- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
válasz
lolcopterlol #5127 üzenetére
Szerintem meg nem lesz más, mert a GPU nemhogy 4k minőségből, hanem paraméterek alapján számolja ki az adott pixelre a színeket. Így a 4k-ról felvett 4 pixel átlaga éppen az a pixel lesz, amit a FullHD-nál is kapunk.
Na befejeztem az offot, hagyjatok hülyén meghalni, ha nincs igazam -
mm89
őstag
válasz
lolcopterlol #5003 üzenetére
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
lolcopterlol #4904 üzenetére
köszi!
-
mizsemizse
csendes tag
válasz
lolcopterlol #4231 üzenetére
Írtam pm-et.
-
LordAxwell
senior tag
válasz
lolcopterlol #4136 üzenetére
Ez jól hangzik.
Az 50%-al nagyobb akksi élettartamot hogyan oldhatja meg??
-
mizsemizse
csendes tag
válasz
lolcopterlol #4135 üzenetére
Valami más gondja van. A firmware szerintem feltelepítődik mert nem jön rögtön be az üdvözlő képernyő. Viszont a Welcome képernyőtől nem tölt tovább.
-
mizsemizse
csendes tag
válasz
lolcopterlol #4135 üzenetére
Köszönöm!
-
mm89
őstag
válasz
lolcopterlol #4136 üzenetére
Jól hangzik!!
Engem igazán csak a 720p@45fps érdekel. Jelenleg 1080p ben videózok, mert még régebben olvastam (nem próbáltam), hogy hiába rakom 720-ra, nem lesz kisebb a fájlméret, mert ugye duplázza a képkockákat. A 720 és a 45 viszont megérne egy próbát
A többi része nem érdekel. A ledek kikapcsolását viszont hülyeségnek tartom, mert így ha ránézel a kamerára, akkor láthatod, hogy villog a kék led=megy a felvétel.
AVS Video Editorral töbörítek mkv-be. Kb a fele lesz a fájlméret, de a minőség is romlik bőven (1080p 9000bitrate vagy mi). Ti mibe tömörítetek? Vagy, hogy tudok tömörítés nélkül vágni? Bár ha youtubera megy a videó, akkor igazából mindegy, mert az még ront rajta egy nagy adagot -
KeFe
tag
válasz
lolcopterlol #3814 üzenetére
Ha visszaküldéskor nem kértél kiviteli vámpapírokat akkor mutogathatsz te bármit visszaérkezéskor, ha megfogják levámolják. Maradjunk annyiban hogy most szerencséd volt
-
madmike
őstag
válasz
lolcopterlol #3811 üzenetére
Ilyen esetben a csereként kapott kamerát nem vámolhatják meg újra?
-
Boba0514
tag
válasz
lolcopterlol #3271 üzenetére
Akkor ott az ebay money back guarantee, visszakapom a pénzem és csá.
-
lujo90
újonc
válasz
lolcopterlol #3238 üzenetére
Bocsi de én ezekhez hülye vagyok. Magyarul ha nem szeretnék menetzajt akkor mikrofont vezessek a sisakba mert ott ugye nincs huzat. Na de ez a mikrofon a kamerából jön ki vagy honnan? Telefonnal is ha felveszem amotor hangot azt diktafonnal? és Hogy vágom a videó alá??
-
lujo90
újonc
válasz
lolcopterlol #3233 üzenetére
De ez az érdekes, hogy néztem youtube-on videókat és ott voltak olyanok amin jól visszaadta a motor hangot a menetszelet meg nem is lehetett hallani...vagy programmal is módosítható??
https://www.youtube.com/watch?v=1pKviY1Py58 itt mondjuk a sofőr hangja is jól hallatszik, de a sajátomat még álló helyzetbe se...nem lehet hogy mikrofon van bevezetve??
-
lujo90
újonc
válasz
lolcopterlol #2 üzenetére
Heló! Én is vettem egy ilyet remélvbe, hogy motorozáshoz jó lesz, de 50km/h felett a menetszél zaja nagyon zavaró a videó lejátszásakor
Ezzel tudok valamit kezdeni?? köszi
-
belsodavid
aktív tag
válasz
lolcopterlol #2580 üzenetére
Akkor mit lehet kezdeni vele? Sajnálnám, ha ezen bukna el az egész. Valami szivacs vagy valami a mikrofon elé?
-
JoinR
őstag
válasz
lolcopterlol #2558 üzenetére
Nekem mindegy, ki mennyivel tölti az akksiját, ha túl sok áramot kap max. hamarabb vehet bele újat, ennyi.
Lehet, hogy a többszörös védelmeknek köszönhetően rárakhatjátok 100A-re is, legalább lehet rajta tojást sütni. -
settenkex
tag
válasz
lolcopterlol #2419 üzenetére
Az jó lenne bizony!
Ahogy ezen a képen is látszik a NYÁK fel van készítve valami vezeték nélküli modul fogadására, de vajon mire? A firmware is tudná kezelni azt a valamit?Ezeken túl még a valós 60fps lenne érdekes, amit állítólag tud kezelni a chip, csak valamiért nem úgy oldották meg. Ha csak ezt megcsinálná valaki....
-
DreaD88
tag
válasz
lolcopterlol #1892 üzenetére
Mivel nemigazán lesz alkalmam sisakon tesztelni, csak ott élesben...
hova, hogyan és mivel érdemes tenni szerinted, a sisak tetejére?Azon gondolkodom, hogy a sisak állára, szóval a plexi alá hülye ötlet?
-
Danikka
újonc
válasz
lolcopterlol #2 üzenetére
Hello és milyen kiegészítőket kaptál hozzá.
-
Drótszamár
őstag
válasz
lolcopterlol #1201 üzenetére
FIGYELMEZTETÉS MINDENKINEK!!! A saját kameráját mindenki saját felelősségére piszkálja. Ha tönkremegy, akkor így jártál. Te csináltad a te kezeddel, tied a felelősség!
Belenéztem az SJ1000-es szoftverébe, stringek után kutatva.
Első körben ezek keltették fel az érdelődésemet:
A:\FO.txt
A:\engmode
A:\PCM.RAW
A:\MISC\AUTPRINT.MRK
A:\MISC
A:\FS_SPD.TST
A:\PS\%s
A:\PS\DESC0.txt
A:\PS\DESC1.txt
A:\PS\Head1.txt
A:\PS\Head2.txt
A:\CA_DUMP.RAW
A:\aeafd%03d.txt
A:\FPGA\RESAVE\Rdata.RAW
A:\FPGA\RESAVE\Gdata.RAW
A:\FPGA\RESAVE\Bdata.RAW
A:\IQS\QV\IFE2CC.BIN
A:\IQS\PRI\IFE2Y.BIN
A:\IQS\PRI\IFE2CC.BIN
A:\IQS\QV\IMED2D.BIN
A:\dump.bin
A:\NandData.bin
A:\NandSpre.bin
A:\FW96650A.bin
A:\LD96650A.bin
A:\Demo_PhotoFrameJPG.bin
A:\BGM1.wavHa ezt létrehozod a kártya gyökerébe: engmode, akkor valami teszt menübe jutsz, ahol hiányoznak a feliratok
A menünek a szövegeit nem találtam, pedig gondoltam megpróbálok egy betűt kicserélni, van e CRC ellenőrzés.
-
PePeBones
csendes tag
válasz
lolcopterlol #1224 üzenetére
Valaki tud nekem arra választ adni, hogy a firmware mi is tulajdon képpen? a kamera szoftware-je? Tehát erre adnak ki különböző firmware-t ami frissebbnél frissebb?
valak írja le pls
lehet más sem tudja mi az
-
YesIamKrisz
csendes tag
válasz
lolcopterlol #1224 üzenetére
Köszi!
-
OccsE
aktív tag
válasz
lolcopterlol #1198 üzenetére
csak az az erdekes, hogy elvileg a regi fw-kel meg jo volt a hang. Az ujabbakba "romlott" el.
Vajon ennyire nincs visszajelzes felejuk? Vagy a fejlesztok felvesznek egy iranyt mit kell jobba tenni, uj feature-ket betenni azutan mar nem tesztelnek mi lett rosszabb ? -
danilla
őstag
válasz
lolcopterlol #1198 üzenetére
Igen, mert nincs "hivatalos" támogatás. De a sok eladott példány-ból kiindulva igen is fura, hogy még nincs elárasztva a net az sj4000 mod ötletekkel és a mókolt, a chipben rejlő +képességeket kihasználo fw-el.
-
HornedReaper
senior tag
válasz
lolcopterlol #1003 üzenetére
Nekem lemerült akksival is sajnos csak 0,18A-t vett fel utolsó töltésnél jó minőségű, a legkevésbé "ugráló" feszültségű Sony mobiltelefon-töltővel.. Szóval egy darabig eltart a töltés
Amúgy a töltés vége felé szépen leesett a felvett áram, aztán lekapcsolt a töltés.
USB-s kis kínai mérő-kütyüvel néztem, jó kis cucc, könnyen kideríthető melyik a legjobb töltő a háznál
-
Bobyjack
senior tag
válasz
lolcopterlol #1003 üzenetére
Erről eddigis tudomásom volt, de a kínai eszközökből gyakran kispórolják a védelmet, mert a gyári töltő úgyis csak egy ampert tud leadni, minek bele túláram védelem. Számtalan emiatt elpukkant eszközről olvastam. Ezért szeretném tudni, hogy van-e tapasztalata valakinek?
-
Bobyjack
senior tag
válasz
lolcopterlol #713 üzenetére
Nem igazán. Nagyon kicsi a rekesz (blende) átmérője, amiatt nagyon magas a mélységélesség. Ennek következtében egy GoPronak az érzékelőjén kb. 20cm-től a végtelenig minden éles. A működési elv a Camera Obscura működési elvén alapul.
Szerk.: Ez az oka részben, hogy nehezen boldogulnak ezek a kamerék sötétben. Kicsi lyukon kevés fény jut be. Kevés a feldolgozható információ. Ilyenkor az automatika feltolja a szenzor érzékenységét, ami zajosodáshoz vezet.
-
kisda
aktív tag
válasz
lolcopterlol #501 üzenetére
Eddig hibamentes, gond nélkül kezeli.
-
kisda
aktív tag
válasz
lolcopterlol #497 üzenetére
Nálam ext1-be formázza a 64 gigás class10 samukártyát. Fat32-re formáztam win7-el, de nem fogadta el, formáznom kellett a kamerában. Így viszont Xp, vagy korábbi rendszerekkel, és androiddal sem tudom olvastatni a kártyát, azonnal formáznák.
-
csaszi72
senior tag
válasz
lolcopterlol #449 üzenetére
szépteljesítmény ám!!!
-
pizoman
újonc
válasz
lolcopterlol #438 üzenetére
Valaki tud esetleg "asztali" töltőt sj4000-hez, eddig nem találtam, csak autóst , gopro akkuja kompatibilis lenne vele, annak van dupla asztali töltője(szeretnék plusz akksit a géphez, de nem behelyezve a kamerában szeretném tölteni ) ??Ilyesmire gondoltam : http://www.ebay.com/itm/USB-Dual-Battery-Charger-Charging-Powerful-Bank-for-Camera-Gopro-HD-Hero-3-3-/111337138783?pt=Batteries_Chargers&hash=item19ec35ea5f ! Köszi
-
Antigon1981
csendes tag
válasz
lolcopterlol #5 üzenetére
Szia
most szeretnék vásárolni egy ilyen kamerát.ha megérkezett ,milyen benyomást tett rád,a vártnak megfelelő minőséget produkálja,70 perc felvétel reális? Mekkora memkártya kellene bele(ami összhangban van az aksival)?és még egy kérdés a nav felé kelett fizetned a behozatalnál??.
Köszönöm előre is ha válaszolsz.
Üdv Anti -
Feribacsi555
senior tag
válasz
lolcopterlol #387 üzenetére
egy negyed fordulatot lehetett rajtuk húzni.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
lolcopterlol #385 üzenetére
most ráhúztam a csavarokra, újra bentvan a vízalatt
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
lolcopterlol #379 üzenetére
Kivettem a vízből, nem vagyok 100%-ig meggyőzve. A benne lévő papírlap megúszta vízmentesen, de az objektív helyénél belül felfedeztem kábé tűnyi átmérőjű vékonyságú vízpettyeket. Nem sokat, csak hát... Nem tudom hogy kerültek bele, meg azt, hogy ma hogy párásodott be belülről ugyanúgy az objektív résznél. Esetleg valakinek van tippje, hogy miért párásodott be? Kívülről ráfolyt a kutya nyála aztán az szépen lecsorgott, erre belülről bepárásodott.
-
nrk
tag
válasz
lolcopterlol #376 üzenetére
Frankó, köszi!
Akkor holnap, holnapután ide is ér!
-
Tecsa
aktív tag
válasz
lolcopterlol #373 üzenetére
A facebook oldalukon már nem tudom nyomon követni, melyik melyik. Esetleg el tudod küldeni azt az FW-t ami nem márciusi és a legújabb?
-
Tecsa
aktív tag
válasz
lolcopterlol #370 üzenetére
Akkor végülis melyik verzió szám amivel a legjobb képet rögzíti?
-
icerockk
tag
válasz
lolcopterlol #302 üzenetére
Hmmm... értem, az egy kicsit sok
Mondjuk még így is jóval olcsóbb, mintha itthon vennék hozzá 32 GB-os kártyát, meg monopodot, meg táskát, akksit...
Meg gondolom a legtöbb személy, aki ilyet árul az ebay-en, hiába különböző accountok, az mind kínai, vagy lehet, hogy kb. ugyanaz a vállalkozás. Szóval ez az út van csak
-
Drótszamár
őstag
válasz
lolcopterlol #221 üzenetére
Másik töltőt? Van mobiltöltőből vagy 3 otthon, de pc usb portjáról is tölt. Tök felesleges +1 gagyi töltő.
---
csaszi72: Hmm ez egész jól néz ki, praktikusnak tűnik.
-
KIZS
aktív tag
válasz
lolcopterlol #216 üzenetére
Na, nekem 3300 volt értéknyilvánított levélként feladva két bubis borítékba csomagolva. 1500 lett volna értéknyilvántartás nélkül.
-
KIZS
aktív tag
válasz
lolcopterlol #216 üzenetére
Valami elpukkadt és állandóan azt hiszi a kamera, hogy tölt. A felvételeket rendesen megcsinálja, csak nem kapcsol ki lemerült akkumulátornál, hanem amíg van pici kis áram is addig működik és aztán nyekk. Ezután kicsit macerás életet lehelni bele (tölteni kell ahhoz is, hogy kiírja töltődik) és persze elfelejti a dátumot (ami miatt viszont meghülyül a ciklikus felvétel, mert nem tudja melyik a legrégebbi). És ugye nem működik a "car mode" sem.
És persze a "nyekk" pillanatában rögzített felvétel menthetetlen.Írtam a gyíkbájingnak és végül arra jutottunk, hogy küldjem vissza és megcsinálják (erre mondjuk kíváncsi vagyok). Remélem majd kapok tőlük egy újat.
-
KIZS
aktív tag
válasz
lolcopterlol #214 üzenetére
Mennyiért viszi a posta? Holnap adom fel én is az enyémet...
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
lolcopterlol #200 üzenetére
Ki kell bírnia szerintem.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
lolcopterlol #198 üzenetére
Én is reménykedek a sikeredben, mert engem spec lebeszéltél (nem a te hibád nyilván) azzal, hogy egy ejtéstől tönkremehet a cucc, mert azért annyira nem olcsó.
-
Drótszamár
őstag
válasz
lolcopterlol #192 üzenetére
Probald meg szetszedni. Szerintem menetes az optika, lehet hogy csak kiugrott az egyik oldalon, es ferde lett a fokusz sikja az erzekelohoz kepest.
-
válasz
lolcopterlol #147 üzenetére
Kicsi volt tempó
-
csaszi72
senior tag
válasz
lolcopterlol #147 üzenetére
Szép volt
Remélem nincs bajod!
-
ooooobi
senior tag
válasz
lolcopterlol #36 üzenetére
Túl van élesítve a felvétel. Ettöl élesebbnek néz ki, viszont elöjön ez a széleknél lévö csikozódás.
-
KIZS
aktív tag
válasz
lolcopterlol #103 üzenetére
Köszi!
-
Drótszamár
őstag
válasz
A képet a kamera szoftveresen élesíti, ahol nagy a kontraszt, ott ilyen fehér peremek jelennek meg.
Fotosoppal, vagy gimppel is ki tudod próbálni. Tekerd csutkára az élesítést bármelyik jó képeden, nagyítsd bele, ott is ilyen hibák fognak megjelenni.
Ha nem élesítene ennyire a kamera, akkor homályosabbnak tűnne a kép.
---
Én tegnap rendeltem egy SJ1000-es változatot a foxoffer-től. A nagyobb akku, és a kisebb látószög miatt esett rá a választás. Sokat vaciláltam, hogy 1000 vagy 4000 legyen.
---
Érdekes perspektíva: [link] Hockenheim, száguldás. SJ1000-es videó
Néha olyan mintha játékautók versenyeznének
Alul a csíkokat a rolling shutter csinálja?
-
ROBOTER
addikt
válasz
lolcopterlol #89 üzenetére
A 10.2 az valaminek az átlója, vagy a vízszintes mérete? Mert a feltűntetett képszög mindig átlóra vonatkozik.
Ha pedig van egy erős hordótorzítás vagy halszem hatás, ott eleve értelmetlenné válik a számítás, mert diagonális halszemnek az átlós képszöge 180 fok körül van, miközben a vízszintes és függőleges jóval kisebb, mint ami arányosan következne az átlósból egy rectilineáris objektív esetén.
-
a000
őstag
válasz
lolcopterlol #89 üzenetére
Ez, hogy lehet? A teszvideókon látszik, hogy 170 fok. Nem lehet, hogy elmérted, rosszul számoltad? Nekem egyértelműen látszik, hogy nem 120 fok.
Pl ebben a tesztben egyértelmű, hogy 170 fok: [link] -
csaszi72
senior tag
válasz
lolcopterlol #92 üzenetére
és nem 14 hanem 22 volt a "föle" -
csaszi72
senior tag
válasz
lolcopterlol #88 üzenetére
14k jött még rá a 99 dodo-ra?
-
Riverboy
tag
válasz
lolcopterlol #85 üzenetére
Ez igy oke...
De nem 2% vam volt a mervado...
Hanem plussz 14% valmire.
Alapbol 13ezer lett volna csak az afa de vegul 22lett belole. -
Riverboy
tag
válasz
lolcopterlol #82 üzenetére
Oooooo
Dehogynem.
Tegnap jott meg foxoffertol DHL-el ket darab kamera plussz aksival.
224 dolcsi volt osszesen es 22ezer plussz volt az afa/vam.Dhl szamlan: ipari vam + nyers(224$) es erre jon a 27%.
Ha gondoljatok lefenykepezem hogyan oszlik el ponzosan. -
noff
újonc
válasz
lolcopterlol #73 üzenetére
Ertem amit irtal, de akkor sem tudja a cam vagyis a chipset a 60FPS-t 720-ban sem, es irhatnak akarmilyen firmwaret akkor sem fogja tudni ha egyszer a HW nem teszi lehetove.
Lattam itt belinkelve techmoan tesztjet, o is elmondja 17:14-nel. -
noff
újonc
válasz
lolcopterlol #68 üzenetére
Ha egyszer a HW nem engedi a 60FPS, akkor azon semmilyen firmware nem fog segiteni. Esetleg majd ha megjelenik a 2. generacio mas chipsettel.
-
Riverboy
tag
válasz
lolcopterlol #69 üzenetére
Jaaa ertem
Hat valamilyen programozo zseni megcsinalhatna a 720p valos 60FPS-t -
Riverboy
tag
válasz
lolcopterlol #65 üzenetére
Lehet tudni mit tartalmazz a frissites?
-
válasz
lolcopterlol #50 üzenetére
tudunk valamit a videók bitrátájáról? 60FPS-t fullHD-n nyomó változat nincs?
-
Goliat0720
csendes tag
válasz
lolcopterlol #1 üzenetére
Sziasztok!
Én is szemezgetek ezzel a kamerával, bár már van az e-bay-en is jó áron (EU-ban). Talán így nem lesz vám,d e kitudja
Itt van egy teszt is róla, hátha valakit érdekel, bár a videót már valaki blinkelte...
http://www.techmoan.com/blog/2014/2/3/the-sj4000-action-camera-review.html
üdv
-
Riverboy
tag
válasz
lolcopterlol #55 üzenetére
Na az fasza várom
-
Riverboy
tag
válasz
lolcopterlol #53 üzenetére
O azert nem ilyen huha nagy rezgesek pl ilyesmi mozgast kene birnia: [link]
Ez hero 1el van veve(rolam most ezt talaltam a leggyorsabbnak mint pelda) szoval ilyen motorral katyuba vagy padkarol le talan ezzel lehetne "szimulalni" ? -
Riverboy
tag
válasz
lolcopterlol #50 üzenetére
Na örülök ha tetszik
Holnap egy nappali videót rakj még fel kérlek ahol esetleg hirtelenebb mozgásokat csinálsz, mivel én nem csak motoron/autóba használnám ahol stabilabb hanem downhill ahol azért van hirtelen mozgás bőven..
Köszönöm
-
Riverboy
tag
válasz
lolcopterlol #46 üzenetére
Na fasza
akkor kérjük a mocis anyagokat
)
-
danilla
őstag
válasz
lolcopterlol #43 üzenetére
1080p-ben kikapcsolt lcd-vel igen, bekapcsolt lcd-vel pedig 70, ez már tiszta. Mi a helyzet 720p-ben?
-
Riverboy
tag
válasz
lolcopterlol #39 üzenetére
Amugy azt nezem hogy kb az utobbi 2hetbe kezdtek el foltoltogetni.
eleg friss cucc.
Annyi bajom van, hogy tenyleges akcio felvetelbol nincs sok... akar bico,motor,kajak,ejtoernyozes.
Kivancsi lennek, hogy a hirtelen mozgasokat hogy toleralna... -
Riverboy
tag
válasz
jaja erre gondoltam meg az autóból lévő videóknál is ez van.
Ez ami picit furcsa vagy nem tudom hogy lehet esetleg effectelni hogy ne legyen ilyen.. -
Riverboy
tag
válasz
lolcopterlol #32 üzenetére
Igen..?
Akkor csak full HD ba kell venni ha úgyse tudom lassítani.. -
Riverboy
tag
válasz
lolcopterlol #30 üzenetére
Oooooo nagyon fasza koszi a linket.
Amugy te foxofferol rendelted ugye? -
Riverboy
tag
válasz
lolcopterlol #26 üzenetére
reméljük
Am majd motorral ki is próbálod vagy ilyenkor nem fagyoskodsz a mocin? -
Riverboy
tag
válasz
lolcopterlol #22 üzenetére
jaaaa bocs azt hittem ezt linkelted be, megse néztem: [link]
De akkor itt egy videóban is.
-
Riverboy
tag
válasz
lolcopterlol #19 üzenetére
jaja azt a videót már láttam mielőtt te linkelted itt
szóval remélem jó lesz...
megvárok egy nyers anyagot tőled és utána szerintem rendelek kettőt is -
Riverboy
tag
válasz
lolcopterlol #16 üzenetére
na az jó
meg azt néztem hogy van paypal
én szerintem ha veszem akkor most expressel
és elvileg két darabot -
Riverboy
tag
válasz
lolcopterlol #13 üzenetére
Ha ugy allitod be akkor latszik(legalabbis dhnal ugy jo)
Nekem egy 125os keeway RKV -
Riverboy
tag
válasz
lolcopterlol #11 üzenetére
Haaat remelem jo lesz vele.
Nekem azert a mellkas pant mert akkor latszik hogy mit csinalok a kezemmel stb ha sisak oldala akkor mar nem annyira... de majd veszek hozza tapaszokat es meg a sarvedore is rakokAmugy milyen motor?
-
lolcopterlol
tag
válasz
lolcopterlol #10 üzenetére
Mellesleg nekem is motorra lesz, de nekem eddig az a nézet jött be legjobban, amikor a sisak oldalán van a kamera.
-
Riverboy
tag
válasz
lolcopterlol #8 üzenetére
Okes
Amugy merre laksz?
De az jo lenne ha lenne nyers amugy van eredeti gopro cuccod mert en dh-hok meg moci lesz es oda mellpanttal akarom hasznalni es az kompatibilis lesz-e... -
Riverboy
tag
válasz
lolcopterlol #6 üzenetére
jaja tudom sajnos :/
Telefont is rendeltem.
Az megoldható hogy ha neked megjön akkor élőben megnézem esetleg ha viszek micros sd kártyát akkor elhozzak egy felvételt mert csak youtubeon vannak de szeretnék nyerset is látni?
Meg van eredeti goprohoz mellpántom és kíváncsi vagyok tényleg kompatibilisek-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- GOPRO Hero 12 BLACK akciókamera sok tartozékkal
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest