- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Így igaz!
Valami nem hagyott nyugodni, ezért újra átnéztem az adatokat hogy mi is történne ha az adott gép claimed creditje a háromból mindig nagyobb lenne a másik kettőnél. Rájöttem hogy egy lehetőséget (mikor a claimed credit kisebb volt mint a granted) kihagytam a számolásból. Javultak az értékek.
AMD rendszer: 1,71% -> 1,83% ( 7,90 credit / óra )
Intel rendszer: 11,71% -> 29,16% ( 8,35 credit /óra )
AMD rendszer: 93 wu-ból 10+2=12 esetben volt növekmény.
Intel rendszer: 93 wu-ból 31+47=78 esetben volt növekmény.
Két esetben van (lenne) növekmény:
1, claimed credit = granted credit (először csak evvel számoltam)
2, claimed credit < granted credit (második, vastagon szedett szám)
Mivel minden esetben a ''miénk'' lenne a legnagyobb claimed credit, így ha bent vagyunk az első háromban, akkor mindig a második legnagyobb értéket kapjuk...
A claimed credit > granted credit esetben értelemszerűen nincs növekmény, hiszen akármennyivel is lenne nagyobb a claimed credit, akkor sem változik a granted...
[Szerkesztve] -
wnix
senior tag
Az internetre nálam csak 2 gép mehet, az egyik a proxy, és ezen keresztül egy kliens. Ez a kettő és a többi gép biztonsági okokból (vírus-analizálásokat csinálok) csak egy porton kommunikálhatnak egymással saját fejlesztésű programon keresztül. (még a kész Seti adatok is át vannak vizsgálva vírusok után)
-
heihachi
addikt
Nekem bejön az is.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
crab
senior tag
Szép!
Egyébként új hírek jelentek meg a http://setigyongyos.fw.hu-n!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Update 07.08. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest