- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kroni1 #11189 üzenetére
Bocsi a láma kérdésért.
Jó ideje van már SJ4000 kamerám, de eddig csak számítógépen néztem a videókat. A videókat abban a formátumban hagytam amiben a kamera rögzíti.
Tegnap egy 3 Gb-os videót átkonvertáltam MP4-be, mert szerettem volna tévén is megnézni. A 3GB-os videóból az átkonvertálás csak után 2Gb lett. Ekkora helyet foglal el ez a formátum amiben a kamera rögzít? -
KL48
tag
válasz
Kroni1 #11186 üzenetére
Mindaddig jó amit csinálsz, amíg az elkészült felvételeid szerkesztésével - vágásával - elmesélsz egy történetet, jelesül egy utazásét. Mindezt filmes eszközökkel, felirattal, zenével stb. Nagyon sokszor láttam már ebben a topikban is olyat, hogy valaki azt hitte videót mutat, pedig csak a felvételeit...!
További jó munkát! -
KL48
tag
válasz
Kroni1 #11147 üzenetére
Én a Pinnacle Studio 14-et használom és ajánlom, ha egyszerűt akarsz. Íme egy kis ízelítő.
-
krumplista
tag
válasz
Kroni1 #11122 üzenetére
Igen 1080p30. Jobb képe van amúgy, csak a jutube tömöríti kockásra. Szélzaj meg mindig van, kb. 60-70 fölött mást nem hallasz. Amúgy mindig a nyitott fedél van a tokon, hogy amikor a városi videókat csinálom, legalább hallatszon valamit. Amikor hosszabb túrára megyek, akkor használom a zártat, mert úgyis zenét vágok alá, igazából nem is kéne hangot felvennem.
Honda NC700X-em van. -
krumplista
tag
válasz
Kroni1 #11118 üzenetére
Nekem felnyitható sisakom van, így felülre nem tudtam rakni. Bal oldalt a bluetooth van, így oda sem, tehát maradt a jobb oldal. Amúgy meg oda teszed, ahol neked jobban tetszik. Majd ki akarom próbálni milyen, ha a sisak elejére, az áll részre van rögzítve, de még nem volt türelmem kimérni hogy lesz egyenes a kép (ilyenkor jól jönne a WiFi-s).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- DJI POCKET 2 Standard kamera kiváló állapotban eladó, tartozékokkal!
- Dji Osmo Pocket 3 kamera 2026.06.19. jótállással
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest