- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Sztem nem baj ha leírod! Én eddig erről nem tudtam, biztos igazad van, csak nekem úgy tűnik, hogy 50-60fps-nél is csunya a kép sajna! De akkor ezek szerint 30fps mellett mégjobban lerontaná. Ez így nem annyira faja. Csinálsz egy jó kis vidit aztán mire felteszed nem sokkal jobb, mintha egy nagyon szar kamerával csináltad volna..
-
Kroni1
veterán
Igaza van Cris-nek, ha 50-60fps-el renderelsz, akkor a nagyobb bitráta a kétszer annyi információ miatt "elveszik" tehát csak annyi változik, hogy ugyanannyi idő alatt 2x annyi ugyanúgy tömörített, sz@r képkockád lesz! Sajnos erre példa EZ a videóm is, amit Session-el vettem fel, de itt is látható, ahogy a fű csúnyán elmosódik menet közben, ergo a magasabb bitráta dupla fps esetén nem jelent képminőségben előrelépést.
-
SkyS1gn
félisten
Viszont amit te mondasz, hogy nagyobb FPS miatt nagyobb bitrátát enged az szimplán csak azért van szerintem mert azonos idő alatt több adatnak kell folynia, ettől a képminőség nem lesz jobb, csak folyamatosabb nemde?
Nyilván lerontja a 4K-t is gyors mozgásnál egy fHD megjelenítőn is rosszabb lesz a kép mint egy raw fHD felvétel de mégis jobb mint a youtube fHD.
-
SkyS1gn
félisten
-
Kroni1
veterán
YT-os minőségmegtartásról volt szó, az meg csak ezzel a trükkel érhető el. Ha fHD-ban renderelsz akkor mindig lekonvertál elég alacsony bitrátára. Ha 2 vagy 4k renderelsz akkor se lesz szebb a képe az fHD felvételeidnek, és valóban hosszabb lesz a render idő, de cserébe kevésbé fogja a YT csökkenteni a minőséget. Mindenki döntse el mi a fontos neki.
Bár asszem, hogy ha 2k-val renderelt fájlt töltök fel, akkor azt YT lejátszáskor is fel kell húzni 2k felbontásra, különben halottnak a csók, fhdban nézve nyilván nem lesz látható különbség..
-
madoxx
aktív tag
Nem vagyok benne biztos hogy tisztán a bitrate az ok.
Próbáltam elég sok beállítást. Volt hogy az 1080p 30fps-t ~4mbps környékére konvertáltam. Egész vállalható maradt a gyors mozgásnál is (aszfalt) aztán amint elintézte a youtube ugyanolyan elmosódott massza lett, mint mikor ~30mbps volt a forrás bitrate...Jó lenne valami megoldás, csak mi
-
Kroni1
veterán
Igazad lehet, én valamiért ugy emlékeztem, hogy 100Mbitet is tud a black, de a sony FDR-X1000 az biztosan tudja magasabb felbontásokon
-
Morzsibácsi
tag
A girora én is kíváncsi leszek. Már lassan talán alakul az idő,és ki tudjuk próbálni.Nekem az a bajom,hogy felveszem a kamerával,amit szeretnék,és én azt akarom nézni,és hallgatni. Nem akarok bűvészkedni semmiféle washington-nal meg vegas-sal
Meg hangsávokat húzkodni,meg megzenésíteni,meg semmi ilyeneket.Legyen egy számomra értékelhető,kép és hangminőség,és kész.Én saját magam "szórakoztatására"vásároltam a cuccot.Ennyi.Bár hazudok....néha ha úgy alakul,zenét teszek alá.
-
Morzsibácsi
tag
Ne aggódj....ez a kamera elég sokaknak csalódást okozott. Kinek kisebbet,kinek nagyobbat.És engem például még külön bosszant,hogy az elődjeihez képest is....Nem most kéne hetente új fw-kel foltozgatni,hanem normális állapotában (ha nem is hibátlanul ) kellett volna piacra dobni.
-
szuper94
tag
A mai telefonok a sebességre is a fényképezésre vannak kihegyezve, én inkább úgy mondanám hogy az egy multifunkciós eszköz amivel lehet telefonálni is xD
kamerázásra van kitalálva de a méretek miatt bizonyos korlátokba ütközik a mutatvány.
ha nem így gondolod akk kösd fel a telefonodat egy drónra, merülj víz alá vagy csak tedd a bukósisakod tetejére azt megnézzük milyen képet csinál a sportkamerához képest. -
szuper94
tag
Teljesen felesleges egy akciókamerát mobiltelefonhoz hasonlítani mert más a felhasználási terület. Telefonban jóval erősebb processzor van nem csak a kameraszenzor minősége és mérete számít.
Itt van ez a videó a gopronak sincs esélye egy galaxy s6-al szemben. Itt a példa rá! -
Morzsibácsi
tag
Ok. Meg még egy gondolat jutott az eszembe.Valami oka volt gondolom,hogy akciókamerát vettél. Az lg-t,hogy tetted volna fel pl:biciklire,motorra,görkorira,sisakra,stb,stb.....
Míg itt ugye ez nem jelent különösebb kihívást. Igaz be kell valljam,ennél én is kicsivel többet vártam.A hang a tiéden már "jó"?
-
Morzsibácsi
tag
Nem tudom.....Mint írtam nekem is van pár színnel gondom,de az összkép nem olyan rossz. Hogy mi a jó és mi a rossz az borzasztó szubjektív.Meg én úgy gondolom egy akciókamerát,más akciókamerákkal érdemes összehasonlítani.Valamint fentebb is írták már,hogy az SJ nem tudja a valós 4K-t. "...... 4K 3840×2160 (interpolált) felbontást rögzíteni." Nem tudod valahova feltölteni a felvételt? Sikerült aztán az fw frissítés?
-
Morzsibácsi
tag
Akkor lehet,hogy amiatt van,hogy nem formáztad Fat 32-re a kártyát.Igaz azt én sem írtam. Itt az SJ cam oldaláról a leírás.Itt annyival ír többet,hogy csatlakoztasd a töltőt mikor csinálod,de ha úgyis fel van töltve,akkor nem szükséges.
"SJCAM Firmware Update Instructions
Format the MicroSD Card, unzip the firmware file.
Copy the firmware file(s) (.bin) onto the root of the MicroSD Card
Connect the camera with charger, the camera will be upgraded automatically
After the firmware update is completed be sure to delete the files or you will be prompted to upgrade again" -
Morzsibácsi
tag
Letöltöd az oldalról.Kicsomagolod a rar fájlt. A kapott mappában lesz egy .bin nevű fájl. Azt ráteszed az sd kártyára.Beteszed a kamerába,és bekapcsolod.Picit molyol,villog,asszem újraindul,aztán kész is van.Kapcsold ki,vedd ki az sd kártyát,és töröld,mert ha elfelejted,akkor minden bekapcsolásnál frissíteni fog,És utána természetesen mindent be kell állítanod a menüben.Remélem jól emlékszem,és nem maradt ki semmi
-
Attila444
aktív tag
A 2K valós, szép a képe és teljesen jól használható. A 4K interpolált, ahogy már mondták előttem is, azt nem érdemes használni, csak belerakták, hogy legyen.
2K-t vagy 1080p 60fps-t kell használni, attól függ, hogy mire van szükséged, nagyobb felbontásra vagy több fps-re. -
partxxx
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest