- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
mm89
őstag
válasz
dani104 #4070 üzenetére
A másik csatos talppal kicsit mintha stabilabb lenne (eddig a libanyakúval próbáltam ) . Majd kiékelem valamivel még.
Felraktam a sisakra is. Hát nem volt egyszerűCaberg Duke sisakom van. Az oldalán mindenféle élek vannak, de végül az egyenes talpú tapasszal felraktam.
-
mm89
őstag
válasz
dani104 #4068 üzenetére
650, igen
A második indulásnál jobban látszik, de önmagában a járó motorral nincs baja. Nameg, mondom, kézzel mozgatva az egészet is nagyon mozog.
Igazából sisakon akarom majd használni, csak akkor nem látszik annyira a dőlésszög, ezért gondoltam tankra tenni. Hétvégén megyek kecsóra pályázni -
mm89
őstag
válasz
dani104 #4059 üzenetére
Na megvolt a próba. Nem vagyok teljesen elégedett. A hozzá kapott íves tapaszt használtam ugye, de annyira mozog benne a kapcsos talp, hogy iszonyatosan remeg a kép, főleg rosszabb utakon...
Nézegettem kicsit a kiegészítőket, amiket külön rendeltem banggodról, (chestmount, sima- és íves tapaszok) azok sokkal szorosabban illeszkednek, sőt alig lehet kivenni belőlük a gyári kapcsot.
Érdekes.. Na majd csak összeáll ez.
Sisakra én is szeretnék tenni, csak most ugye az van, hogy az eredeti íves tapasz ment a tankra, a sisakra már csak utángyártottat tudok tenni, abban viszont szorulni fog a kapcsos talp..
Na mindegy, az legalább nem fog remegniA tankhoz meg majd teszek valamit a kapocs és a tapasz közé, hogy feszüljön. A videó egyébként jó, a minőséggel elégedett vagyok
Ami a dobozban járt hozzá kis fém huzal azzal akkor sem tudom sehogy rögzíteni -
-
Boonen007
őstag
válasz
dani104 #3708 üzenetére
Track ID volt ?
mgy:
Én országútizom az eredeti csőre felfogató mount nagyon laza mindig elfordul ha meghúzom a csavart is a kamera.
De az a baj, hogy hiába jó minőségű aszfalton megyek a kicsi rázkódástól is olyan a videó mintha délibábozna. Ezt sisakra rögzítéssel oldottam meg.c -
RunTimeError
tag
válasz
dani104 #3393 üzenetére
Igen igen, egyértelmű hogy mindegyik kell nekem is
Csak egyszerre nincs pénz mindenre, ma már megakarom rendelni,
de még mindig azon töröm az agyam, hogy ez a csomag legyen most és később a kártya+monopod vagy az alap most és mellé kártya+monopodAmúgy épp nézegettem monopodokat is, angliából pont jó lenne ez. Vizet mennyire bírja? Vagy nem tesztelted vízben?
-
PS7A
tag
válasz
dani104 #3345 üzenetére
Én 18-án rendeltem tőle (2. alkalommal) és tegnap járt le a becsült szállítási idő. Bízom benne, hogy ma vagy legkésőbb jövő héten megkapom, mert hétvégén indulok nyaralni. Nagyon pityeregnék, ha kamera nélkül kéne mennem
De azt tényleg nem értem, hogy meddig tart egy nyamvadt track számot kérni hozzá -
mgy
senior tag
válasz
dani104 #3355 üzenetére
Ennek a témának az összefoglalóját kérlek olvasd el:
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/friss.html -
kekigyu
aktív tag
válasz
dani104 #3265 üzenetére
Köszi! Valaki régen linkelt olyat ha jól emlékszem, hogy egy töltőbe ment két akksi, azt hittem te is olyat vettél. Ha megjön a kamerád kíváncsi leszek a tapasztalatokra. Az én akksim merül a kamerában akkor is ha ki van kapcsolva, gondolkodom hogy vegyek még akksikat... csak nem biztos, hogy azzal van a baj.
-
tukituk1230
újonc
válasz
dani104 #3246 üzenetére
Én magam is ugyanezzel a problémával küzdöm. Kétszer voltam bent eddig postán, és vissza nézte egész júliust, de nem jött meg. Én még 11én rendeltem meg, azóta írtam neki egy mailt, hogy sajnálja, de egészen 7-15 munkanapig is tarthat. Nos, ezt a hetet még kibírom, de utána valahogyan, de cselekszem.
Itt a fórumon én is általában a 6-7-8-9-10 napról olvastam, de láttam valakinek tényleg 3 hét alatt jött csak meg.
A postán azt mondták nekem, hogy sajna unión belül is lehet 3 nap, vagy 3 hét...
Olyan kérdésem lenne, hogy mindenkinek svéd pecsét áll a dobozon?...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest