-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
Boonen007 #5158 üzenetére
Van benne quick capture, ez egy újítás lesz (ha jól tudom, mert eddig be kellett állítani a kamerán), hero4 black/silver és Hero
Ez az alap HERO értékei:
720p 60fps 2:30
720p SuperView 60fps 2:30Quick capture: "Press once to record video, press and hold for two seconds to capture Time Lapse photos" - Tehát, ha 1x lenyomod videózol, ha 2 mp-ig tartod nyomva akkor meg time lapse megy, gondolom az alap beállításokkal (ami a mp-et illeti)
Szenzor:
Gondolom igen, de fingom sincs erről. Ebben nem vagyok otthon. -
Papa-Het
aktív tag
válasz
Boonen007 #5153 üzenetére
sj4000-ben 900mAH van.... szóval több. még a hero 3 white-nál is több, abban "csak" 1050. szenzor nyilván jobb lehet gondolom, annyi hogy nem 12 mpixes fényképet tudsz vele készíteni, csak 5mpixet. A hero 3 WE-het képest is jobb abban, hogy az 1080-at ultra wide-ban veszi fel. tappancsot adnak hozzá, amibe bele tudod csúsztatni a tokot, illetve azt a ragacsot, amivel rögzíted meg egy skeleton hátlapot, ami nem vízálló természetesen, de a vízálló alapból rajta van. de szerintem az összes sj kiegészítő jó hozzá, mert nem változtattak semmin. annyi hogy integrálva van a kamera a házba és nem cserélhető az akksi.
[link] itt van összehasonlító vidi is, igaz a BE+-szal... 2-3 hét és szerintem lesz több videó is. -
Real_Necro
veterán
válasz
Boonen007 #4701 üzenetére
Most nézem az utolsó elvileg mindegyikre jó. Egyébként németül mellé van írva:
Régi kijelzőshöz/nyákoshoz
Nur altes LCD/PCB – Juni 2014
Download (Version 20140616V1)Új kijelzőshöz/nyákoshoz
Nur neues LCD/PCB – Juli
Download (Version N2014110729V02)Augusztusban kiadott típusokhoz (gondolom ezek az SJCAM felirattal ellátottak)
Firmware nur für Cams ab N20140806V01 (Defekter Link)
Download (Version N20140809V01)Minden típushoz, de 3mp-es Time Lapse nélkül, valamint új design (ez gondolom a menüre értendő, de mindjárt le is tesztelem)
Neue Firmware für alle (Leider keine 3 Sekunden Time Lapse – Neues Design)
Download (Version N20140819V01) -
maj-viktor
őstag
válasz
Boonen007 #3875 üzenetére
Először arra kell rájönni, hogy egyáltalán kompatibilis-e a SJ4000-rel, mivel alapból GoPro-ra van kitalálva... és én méregettem, nem igazán stimeltek a nyers méretek, sem a vízálló tok lencse méretek...
De én bevállaltam a tesztalany szerepét, csak Kínából sok idő, míg megjön...
-
mgy
senior tag
válasz
Boonen007 #3733 üzenetére
Igen, ezért írtam, hogy nekem sem jött be a gyári kormányszerelék. Igazából két különbözőt vettem, egy merőlegest amit lentebb is írtam, ez van a stucnin, meg egy egyenes állású alumíniumot, ez mehetne a kormányra. Az aluval is az a baj, amit írsz, nem lehet igazán megtépni, hogy ne forduljon el a tok.
Nekem a sisak több okból nem játszik. Egyrészt vannak olyan szűk ösvények a napi rutinban, hogy néha a bukót is majd letépi egy-egy gally.Másrészt úgy még kevésbé tudnám, forog-e életem filmje, vagy csak pilláskodok az erdőben fejemen egy kamerával. A harmadik meg (bár még nem próbáltam, csak gondolom így lenne), a kormánnyal is állandóan evezek, tiszta vidámpark fíling lenne, ha a sisakra raknám a cuccot, s azt venné, ahogy nézelődök.
A nyeregcsőre szerelve amúgy nagyon-nagyon bejött mind a látószög, mind a kamera "mozdulatlansága", csak az a fránya sárga csík ne menne a kép közepén...Van amúgy publikus filmed sisakos felvételről? Kíváncsi vagyok rá!
-
dani104
tag
válasz
Boonen007 #3707 üzenetére
parancsolj
Én innen rendeltem....5 nap alatt itt volt! -
maj-viktor
őstag
válasz
Boonen007 #3592 üzenetére
Te mifélét rendeltél!?
Én kb. mostani pakkomba mindent... gumilencsevédő - műanyag lencsevédő - 2féle menetes szűrő adapter - az a sárga/piros műanyag szűrő cucc... De én méretek alapján szerintem nem lesz kompatibilis... de meglátjuk... Ugyebár ezeket GoPro 3-hoz árulják... -
maj-viktor
őstag
válasz
Boonen007 #3404 üzenetére
Én néztem a GoPro "lencsevédő kupak méreteit" és lemértem az SJ4000 lencse / vízállótok lencserész méreteit, de nem igazán akartak egyezni... De mostmár lehet én is bevállok majd egy rendelésutánpótlásnál pár darab GoPro-s kupakot és kiderül melyik fajta jó rá... a kerek (nyers kamera lencse) elvileg túl nagy... a négyzet alakú (vízálló tok lencse) elvileg talán jó lehet - bár a GoPro-nak asszem nagyobb... de a nagyobb még rámenne, csak kérdés rajta maradna-e!?
-
maj-viktor
őstag
válasz
Boonen007 #3177 üzenetére
De te a "rázkódásra panaszkodtál", melyre ott az "Anti-shake" fukció, viszont az csak fényképre van... És amolyan "kézremegésre - bemozdulásra", nem pedig a videómód antishake-lésére...
A HDR a gyengébb fényviszok esetén segítene rá kicsit szoftveresen, hogy több fényt kapjon az érzékelő lapka! Azaz pl. esti felvételekhez, viszont ahogy tapasztaltuk ezt inkább érdemes OFF-on használni, mivel a minőség rovására megy és "zajos" lesz a kép vagyis a videó!
-
PS7A
tag
válasz
Boonen007 #3155 üzenetére
Én is azokkal a pántokkal erősítettem fel, mert a bukó bordái a ragasztást nem tartanák meg. Az adapter alá vágtam egy darab szivacsot, így nem csúszkál.
Esetleg tudnál olyan tesztet csinálni a goproval, hogy mindkét kamerát a Te kormányodra raknád fel, ugyan olyan felfogatással?
Ami nekem egyébként nem jött be, az a gyári kormány adapter. Olyan gagyi műanyag, hogy az első útján eltört.
Ha meg nem húztam meg rendesen, akkor csúszkált és lötyögött össze-vissza. -
maj-viktor
őstag
válasz
Boonen007 #2995 üzenetére
Jóóó hát az windows... a win7 laptopom nekem is "felismeri"... de azért tabletek között - Magyarországon 90%-ba Andorid fut, szóval feltételezem erre rányult a kérdés... Win tablet az szinte Win laptop, szóval ugyanugy kompatibilis, iOS az no comment... zárt rendszer az egész... így Andorid...
(#2996) DreaD88
Szerintem ez inkább DSLR-hez való, nem GoPro-hoz / Clone-jaihoz (SJ4000 - SD28)Drágább ilyet használtam már (szigorúan DSLR-hez), annak van értelme, de ez egy olcsóbb fajta...
-
nbence94
tag
válasz
Boonen007 #2868 üzenetére
meg amúgy is ha jól látom csak +1 új funkció jött hozzá... főleg, hogy szó sincs róla, hogy ez régi, vagy új kijelzőshöz készült... mindegy, szerintem 0527 valamint a 0616 kihozza az sj4000ből a maximumot, új csodákat most már ne várjunk tőle...aki akarja frissítse, én nem tenném, de kíváncsi is vagyok
-
szabieable
aktív tag
válasz
Boonen007 #2823 üzenetére
Kapcsos C lett volna csak nem engedi a fórum beilleszteni
C-vel lehet a kijelölt fájlokhoz számlálót állítani a kapcsos N pedig a fájlnév, ha kitörlöd a nevet és beírsz elé valami[C ] -t majd a jobb oldalt a számjegyek számát felviszed 3-4re akkor szépen növekedni fog a számláló valami0001....valami0199 formátumban, így már megeszi a virtualdub is pl -
Bobyjack
senior tag
válasz
Boonen007 #2377 üzenetére
Úgy tudom a heavends-től rendelt kamerákat nem nyomkövetéssel küldik. Valakinek itt a fórumon el is veszett a csomagja, de visszakapta a pénzét. Úgy tudom nagyjából bruttó másfél hét kell, mire ideér. Valamilyen okból Malmön keresztül érkezik, de a lényeg az, hogy gyors és az ár már bruttó.
-
-
maj-viktor
őstag
válasz
Boonen007 #1553 üzenetére
28E Ft-os tétel esetém +ÁFA-val (27%) kell számolni, +1.500 Ft vámkezelési költség
vám, csak 150€ felett van (mely ha általányvám, akkor 2,5%, ha speckó, akkor 0-12% közötti) De ez csak 150€ feletti rendelésnél fordulhat elő!Így várhatóan kb. ~8E + 1,5E = 9,5E Ft pluszköltséggel számolhatsz... így összesen 37,5E-be lehet a történet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest