Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TannerHUN

aktív tag

sagesz93 - Én még sosem kaptam durrdefektet egy verseny alatt sem, pedig volt amikor körbe körbe pörögtem egyfolytában kb 5 percen keresztül, de durranni még nem durrant el.Buszkén hirdeti a "What's New" menü alatt a motor lefüstölést is, eddig az sem sikerült.Lehetséges a bug, mert az több van benne mint inkább a jó tulajdonságok...Én jelenleg a 3.versenykártyánál járok a drift alatt 8/10 van jelenleg kész.Ezen belül pedig a "Drifters Starlight Tour"-ban a "London Millenium Drift" pályán.Vettem már 3 autót: BMW M3 E92, Toyota Corolla GTS AE86, Dodge Challanger Concept.Ezek közül csak a BMW és a Dodge-al mentem valamire, a többihez inkább nem szólnék semmit.Legalább 70x nekiálltam (és ez nem hülyeség!!) a pályának, abszolút nem sikerül.A legjobb eredményem is 20-30 ponttal elmarad az első helytől.Van amikor egy körön át nem is mér pontot a játék(!!)Eddigi tapasztalataim szerint, csak ezen a pályán csinálja.Nem virágbolti verzió, a Galaxisból hozott, kemény 10 ropi volt...Beállításokkal variálgatok össze-vissza, de sehogy sem sikerül megcsinálni azt az egy pályát.Annyit tudok tanácsolni neked, hogy próbálj meg középen menni a pályának, lassan, kis gázadásokkal.Így adja majd a legtöbb pontot.Valószínűleg ekkor nem durran majd el a kerék.

Egyébként kezdem n00b-nak érezni magam emellett a játék mellett.Pedig minden más játékban elég jól szereplek. :((

manutdzoli - Szintén ez van nekem is, csak 3-4 játékindításonként.Én a beállításokat egy képernyőmentéssel "oldottam" meg, így bármikor vissza tudom állítani, ha elszáll.

Új hozzászólás Aktív témák