- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
run4fun
tag
válasz
Ultraviolet #4592 üzenetére
Nekem színre a bal felső és a bal alsó jön leginkább át.
-
dani88
tag
válasz
Ultraviolet #4553 üzenetére
Car mode ha jól tudom felülírja a régebbi felvételeket, csak biztonsági szerepet játszanak a felvételek esetleges esemény bizonyítására. + ha kábelről kap feszültséget bekapcsol és elkezd rögzíteni.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Ultraviolet #4556 üzenetére
Az első simán eszközölhető. Én is ezzel molyoltam reggel, csak nem sikerült felraknom meg nem akartam annyit tökölni vele. Holnap felrakom fejtetőn. Rotate On és akkor nem lesz gond szerintem.
Szerk.:
Gyorsan készítettem egy felvételt is. Kamera képe teljesen ok, egyenesbe van, annak ellenére, hogy felvételen fejtetőn látszik, de végülis fejtetőn is van a kamera.
-
madmike
őstag
válasz
Ultraviolet #4556 üzenetére
-
madmike
őstag
válasz
Ultraviolet #4553 üzenetére
Nem is értem a problémát. Miért kéne a kamerának fordítva lennie a szélvédőn belül? Van egy olyan konzol amin alul és felül is van menetes rész, így simán és fordítva is rá lehet csavarni az autós tartóra.
-
ZomborDenes
csendes tag
válasz
Ultraviolet #4503 üzenetére
Én ŐT szoktam lesni ötletekért!
-
Ultraviolet
tag
válasz
Ultraviolet #4095 üzenetére
Ha a Cyclic Record-ot OFF-ra állítom, akkor amikor a kártya megtelik nem rögzít tovább és Card Full-t ír.
Ha több felvételt is csinálsz, akkor se törli a régit/régieket. Akkor törli a régi videókat ha 3-5-10 perces-re van állítva a cyclic record, és akkor folyamatosan vesz fel, akkor törli a régebbi felvételeket (csak 3minutes-t teszteltem).
FAT32 kártya volt benne, így is bármilyen hosszúságú videót csinálhattam, nem kellett NTFS-re formázni a kártyát. A géppel formázom mindig a kártyát vagy törlöm azt a felvételt ami nem kell. -
nbence94
tag
válasz
Ultraviolet #4311 üzenetére
ez kamuu, az én sj4000-rem sokkal szebb képet csinál mint a videóban bemutatott.. szerintem direkt szar beállításokat használ
ha leveszem VGA-ra, leveszem a quality-t, meg az élességet, meg vissza autora a színek, na kb. akkor kapnék ilyen végeredményt
idegesít ez a videó, mert 100% hogy nem rosszabb ennyivel, mint amennyire látszik
pölö 15mp-nél nézzétek csak meg, semmi részletesség nincs a képében
-
szabieable
aktív tag
válasz
Ultraviolet #4311 üzenetére
csak ez nem sj4000wifivel készült, pláne nem aug5 feltöltési dátummal
-
Zozzer888
addikt
válasz
Ultraviolet #4045 üzenetére
Miért SD28-at árúl itthon mindenki? (Kivéve e.pont?)
-
Szabie93
tag
válasz
Ultraviolet #3637 üzenetére
Volt hozzá TN? Ezt is GLS hozta?
Köszi előre is!
-
Ultraviolet
tag
válasz
Ultraviolet #3648 üzenetére
másik gépen már jó volt , lehet az előlapi USB szórakozott..
Nekem Eubol jött és nincs gond vele, nem hiszem hogy több a külföldi kamerákkal.. EUbol nyugodtan lehet rendelni, csak azoktól akik eddig beváltak.
-
Kovi1987
tag
válasz
Jaja, ahogy az előttem hozzászoló mondta, screensaver beállításnál beállíthatod, hány perccel a felvétel indítása után kapcsoljon ki az LCD.
-
settenkex
tag
válasz
Screensaver a beállitásoknál.
-
JoinR
őstag
válasz
Ultraviolet #3608 üzenetére
Nyilván 1 akkuval semmi értelme, több akksival gondolkoztam.
-
Kovi1987
tag
válasz
Ultraviolet #3360 üzenetére
Rendben!
-
DreaD88
tag
válasz
Ultraviolet #2999 üzenetére
A tapadókorongos autós konzol az nem tartozéka, olyat kell csak beszerezned, egyedül az hiányzik a tartozékok közül.
-
JoinR
őstag
válasz
megelőztek
-
bazsi11
csendes tag
válasz
Kivéve az autós töltőt mert azt nem tartalmazza a csomag
-
icerockk
tag
válasz
Hehe, hát ha minden gyári tartozéka megvan, akkor ezekre minden probléma nélkül!
-
maj-viktor
őstag
válasz
Ultraviolet #2934 üzenetére
Ja most én se úgy értettem... én is "csak tesztelgetem"... és próbálom kitapasztalni / megoszatani a tapasztalataimat... az talán azért, mert az pont "esti fényviszonyok között készült... lámpafénynél.. auto beállítással"... azért talán kicsit sárga a white balance, mivel ott nem az volt a lényeg, hanem a FPS-es SnorriCam-ozás... a hámmal és az alu elemmel!
(a maj-viktor = JunkieeBoy, meg ahhoz írtam, hogy nem egyértelmű mindenkinek és, ha esetleg valakinek kell "segítség" lássa, hogy az egyugyanaz ember...
)
Közbe beugrott a neve: Hyperlapse, így keress rá...
Mivel ugyebár a timelapse csak sok képből összeálló videó, de ha pl. nem mozdulatlanul csinálod, akkor lehet csinálni "hyperlapse"-t... vagy képekből rakod össze... vagy egy 25fps-es videót "butítasz le" és lesz belőle timelapse / hyperlapse... elveszel belőle frame-ket... -
maj-viktor
őstag
válasz
Ultraviolet #2930 üzenetére
Hát tűző nappal szemben, nem is fogsz "jó képet" csinálni...
a "JunkieeeBoy"-os videókhoz meg - az én vagyok amúgy... maj-viktor = JunkieeeBoy, a koppanást melyik videónál - hol mondod!? (valszeg az Árpád-hídas videóra gondolsz, ott elég szar az út... + egy ősrégi agyonhasznált autós tartóval csináltam azokat a videókat, azért "koppanhatott"... de még így is príma minőségűek lettek, pláne most egy atomstabil autós tartóval is csináltam teszt vidiket... nagyon karaj...
De most a videóm hogy jöttek a képekhez!? Ezt nem értem...
Teszt videóim / képek:
http://junkieeeboy.blog.hu/2014/05/24/sj4000_sport_camera_gopro_clone_test_videos_by_junkieeeboyAmúgy más: ma csináltam videót és timelapse képeket, azonos helyről "sétálva", ha lesz időm rakok fel egy "timelapse képekből VS timelapse videóból"... mivel ahogy azt már sokan észrevettük, a videó funkciója élesebb / szebb képeket produkál... mondjuk egy sportcam-tól ez is az elvárható...
-
Boonen007
őstag
válasz
Ultraviolet #2922 üzenetére
Nagyon jo!
-
Boonen007
őstag
válasz
Ultraviolet #2920 üzenetére
Keves a felho, majd fogok meg tobb mozgassal is. Bar a 5secnel nincs rovidebb ido.
-
bazsi11
csendes tag
válasz
Ultraviolet #2895 üzenetére
Én a Foxoffer-től rendeltem 1 hét alatt itt is volt. EREDETI !
-
maj-viktor
őstag
válasz
Ultraviolet #2891 üzenetére
EU-n belüli, így vám/áfamentes... cserébe drágább...
Konkrétan az eladóról nem tudok nyilatkozni, hogy SJ4000 vagy SD28-at küld!
508db-ot eladott belőle, szóval nem igazán lehet "kamus" eladó... mármint hogy biztos kapsz a pénzedért valamit... az SJ4000 vagy SD28, az továbbra is kérdéses marad... majd írd meg mi jött!Az autós tartó / töltő nem alap gyári tartozék, az mindenhol plusz pénzért opciónálisan vehető hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- Microsoft Excel topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- MOZA Thumb Controller /MOZA-AIR CR W/L /
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI POCKET 2 Standard kamera + PolarPro Cinema filter set kiváló állapotban eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest