- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feribacsi555
senior tag
Tudok róla, de
1: Ha nem ír ebbe a topikba, úgy gondolom többségünk nem is tudott volna róla, mindaddig míg valaki meg nem találja és beírja, hogy van ilyen lehetőség (ami ezen a szálon futtatva ugyancsak hirdetésnek minősül).
2: Ha zavart volna valakit, már biztos rég rohant volna a moderátorok után, hogy moderálják ki.
3: Kösz hogy szóltál neki.Én sem kötekedésből írom, de úgy gondolom elég kicsi még ez a "szakmai" topik, ahhoz, hogy ne írhassa már be néha, hogy most éppen mik vannak neki, bármilyen atrocitás nélkül, főleg, hogy tökéletesen a témához kapcsolódik, ha hirdet ha nem (bár ez is csak felfogás kérdése, hogy mi minősül hirdetésnek és mi nem). Nyilván nem én döntök erről, lehet csak én vagyok ilyen jóhiszemű. Na mind1.
-
Bobyjack
senior tag
Én is bizakodom. De sok fórumon van panaszkodás ilyen irányban, olyanokon is, amiket elvileg a gyártó is olvas (pl.: Techmoan oldala) ezért bízom benne, hogy az első revízió januári firmware-jét portolják V2-re. Ha tényleg csak a kijelzőben különböznek, akkor olyan nagy nehézséget csak nem okozhat...
Más: 2A-es töltővel, vagy nagy töltőáramú power bankkal próbálta már valaki tölteni?
-
KIZS
aktív tag
Valami 3200 forint volt és ajánlott levélként lett feladva, ragszámmal, 20 ezer forintos értékmeghatározással.
Nagy bubis borítékba rakott kis bubis borítékba csomagoltam.Igazándiból én csak odamentem a postára és ott szépen megcsináltak mindent helyettem
A lényeg, hogy levél legyen és ne csomag. A csomag drága. -
Bobyjack
senior tag
Nekem is. De, ahogy látom a fórumokon, lesz még pár lépcső, amíg lénylegesen elindul hozzánk:
2013-12-17 01:15, Item sent to MILANO C.M.P. ROSERIO, MPC PMIH (KLIA)
2013-12-16 23:35, Item arrived MPC PMIH (KLIA), MPC PMIH (KLIA)
2013-12-14 16:28, Item posted over the counter, MPC PMIH (KLIA)
2013-12-07 15:01, Dispatch Pre-Alert, MPC PMIH (KLIA)Ahogy a példa mutatja, még jópár nap. No meg a vám...
-
Bobyjack
senior tag
Nekem is így áll. Április 29-én rendeltem.
A kínaiak nem tudják közvetlenül postázni, mert akksi van benne, azt meg a kínai posták tiltják. Szerintem vagy nem volt készleten nekik annó, vagy valami csempész hajóval szállítják át Malajziába a csomagot, ami meg csak akkor indul, ha megtelik. Ezért jön egy hullámban. A költséghatékonyság fontos dolog!
-
Drótszamár
őstag
Nem láttam csomagot, én összeadogattam az SJ1000-es Nem a 4000-es árát a többi kiegészítővel.
cam 68.99 Euró
akku: 2x5.99 Euró
kártya: 17.99 Euró /samu 32 gbyte class 10/A szállítás kérdéses, de 1-2 eurót ír mindenre. Nem hiszem, hogy külön adná fel a 2 akkut, és a kártyát.
Szerintem egy csomagba belefér minden./inkább offba teszem, mert előd modell, és nem SJ4000. De annak nincs topicja/
-
Goliat0720
csendes tag
Üdv,
E-bay-ről az 11777abc eladótól. Korrekt volt, USB kábel kimaradt, ma már válaszolt is, hogy 3 eurót visszautal.
Csak ajánlani tudom.Foxoffer lehet picit olcsóbb, ha nincs szállítási díj és megúszod a vámot, de szerintem erre kicsi az esély.
Ma megnéztem napfényben, hát elég jó. Azt viszont javaslom mindenkinek, hogy számoljon azzal, hogy a youtube-os videók, kicsit rosszabb minőségűek még 1080p-ben is. Az eredeti tömörítetlen változat szerintem jóval szebb!
-
regster
újonc
Hello mindenkinek!
Bocs ha én beleavatkozni, én is most vettem egy SJ4000 ugyanazon ebay eladó (11777abc) Reméljük jön hamarosan.Meg tudja csinálni (Time Lapse) ?
A hivatalos honlapján a frissítések nem találják?
Link költözött!
Itt van egy másik kapcsolat SJ4000 új firmware (2014.01.12.) :
PS: Úgy tűnik, ugyanaz a firmware SJ1000 ......... ugyanazt a nevet FW96650A.BIN
Mit gondolsz?
Sajnos a magyar fordítás.
Én vagyok az olasz (nem olasz fórum SJ4000)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest