-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
icerockk
tag
válasz
HypeeeR #3211 üzenetére
Köszi az észrevételt, igazatok lehet, úgyhogy a teszt meg volt, baja remélhetőleg nincs, de azért 1-2 napig még szárítom. Mondjuk tegnap is egész nap az árnyékban száradt kiszedve az akkut, aztán még egy jó órát melegítettem soft fokozaton hajszárítóval. Mindenesetre az pozitív, hogy egy ilyen után is van remény, nem pukkan meg rögtön.... Mondjuk azért kipróbálásra nem ajánlanám :-) Esetleg érdemes lenne szétszedni nyákig, megnézni, vagy csak hagy pihenjen kicsit?
-
mm89
őstag
válasz
HypeeeR #2878 üzenetére
Egyébként biztos vagy benne, hogy sd28? Mondjuk ha nem jó bele az akksi akkor elég valószínű...
A papírdobozon a water resistant felirat stimmel vagy el van írva?
Most nézem a dealextremen, vannak vásárlói visszajelzések, 5.18án vásárolt valaki egyet, rakott fel fényképeket, ott a doboz, illetve a vízálló tok elején a csavarok színe is arról árulkodik, hogy sj4000-t kapott az illető.
Én még június 10-én rendeltem, abban reménykedek, hogy eredetit küldtek még akkoriban, csak aztán kifogytak és átálltak másik forrásra a dealestremenél, így került hozzájuk sd28, amit te is kaptál.
Ne értsd félre, nem örülök a te ügyednek, csak reménykedek, hogy én még sj4000-et kapok.
Remélem a hét elején megkapom és beszámolhatok róla nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest