Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Mobil flották
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marc71
csendes tag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Nem erre gondoltam. A Shift 1 ben nem egyszínű kocsik voltak, csak a márkaversenyeken. Szóval volt rajtuk "versenymatrica". (logo-k, reklámok, rajtszámok, stb.)
bokrosolajos: Lehet, valóban így van, de komolyan nem értem hogy lehet ezt a grafikát jobbnak titulálni.
Mindenesetre megnyugodtam, nem csak én látom így.De egyre inkább hajlok rá, ezt nem fogom megvenni. Hülyézzetek le, de a grafika miatt... Egyszerűen nem tudom elfogadni ezt a csiricsáré rajzfilmvilágot a Shift 1 után.
Ha az nem lenne meg, és nem látnám minden alkalommal mikor ez után/előtt elindítom, akkor elhinném, hogy jó a graf. De így...Nekem ez sajnos - az előd hibája
, elkényeztetett - nagyon is megszokottá vált a versenyfíling miatt. Itt a kettőben folyton rajzfilmben érzem magam, lelombozó.
Új hozzászólás Aktív témák

- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 Mega Pack - garancia 2027.12.28-ig
- Eladó erős gamer PC
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, elkényeztetett - nagyon is megszokottá vált a versenyfíling miatt. Itt a kettőben folyton rajzfilmben érzem magam, lelombozó.