- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
válasz
Lac-coo #3914 üzenetére
Ez már az lenne? Szerintem igen. A visszajelzések szerint 1.05 fw-rel küldik, mindenki rögtön frissíti gond nélkül. Többen ellenőrizték a sorozatszámot, és azt írják, eredeti.
-
-
-
-
Chrys_
addikt
válasz
Lac-coo #3743 üzenetére
Passz, sosem érdekelt, csak most rákerestem, ha már szóba jött.
Nekem a 2 SJ7 Star kellene már az 1db távirányítóvalAmint beindul az eladás, biztos lesznek tesztek megint, azt megvárom. Az éjjeli felvételek kis fps-sel nagyon kiábrándítóak voltak eddig. Ha azt is megoldják, akkor rögtön megrendelem őket. Vagy GoPro-t veszek.
-
-
-
-
-
-
don pardon
aktív tag
válasz
Lac-coo #3672 üzenetére
Persze, ezt belátom hogy azért van különbség. A yt összehasonlításokon látszik csak kis különbség de gondolom főleg azért mert nagyon picibe látjuk az egészet.
De az továbbra is érvényes, hogy egy új kamera miatt kéne erősebb gépet venni a vágás miatt, ez nem kicsit olyan mint gombhoz kabátot -
-
-
don pardon
aktív tag
válasz
Lac-coo #3669 üzenetére
Vicces, én pont azon filóztam, hogy az összehasonlító videók alapján az Elite egész jól teljesít a 4k-s kamerák mellett.
Bár az igaz, hogy ha a 4k-t 2k-t visszakonvertáljuk fullhd-ba akkor szebb képet kapunk, de ahhoz kell egy erős gép is. Az meg nem mindenkinek van. Nekem pl annyira nem fontos az a pici javulás (legalábbis szerintem nem akkora a különbség), hogy a kamera mellé még egy új gépet is vegyek. -
válasz
Lac-coo #3664 üzenetére
Hiába produkál a tesztek szerint nagyon jó képet 4K-ban, nekem nem jön be az SJ7. A tesztek szerint amúgy gondok is vannak vele elég sok téren. Viszont az SJ6-ot szerintem kipróbálom, a 4K meg számomra nem tényező, mert nincs rá szükségem a döntő többségében motoros videóimhoz.
-
-
-
-
-
-
-
Attila444
aktív tag
-
-
-
Danex
addikt
válasz
Lac-coo #3340 üzenetére
Hivatalos videónál azért jól elbeszélgetünk az SjCam-essel a kamera adottságáról
-
Kroni1
veterán
válasz
Lac-coo #2965 üzenetére
Szerintem kb. egy szintet képviselnek, a különbség az max beállításban van köztük, ami attól függ szoftveresen épp hogyan vannak csavarva. Én egyikre sem mondanám, hogy felismerhetően jobb a képe mint a másiknak, maximum mi is akkor vesszük ezeket észre, hogyha kikockázzuk, megállítjuk a videót. De a méret és a távirányító sokaknak szempont lesz sztem, másoknak meg a 20perc-el hosszabb akkuidő fontos, ugyhogy legalább van választék.
A különbséget talán az M20-as topicban szuper94 hsz-e árulja el:
"Az első benyomás nagyon pozitív. Képminőségben nagyon hasonló az elite hez. Még biztos fognak rajta javítani is úgyhogy kiváncsian várom az update eket.
A két kamera között fenyképezésben érzem nagyon a fejlődést. Szép részletes képeket lehet csinálni és ott van a raw is"Szerk: 3:53-nál vége a videónak...
-
jony77
tag
válasz
Lac-coo #2827 üzenetére
Ebayon vásárolt strom32 3 axis gimbal.(A 3 axis gimbalok között a legolcsóbb ami kapható)
A drón az meg egy épitett hexakopter,dji f550 vázra!Csak érdekesség képp irom 3kg súlyú ,így a szél nem igazán mozgattja meg!(a cx-20 csak 1.2kg)
A kamera természetesen sj5000 elite x. Szín korrekcióval,egy kis cinema szerűvel kisérletesztem,ami érdekesen sikerült.A ház falának a szine változik (20mp-nél) enyhe rózsa színűböl sima szürkébe.
Szóval érdekes ahogy a kamera korrigál.
Hozzá teszem még nem frissitettem csak az 1.3 van rajta.
Ja gyro ON. -
SkyS1gn
félisten
válasz
Lac-coo #2795 üzenetére
Akkor már ez. Elég jó is ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ford topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Zelda Játékok
- Renault, Dacia topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest