- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
őstag
Nem hallottam még sjcam esetén custom romról de az nem jelent semmit.
Talán most már a 128at is támogatja, de 32-nél nagyobb kártyát én sem javaslok. Azt mondják a 64 és nagyobb kártyák hamarabb tönkremennek, kevésbé stabilak, és bizony ha ugrik az anyag akkor sok minden ugrik. Én általában már csak akkor másolok ha tele van a kártya és minél nagyobb kártya annál nagyobb adatmennyiség gyűlik fel, annál tovább tart a másolás, tehát nem praktikus. U3 kártya fölösleges, még a gyártók is UHS-I vagy max UHS-II kártyát javasolnak. -
bb0t
őstag
Ja hát így mindjárt más.
1.3 óta tényleg nincs túl sok anyag. Én múltkor csináltam, de idiótán mountoltam a kamerákat és nem lett jó az anyag, kell csinálnom újat. Esetleg a nyers fájlokat fel tudom tölteni, de megvágni nem érdemes. Így is lesz vágnivaló, hogy a személyes részeket kiszedjem belőle.
A gyro mindenképpen jobb lett mint volt, és a bitrátán is emeltek de gyorsabban is merül. Hajlamos nagyon kiégni az is feltűnt, a hang most már egész elfogadható.
-
bb0t
őstag
alig találni erről a kameráról tesztet vagy videót az interneten. Ez most vicc akar lenni?
Televan a youtube videókkal, van egy csomó teszt róla, és bytheway ez egy SJ5000 topik szóval ha veszed a fáradtságot és visszaolvasol akkor csak pozitívumokat meg negatívumokat találsz.
-
bb0t
őstag
Én váltottamm Elite-ről Gitre. DE én sok mindenre használom, neked csak bringához kell. A Git könnyebb, jók hozzá a GoPro-s kiegészítők ezt talány előny, és ami szerintem fontos lehet neked, jobb az expozíció korrekciója. Mikor erdőben használtam ritkább sűrűbb részek váltakozásánál a fényviszonyok is változtak és gyakran kiégett az Elite. Vannak összehasonlító felvételeim, de még nem tudtam feltölteni őket. (A legújabb firmware-rel.) viszont a git2 drágább. Szóval nehéz kérdés. Mindenesetre nekem van egy eladó Elite-em.
-
bb0t
őstag
Vannak már videók az M20-ról, nézte valaki? Vélemény?
-
bb0t
őstag
Én a Sandisk-re esküszöm szerintem egy fokkal jobb mint a Samsung.
-
bb0t
őstag
Felraktam mindkettőre az új firmware-t. Holnap délelőtt készülök felvenni az anyagot. Ha esetleg van valami kérés, hogy milyen beállítások mellett rögzítsek akkor írd le, bár lehet, hogy mire ezt olvasod már meglesznek a felvételek.
Én úgy gondoltam, hogy high bitrate meg gíro lesz benne az tuti, a többit majd még kitalálom.
Csináltam egy néhány másodperces felvételt 1080p 30fps-sel, kicsit mintha szaggatna, volt már ilyen másnak is?
-
bb0t
őstag
Memóriakártyából nem elég a Class10 azon belül is UHS-1 azért javasolt!
Morzsibácsi: Igen gearbestről innen onnan hozzá lehet jutni olcsóbban néha még kupon kedvezmény is van.
-
bb0t
őstag
válasz
Morzsibácsi #2467 üzenetére
Csak annyi, hogy a pro tartozékokkal van a sima meg anélkül, pőrén a kamera.
-
bb0t
őstag
válasz
Morzsibácsi #2459 üzenetére
Elég ha te bújod.
-
bb0t
őstag
válasz
Morzsibácsi #2451 üzenetére
Nem. Még a december környékén volt egy hozzászóló sjcam fórumon aki bevitte egy szervizbe és megcsinálták neki. Nem emlékszem már pontosan mit volt az alaplapon volt valami puffer vagy nem tudom, a szervizben biztos tudnák.
-
bb0t
őstag
válasz
Morzsibácsi #2449 üzenetére
Ha már szédszedték megcsinálhatták volna azt az alaplapi módosítást ami elvileg megjavítja a mikrofont.
-
bb0t
őstag
-
bb0t
őstag
-
bb0t
őstag
válasz
Lac-coo #2236 üzenetére
The long-awaited SJCAM SJ5000x Elite v1.3 is almost here. We are still testing the firmware and will upload it to this blog shortly. Here are just some of the added features, optimizations and fixes:
SJCAM SJ5000x Elite v1.3 Firmware Quick notes
v1.3 Adds:
– Bitrate Booster option
– Anti-Fish Eye Correction
– Quick Shot Record
– Double Record – Record to Phone
– Delayed Capture
– Exposure settings
– Korean
v1.3 Optimizes:
– Gyro
– WDR
– New UI Icons
v1.3 Fixes:
– 240fps Playback
– Car Cam powers on when Car is turned on -
bb0t
őstag
Aki eddig azt mondta, hogy nincs baja a gyronak az kérdezze meg az SJCAM-os fiúkat, hogy akkor miért állítgatnak rajta feleslegesen.
-
bb0t
őstag
válasz
don pardon #2231 üzenetére
még meg is designolták a changlogot.
-
bb0t
őstag
Szerintem itt hagyja rá mindenki.
A topik egyik fele meg van győződve, hogy rossz a hang a másik fele meg pont az ellenkezőjéről. Ez nem fog változni. Ha senki nem akar meggyőzni senkit a saját hitvallásáról akkor nincs baj.
Lac-Coo: Ha szeretnél csodájára járni a nemlétező hibának akkor tessék a google összegyűjtötte neked az összes szócikket ezzel kapcsolatban.
-
bb0t
őstag
válasz
don pardon #2222 üzenetére
Hagyd rá.
-
bb0t
őstag
válasz
Morzsibácsi #2215 üzenetére
Nekem már azóta van másik és jó lenne egy drón.
-
bb0t
őstag
válasz
Morzsibácsi #2213 üzenetére
Ez olyan mint BigFoot. Állítólag létezik csak még senki sem látta.
Bennem érik, hogy eladom. Csak már olyan régen porosodik az asztalom felett a polcon, hogy hiányozna a látvány ha nem lenne ott.
-
bb0t
őstag
Köszi, mindent igyekeztem alátámasztani.
A Session nem egy rossz kamera ismerősömnek van, és szép felvételeket készít vele. Nálam is szóba jött anno csak nekem szempont volt a kijelző, meg egy két egyéb dolog. Meg mondjuk akkor még drágább is volt.
Lac-coo: az enyémen kívül vannak fent youtubeon gyro hasonlítgatások.
-
bb0t
őstag
válasz
Morzsibácsi #2106 üzenetére
Köszi bár hiteltelen, Elite lejárató kampánynak lett titulálva de mindegy.
Az SJCAM GYRO-ját elvileg javítja az új firmware.
-
bb0t
őstag
válasz
Kolondrum #2097 üzenetére
Hiába hasonlítgatod azokhoz ha egyszer más a szenzor más a chipset más a kijelző mérete és máshogy van optimalizálva. De ezeket is elmondtuk. Még mindig nem értem, hogy motorozás közben miért nem táplálod külső forrásból. Szivagyújtó aljzat, vagy power bank. Azt mondtad megéri mert olcsón kijött. Viszont akkor alternatív megoldások kellenek. Amikor kijött az összehasonlító cikkem többen is mondták, hogy felnagyítom az Elite problémáit a Git2 javára. De muszáj kihangsúlyozni az egyes hibákat, mert ami valakinek kevésbé fontos az másnak sarkalatos.
-
bb0t
őstag
válasz
Lac-coo #2073 üzenetére
Az SJCAM úgy kommunikálta le a hanghibát, hogy a hardveres probléma okozza, és az első kiküldött szállítmányt érinti. Viszont homályos, hogy mi számít second batchnek, elvileg a mieink is azok (legalább is a forgalmazó azt mondta) mégsem voltunk elégedettek. Talán szériaszám alapján be lehet lőni.
-
bb0t
őstag
válasz
don pardon #2052 üzenetére
Na, ezek szerint van még keresnivalóm a tükör előtt.
-
bb0t
őstag
válasz
Morzsibácsi #1968 üzenetére
+1
Arról meg senki sem tehet, hogy a topikot nem özönlik el elégedett felhasználók. -
bb0t
őstag
válasz
Lac-coo #1936 üzenetére
Nézőpont kérdése az egész. Ahhoz képest, hogy nem 20-30 ezres kameráról beszélünk elég sok hibája van. Ez az SJCAM zászlóshajója kéne, hogy legyen specifikációja szerint, nem pedig a fekete bárány amin ez se stimmel az se stimmel. Ha neked van 50-60 ezred arra, hogy egy hibáktól hemzsegő kamerára kiadd akkor tedd meg.
Vagy várj egy kicsit amíg ki nem javítják őket, esetleg nézd meg mit tud majd a hamarosan megjelenő új típust. Nem kell elkapkodni, február van.
-
bb0t
őstag
válasz
szuper94 #1928 üzenetére
A kamera paraméterei biztosan megfelelnek különben nem hiszem hogy piacon lenne. Ha itt a látószögre gondolsz akkor nem így van. Minden külföldi tesztelő elmondta, hogy nincs meg 170° a látószög. És ez a hozzáállás részedről ami sokaknál kiveri a biztosítékot.
Ahelyett, hogy elismernél egy teljesen nyilvánvaló hibát vagy hátrányt inkább elkezdesz maszatolni, meg kitérő válaszokat adni.
Férfiasan meg kellene mondani, hogy igen srácok ez a kamera még nincs összerakva, ajánlok helyette más típust.
Ráadásul kérdezted miért nem másik típust választottunk... Melyik másik SJCAM-ban van még GYRO?bepi81
Most komolyan gondolod, hogy az fps-nek nincs jelentősége?
Próbálj már meg belassítani 30 fps-t.
Egyébként neked is csak azt tudom mondani, az Elite-et a 60fps és a GYRO tette eladhatóvá a másik kettő ötezreshez képest. -
bb0t
őstag
válasz
Morzsibácsi #1900 üzenetére
Igen de ha kiszámoljuk milyen időközönként jön ki a frissítés akkor a 120as verziószám nincs is oly' távol, nyugtasson ez.
-
bb0t
őstag
válasz
Morzsibácsi #1898 üzenetére
Majd még faragnak rajta biztos
-
bb0t
őstag
GYRO be van kapcsolva srácok?
-
bb0t
őstag
válasz
Morzsibácsi #1868 üzenetére
Igen itt teljesen jó szép naturális színei vannak.
-
bb0t
őstag
válasz
Morzsibácsi #1866 üzenetére
4 felé bontott képernyő esetén igen nehéz megállapítani melyik az éles.
bár nem néztem végig a videót de mostanában ez dívik, minél több kamera képét rázsúfolni a képernyőre, hogy a végén bélyegképeket láthass csak, nehogy meg tudd állapítani melyiknek milyen a képe.
-
bb0t
őstag
válasz
Morzsibácsi #1862 üzenetére
Úgy tűnik privát.
-
bb0t
őstag
válasz
Morzsibácsi #1860 üzenetére
Nem jó a link, de az említett három szín általában szokott lenni a felvételeken.
-
bb0t
őstag
válasz
Morzsibácsi #1853 üzenetére
Azt vettem észre, hogy Elite úgy van beállítva egyféle fényviszonyban jól nézzen ki. Mondjuk verőfényes napsütésre optimalizálják, más esetben teljesen félremegy minden.
-
bb0t
őstag
válasz
Morzsibácsi #1819 üzenetére
Szerintem az elsőkhöz képest mostanra elég jó lett a színkezelése. Én mikor megkaptam minden sárga volt.
-
bb0t
őstag
válasz
Morzsibácsi #1817 üzenetére
Melyik firmware van fent?
-
bb0t
őstag
válasz
Morzsibácsi #1815 üzenetére
A korábbi képhibákat úgy tűnik javították, hot pixel azért még akad. A képminőség nem rossz a többi sjcam-hoz képest az egyik legjobb de nem mondanám színhűnek. Szubjektív nagyon, rossznak semmiképpen sem mondható.
-
bb0t
őstag
Miért kell ennyire kapkodni? Miért égetik magukat a folyamatosan átgondolatlan teszteletlen verzióikkal? Mi van azokkal akiknek egy frissítés nehezen megoldható? Borzalom..
-
bb0t
őstag
Az új firmware-ben hozzáadtak plusz két hangerő fokozatot, torzít mint a fene de hátha lesz olyan akinek megteszi.
-
bb0t
őstag
válasz
szuper94 #1776 üzenetére
Hagyjuk már rá ezt a hang témát.
Az összes többi akciókamerának van hangja, és nem is rosszak. Ebből kell kiidnulni. Sokan ilyennel vlogolnak, viszik fesztiválokra, ma már nem csak arra való egy akciókamera, hogy ejtőernyőzés közben a fejedre rakd. Ma már családok kirándulásán is ott van apuka felcsattintja egy mellhevederrel és kész a családi videó. Én is olyan dolgokhoz használom többnyire ahol jó jön a hang és más is. Ne akarj meggyőzni senkit.
-
bb0t
őstag
válasz
Attila444 #1721 üzenetére
Te csak ismételgeted ugyanazt.
Figyelmen kívül hagyod, hogy semmit nem reagáltam a belinkelt videóra. Ilyen lenne egy fő uszító? Telepatikusan uszítok vagy mi?
Addig a pontig nem szóltam bele ebbe az egészbe amíg meg nem fogalmaztad a #1710 számú hozzászólásodat.
Vagy az lenne a fő uszítás, hogy a kezdet kezdetén leírtam, hogy gond van a hanggal? Tájékozódik az ember és megosztja a tapasztalatait azokkal akiket ugyancsak érdekel a téma. Elhiszem, hogy ez neked nem érdeked, de senkit sem uszítottam.Engem igazándiból ez az egész hang csörte már nem érdekel, mert vagy megszerelem majd egy YT doityourself videó alapján, vagy kapok egy jót csereként ha lesz.
A hozzászólásaim lényegisége nem a hang problémáról szól, azt majd intézem ahogy akarom. Az csesz fel, ahogy egyesek, köztük te kommunikáljátok ezt a kérdést.
Én részemről lezártam a témát, mert nem fogok a te preferenciáid alapján megelégedni a készülékkel.
-
bb0t
őstag
Most akkor ez a felhasználók topikja vagy a viszonteladóké? Szóljatok, ha zavarunk és inkább a kamera értékesítésére szeretnétek felhasználni a fórumot, de legjobb tudomásom szerint azért jött létre, hogy a felhasználók megbeszélhessék tapasztalataikat, kérdéseiket stb. Nem az SJCAM facebook oldalára írogatok, hanem ide és eléggé felháborító, hogy ilyen célra lett felhasználva!
A kamera hangja nem jó. Ez tény, és ha akarom akkor minden nap leírom ide öles betűkkel ebbe ti nem tudom milyen alapon szólnátok bele.
Megbeszéltem a továbbiakat a forgalmazóval igen, és nem is ejtettem több szót a témáról amíg nem kavartátok fel az állóvizet. Max annyit írtam, hogy ne magyar forgalmazóval csörtézzen ha nem is ott vette, tényleg milyen egy uszító szemét vagyok.
Még egyszer mondom, kamera hangja saját magához képest rossz, ugyanis ha követnétek a hivatalos fórumot akkor tudnátok, hogy egy alaplapi módosítás segítségével 100x jobb hang érhető el. A gyártó is azt a minőséget tartja etalonnak az Elite-nél ugyanis a saját kamerájukon pontosan ugyanolyan a hang mint az egy-két szervizelt példányon.
Pontosan ti csináltok a bolhából elefántot a belinkelt videóval és egyebekkel.
-
bb0t
őstag
válasz
Attila444 #1714 üzenetére
Nem saját videót rakott fel valaki hanem az sjcammagyarország videóját rakta fel a cég nevében sokszor nyilatkozó szuper94. A link melé olyat írt ami persze nem igaz. Miért mondod, hogy rendben van rajta a hang? Környezeti háttérzajból kapunk néhány másodpercet, és semmi viszonyítási alap nincs a hangerővel stb. kapcsolatban.
Majd jössz te, a fő uszító, hogy márpedig ez kamu videó és különben sem ér semmit. Mit szeretnétek ezzel? Szajkózzátok folyamatosan, hogy így szar meg úgy szar, attól hátha megjavul?
Te miről beszélsz?
Konkrétan mivel uszítok és kit? A hang problémával kapcsolatban annyit írtam, kivárok. Ez uszítás lenne? Vagy az amikor szólok, hogy van új frissítés esetleg felrakok 3 tesztfotót? Ugyanmár...
Te is árulod vagy mi?
A gyártó és a viszonteladók hozzáállása is teljesen korrekt, meg lesz oldva ez is, ahogy minden más, csak várni kell egy kicsit.
Mi lesz megoldva? Szerinted nincs semmi baj. Össze vissza beszélsz.
-
bb0t
őstag
válasz
körte51 #1712 üzenetére
+1
Kettő réteg van akinek megfelel ez a hang. Viszonteladók meg igénytelenek.
Senki sem anyáz, mindenki próbálja megoldani a dolgot normálisan, várjuk, hogy végre előálljon valamivel a gyártó, még akkor is csak legyintek mikor feltolják pofátlanul a kamu videót a "jó hanggal" de az ilyen Attila444 féle kommentek már nálam is kibszák a biztosítékot.
-
bb0t
őstag
válasz
Attila444 #1710 üzenetére
Ne viccelj már, egy ralli autó zúgásáról feltesznek néhány másodpercet és azt mondják jó a hang, nincs semmi baja, soha nem is volt. Nekem VLC-ben 120%-ra kell feltoljam a hangot, hogy halljak valamit, bármelyik más márka kamerájával összeveted akkor kisül, hogy kritikán aluli. Egyébként meg, ha olyan jó akkor miért maradtak el a beígért videók, miért nem ül le valaki egy Elite elé és mutatja, mennyire oké a hang? Azért mert nem az. Én itthon vettem, és megnyugtatlak, hogy sz@r a hang.
-
bb0t
őstag
válasz
butanbandi #1700 üzenetére
Hát ezt mondom neki én is.
-
bb0t
őstag
válasz
don pardon #1695 üzenetére
Köszi, fel is dobtam. Itt van az 1.2.1 1.2.2 színe, ahhoz képest ez mindenképpen jobb bár ez sem színhű, picit túlszaturált, de mindenképpen jobb mint volt.
-
bb0t
őstag
válasz
körte51 #1693 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy nem lesz jobb a hangja. Én arra gyanakszom, hogy az első szériás rossz hangú darabok recsegtek meg zajosak voltak a mienknek meg csak annyi a baja, hogy halk és tompa. Szerintem ez már jónak számít az ő értelmezésükben. Ezt azért mondom mert nem láttam még youtube-on olyan videót amit normális hanggal raktak volna fel, de azért hátha jobb lesz.
-
bb0t
őstag
válasz
partxxx #1686 üzenetére
Neked náluk maximum akkor van keresnivalód ha olyan viszonteladótól vetted aki tőlük vette. Ez nyilvánvalóan nem így van, tehát nem is értem. Azzal vedd fel a kapcsolatot akitől vetted, ha pedig egyenesen Kínából rendelted akkor a gyárral egyezkedj. Ha küldenek majd másikat az is ugyanilyen lesz mint ez szóval én nem erőlködök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest