- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya25
őstag
Én nem kaptam mailt, de 1000 kreditenként 1$-t szívesen fogadnék a befektetett munkám ellenében.
(jelenlegi sebesség: 3.500.000 kredit / év
)
Nekem a P4 630 4 gigán HT-vel 2db csomaggal dolgozik egyszerre és a két csomagot 25-30 perc között készíti el. Mikor néztem éppen 28 perc volt az átlag / 2db = 14 perc jött ki. Ákostól kaptam a gyárinál gyorsabb klienst, kb harmadára esett vele a feldolgozás sebessége. -
LukE
veterán
ja, meglehet.
Legegyszerűbb, ha netes gépen csinálsz egy könyvtárat, mondjuk legyen offline_gep, belepakolod a setistash/driver-t, meg a seti_xy_xy.exe-t, elindítod a drivert/stash-t, beállítasz neki jó sok WU-t. Kb annyit, amennyit megcsinál annyi idő alatt, mint amilyen időnként cserélni akarod.Feltöltöd WU-okkal, a könyvtárat átpakolod az offline gépre(egy WU~320-350kb), elkezded megcsiáltatni vele, majd ha olyan hangulatod van, akkor mozgat CD-rw-re, flash-drivera, vagy amire akarod, és netes gépnél rácsapsz a 'Transfer WUs' gombra. GOTO 10
Ha jól tudom 2 hét után osztja ki a letöltött, de vissza nem küldött WU-okat másnak, szóval lehet akár hetente is cserélgetni. -
crab
senior tag
Próbáld meg a parancssoros verziót! Ezt nem kell installálni.
Ja és a beüzemelés +egyéb dolgok a 143-as üzenetben nézd meg a linkeket!
Innen töltheted le: http://wcarchive.cdrom.com/pub/setiathome/setiathome-3.08.i386-winnt-cmdline.exe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Opel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Magisk
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest