- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
#23196416 #9366 üzenetére
A Premiere elsőre ijesztően bonyolultnak tűnik, de pár tutorialt megnézel a Youtube-on és elboldogulsz vele. A virtualdub nekem sokkal körülményesebb, sosem tudtam vele megbarátkozni, pedig próbáltam, de nekem valahogy túl fapados (illetve tudom, hogy sokat tud, de ami Premiere-ben egy gyorsbillentyű vagy jobbklikkes menü, az vdubban kész kínszenvedés)
Van amúgy a Premiere-nek egy "elements" nevű kiadása kezdőknek, én nem próbáltam (a Pro-t is megtanultam pár hét alatt) de talán elsőre jó lehet.
-
maj-viktor
őstag
válasz
#23196416 #9366 üzenetére
mpeg-2 - mpeg4 - divx - xvid & h.264 - h.265 plugin-t telepítettem pluszba VDub-ra szerintem annó! (ezen formátumok fordulnak meg nálam... pl. régi VHS digizalizálásnál - digitalizáló program mpg-be köpi, így MPEG2... ha hardveresen/szoftveresen jobb lenne, akkor lehetne MPEG4, alapból a legtöbb film az xvid, illetve mostmár újabban x264, így lehet, hogy a .mkv formátummal is el kell boldogulnia... de igen, alap vágáshoz VirtualDub a legjobb, de ez nagyon "fapados"... nem annyira felhasználóbarát a felülete, nincsenek csili-vili gombok, stb. kezdő vágónak kínai lehet... azoknak inkább ilyen MovieMaker való... az felhasználóbarátabb... import és vágás és kész)
És jelen esetben SJ4000 esetén .mov és h264 számít, ha jól emlékszem... most így fejből nem feltétlenül megy...
(régebbi mpg videóknál mpeg2, régi avinál ugyebár divx, újabbaknál xvid.... legújabb .avi és .mkv-k esetén meg xvid és x264 kódolásúak ugyebár... így coder / decoder)google.... virtualdub h264 és tuti kidob letöltőlinket (telepítés.... Vdub mappába rakás, gép restart és kész)
-
maj-viktor
őstag
válasz
#23196416 #9363 üzenetére
Általában megfelelő codec telepítés segít ezen... Quick Time... .mov fájl formátum...
Nekem így viszi be VirtualDub-ba gond nélkül és Corel VideoStudio-ba... semmi előzetes tömörítés nélkül... így pik-pak vágható az említett módon!(alapból K-Lite Codec pack van telepítve... de sajnos az SJ4000 .mov formátum "dekódolásához" kell plusz plug-in VirtualDub esetén is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest