzenetére
Illetve a vízálló tok az mindegyikhez adott?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
don pardon #3233 üzenetére
Tehát akkor mondhatjuk, hogy az 5000x elite a "jobb"?
-
Kristof_94
nagyúr
[link]
Az itt találhatók SJ5000-es kamerák között mi a különbség? Azt látom, hogy más csomagban vannak, de az Elite, +, X jelzések mit jelentenek? -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Balubike75 #3204 üzenetére
Pontosabban tuba, az a földet nem érő felhőtölcsér neve!
-
Kristof_94
nagyúr
Köszönöm a válaszokat!
Tudnátok nekem egy tippet adni, hogy hol vegyem meg? Legjobb lenne, ha csak a neten kellene megrendelni vagy pedig Szegeden tudom helyben megvenni, feltéve ha van valahol.
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Azért írtam ide, mert tanácsot szeretnék kérni sportkamera ügyben. Kb. 2 hét múlva megyek Horvátországba és szeretnék vinni egy víz alatt is használható kamerát. Nem vagyok búvár, csak pár méterre megyek le, megnézni az élővilágot, felhozni már nem élő és nem lakott dolgokat (pl. tengeri sün vázak, kagylómaradványok, stb.). Nézegettem a Gopro 4-t, de nem rendszeres használatra drágának tartom. Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire jó az SJCAM a Goprohoz képest, miben jobb vagy rosszabb, stb.
Ha már beruháznék egy ilyen kamerára, akkor akár hétköznapi használatra vagy nyaralásokon sima (nem sport jellegű) felvételekre is használnám.Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest