- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani104
tag
....fogalom zavarban vagy....itt senki nem beszélt semmilyen csalásról!
De tudod mit, önkéntesrendőrködj , ha jólesik....remélem ezek után,hogy sokat rendeltél külföldről és amikor nem vámolták le a csomagod,akkor Te azonnal szóltál,hogy szeretnél fizetni....!
Én itt befejeztem!
Szép napot Neked! -
dani104
tag
....tudod ott alul az ok gomb előtt van 2 lehetőség....: Hozzászólásom o témába vág
ooff topic
Én a megfelelőt húztam be.....!
Tudod nem értem miért kell provokálni az embereket feleslegesen?
Amennyiben szeretnél a kameráról olvasni , szerintem van elég hozzászólás amiben csemegézhetsz...amúgy meg az , hogy ki hogyan rendeli meg ezt az adott terméket és az , hogy érkezik meg ide az országba,az igen is hozzátartozik a témához szerintem.....
Hála az égnek nem a szocializmusban élünk(remélem tudod miről beszélek) és külföldről is lehet vásárolni és igen néha sokkal olcsóbban (de persze legálisan) , mint itthon...!Lehet , hogy én vagyok a hülye , hogy még felülök ezeknek a gerjesztett m@rhaságoknak ?
-
dani104
tag
Szerintem ez elég komoly kijelentés , hogy CSAL......!
A NAV-nak teljesen mindegy mi van a dobozra írva ,amit akarnak úgy is levámolnak....egyszerűen csak bekérik a számlát és kész....máris vámolnak,ha az meghaladja a szabályozott értéket.....
A csalás ha meghamisítod a számlát és azt nyújtod be az eredeti helyett....ilyet itt szerintem senki nem csinál,de még elméleti síkon sem....Gondolj bele.....ha én megkérem az eladót,hogy írjon az 500 dollárért rendelt cuccomra 20 dollár értéket , azzal mekkora kockázatot vállalok , ha történik a csomaggal valami....kétélű fegyver....
Amúgy halkan jegyezném meg , hogy van olyan cég akik kérés nélkül kis értéket írnak rá.....
Amúgy ha ennyire csaló szakértő vagy , akkor hallottál e már olyanról akit azért büntettek meg mert az 1000 dolláros csomagon 20 dollár volt feltüntetve és amikor levámolták és bekérték a számlát akkor látták , hogy ez nem is annyi...?!
Szóval szerintem egy kicsit finomabban bánj a szavakkal kérlek....!
-
DreaD88
tag
Persze, ez így minden további nélkül jó, de akkor hogyan hozod ki az akkutartó ajtaján a vezetéket? Ha nem is rakod vissza, akkor meg mi tartja benne? Ha vmiért nem jó, hogy ott lóg külsőleg a mókolt 18650-es akkor kioperálni, belerakni a gyári aksit... Szerintem macerásabb, mint benne hagyni az akkut és külső aksival + átalakítóval megoldani. Én legalábbis így elégedett vagyok a megoldással, semmi mókolás, csak plug and play.
Egyébként szinte semmi veszteségük nincs ezeknek az elektronikáknak. -
nrk
tag
Áhh, mi most megyünk zúzni 17-18. túraházas megalvós zúzásra.
Kamerák bekészítve, aksik, külső aksi, hogy tudjon töltődni táskában menetközben, memóriakártyát még kell vennem vagy kettőt.
Áhh mért írtam kettőbe? -.-
Nálam is volt már tesztelve többször is víz alatt, simán bírta, én még csak utána sem húztam a csavaroknak, egyből be a vízbe, de szerintem 2 méternél mélyebben nem voltam vele.
-
DreaD88
tag
Szerintem teljesen mindegy, hogy milyen akkuról kapja a tápot, a feszültségtartományt betartva működnie kell.
2-6 cellás lipo akkukra írják, azaz 7,4 - 22,2V-ig lehet az input. Mivel nincsen rajta csak egy negatív, pozitív bemenet, semmi balancer/akkuőr csatlakozó, így szerintem az adott feszültségtartományban bármit kaphat, nem csak lipo akkut. De persze csak egyenáramot! -
DreaD88
tag
Külső aksi töltő-átalakító.
Majd tesztelgetem, de egyelőre megbízhatónak tűnik... -
-
nrk
tag
Egy google maps linket szívesen elfogadnák a bringás menetről, hogy honnan hová meddig tart.
A vimeo sokkal szebben kezeli a videókat (nem butít annyira), én is emiatt tértem át oda.
Ezt a gopro összehasonlítgatást én picit túlzásnak tartom, mivel közel sem ugyan az a kategória a kettő, ezt nem szabad elfelejteni, jóval olcsóbb és igen minőségben is gyengébb tulajdonságokkal rendelkezik, ettől független különböző, a kamerának kedvező helyzetekben hozhatja azt a minőséget. DE a maga árkategóriájában kiemelkedő, hacsak nem a legjobb.
-
maj-viktor
őstag
Én kikötöttem FullHD-s TV-re, viszont pocsék a minősége... valószínűleg csak a képernyő valamilyen felbontásást tudja "kirakni" a HDMi-n keresztül, ami ilyen ~640x480-nál is rosszabbnak tűnt kb. ilyen 320x240-es felbontás lehetett az én szememnek.... szóval sok értelme nincs... (mondjuk így akkor nemértem a hdmi kimenetet, ennyi erővel elég lett volna rá egy RCA kimenet) mármint persze van értelme, mint videókimenet - hogy van rajta és kirakható a képe... de a minőségétől nem leszel elájulva.... Nem fog az 1080p kijönni rajta....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest